Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Η Δημοκρατία στο απόσπασμα - Τι απέγινε ο Βολταίρος;
Με "πολύ δημοκρατικό" τρόπο και γράφοντας στα .@@. τους μισό εκατομμύριο Έλληνες αποφάσισαν και διέταξαν..

Να μπλοκάρουν όλα τα κόμματα την εκλογή αντιπροέδρου της Βουλής από το κόμμα της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της μυστικής ψηφοφορίας
που θα διεξαχθεί αμέσως μετά την ορκωμοσία των 300 που προέκυψαν από τις εκλογές της Κυριακής και την εκλογή προέδρου του Σώματος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, διαρρέεται ότι η γραμμή που θα δοθεί στους βουλευτές είναι να μην συγκεντρωθούν οι 75 ψήφοι που απαιτούνται από τον κανονισμό της Βουλής σε συνδυασμό με το άρθρο 67 του Συντάγματος για την εκλογή του έβδομου αντιπροέδρου. 


Η Χρυσή Αυγή χρειάζεται τουλάχιστον 57 ψήφους ακόμη για να αθροιστούν στις δικές της 18 προκειμένου να εκλέξει τον αντιπρόεδρο που δικαιούται.

Τα πρόσωπα πάντως από τη Χρυσή Αυγή που ακούγονταν για τη θέση του αντιπροέδρου, ήταν αυτό του εκπροσώπου Τύπου της, Ηλία Κασιδιάρη αλλά και του βουλευτή, Γιώργου Γερμενή. Σήμερα, τα ονόματα που ακούστηκαν είναι της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένης Ζαρούλια ή του βουλευτή Επικρατείας, Χρήστου Παππά.

Τη λύση βέβαια θα κληθεί να δώσει η Νομική Υπηρεσία της Βουλής που θα πρέπει να αποφανθεί τελικά για το αν η θέση σε αυτή την περίπτωση θα παραμείνει κενή, όπως εάν δεν υπήρχε τέταρτο κόμμα αντιπολίτευσης στη Βουλή.

http://www.eglimatikotita.gr

1 σχόλια:

Θα ρωτήσουνε τους Ρότσιλντ και τους Ροκφέλλερ τι να κάνουνε. Αυτοί δεν μπορούν να πάρουν πρωτοβουλίες, απλά πιόνια είναι.
Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια