Powered By Blogger

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ο Δημήτρης Οικονόμου εξερράγη όταν άκουσε το ΚΚΕ να μιλά για την …Χρυση Αυγή!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Ιουνίου 18, 2012

Επιτέλους βρέθηκε δημοσιογράφος για να μιλήσει έξω από τα δόντια ενάντια στους βαρετούς μονολόγους που εκπορεύονται από σκουριασμένους εγκεφάλους και νομίζουν ότι ο κόσμος θα τους ανέχεται ες αεί, ακόμα και ως ακροατής.

Αυτό συνέβει σήμερα το πρωΐ στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή των Λυριτζή (φτου φτου) – Οικονόμου, όταν ο τελευταίος έδωσε την απάντηση που έπρεπε διακόπτοντας τον μονόλογο ιστορικής σημασίας του συμπαθέστατου κατά τα άλλα, κυρίου Χιόνη.

Η επικοινωνιακή στρατηγική του Περισσού έναντι της εκλογικής αποτυχίας, φαίνεται ότι στηρίζεται στο ποσοστό της… Χρυσής Αυγής!

Κοινώς “ο λαός δεν αποφάσισε σωστά, απόδειξη το ποσοστό της Χρυσής Αυγής”!

Ε, μόλις το άκουσε αυτό ο Οικονόμου δεν άντεξε και εξερράγη: “Μα είναι δυνατόν να σας μιλάω για το δικό σας φιάσκο και εσείς να μου λέτε για την Χρυσή Αυγή; Έλεος πια, βαρεθήκαμε αυτό το παραμύθι, βαρεθήκαμε τους μπαμπούλες. Από την εποχή της επιστροφής του Κωνσταντίνου μας λέτε τα ίδια… ότι θα έρθει ο Γλύξμπουργκ και θα μας φάει”!

Ο Λυριτζής εννοείται ότι πάγωσε…

16 Σχόλια to “Ο Δημήτρης Οικονόμου εξερράγη όταν άκουσε το ΚΚΕ να μιλά για την …Χρυση Αυγή!”

  1. DexMax είπε

    Πως να αντέξει τις αρλουμπολογίες του εκπροσώπου του ΚΚΕ και ο Οικονόμου…αυτοί στο ΚΚΕ είναι εκτός τόπου και χρόνου…καιρός να διαλυθεί αυτό το κόμμα γιατί δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης…
    • greek είπε

      Ακριβώς !!!! Τους έχει ”ξεράσει” η Ιστορία και αυτοί εκεί….αμετανόητοι Σφυροδρεπανάκηδες!
      • felix είπε

        Κανεις μεγαλο λαθος.Ειναι η πιο επικερδης ανωνυμη εταιρεια στην Ελλαδα.
        Και ουτε φορολογειται ουτε ελεχγεται.
      • greek είπε

        Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες καθόλου.Ίσα ίσα….απλά εγώ μιλάω για το ιδεολογικό τους υπόβαθρο.Αν ο πλανήτης ολόκληρος ήταν ένα … πάζλ,τότε το κομμάτι εκείνο που λέγεται κομμουνισμός….δεν ταιριάζει πλέον πουθενά.
      • TgT είπε

        krathste kai oi dyo kati sthn akrh toy myalloy sas..
        sthn ellada toy oxi kai poly apomakroy mellontos..
        nomoteleiaka, o neos dikommatismos tha einai KKE – XA
        kai den tha exei katholoy plaka..
      • Αλλά παραμένουν γραφικοί, είναι εκτός τόπου και χρόνου, σαν ένα παραμύθι που και οι ίδιοι σπόνσορες του απεκήρυξαν. Όχι, πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν γιατί έτσι έχουμε ζωντανό παράδειγμα πως καταλήγουν φαντασιώσεις οι οποίες περνούν ως “ιδεολογία.”
    • Diab είπε

      Για την ακρίβεια, έχουν κολλήσει στο 1920
  2. megarian είπε

    Δεινοσαυροι κατεφθειαν απο το Τζουρασικ Παρκ !
  3. greek είπε

    Φίλε TgT πράγματι ίσως ο συλλογισμός σου να πάρει σάρκα και οστά,απλά δεν είμαι σίγουρος αν η αριστερά θα εκφράζεται από το παραδοσιακό ΚΚΕ ή από τον Σύριζα και τις…..συνιστώσες(που ουσιαστικά είναι ΚΚ οι περισσότερες εξ’αυτών).Πάντως δεν έχεις άδικο.Ο διχασμός έχει αρχίσει….δυστυχώς.Και παρότι είμαι εθνικιστής,δεν το θέλω καθόλου ειλικρινά και ελπίζω κανείς μας.Δεν θέλω να γυρίσει η πατρίδα 60 χρόνια πίσω και να σπαράζει πάλι.Εξαιτίας των προδοτών που μας κυβερνούν.Γιατί όλα από εκεί ξεκινάνε κακά τα ψέμματα.Από αυτούς που μας έφεραν ως εδώ.
    • felix είπε

      Βεβαια, μπορει το μνημονιακο συστημα να φτιαξει μια τεχνητη πολωση των δυο ακρων του αντιμνημονισμου και αυτοι ησυχοι να κανουν την δουλεια
      Δειτε τι ωραια διαχειριστηκε το μνημονιακο κατεστημενο και πως ουσιαστικα χθες νομιμοποιησε τα μνημονια και ταυτοχρονα εδωσε αμνηστια στους υπευθυνους.Θελει μεγαλη προσοχη.
  4. Μἐτων είπε

    To ΚΚΕ με την ενσωμἀτωση του στο λιμπεραλιστικὀ καθεστὠς και παἰκτης πλἐον του Κοινοβουλευτισμοὐ, οργἀνου της παγκοσμιοποιημἐνης κεφαλαιοκρατἰας,απἐβαλε την βιαἰα στἀση του ἐναντι της εθνικἠς κοινωνἰας. Τα στελἐχη του, αποκατεστημἐνα μἐσα στο πολιτικὀ-οικοκονομικὀ σὐστημα, χωρἰς να απαρνηθοὐν την προδοτικἠ διεθνιστικἠ ιδεολογἰα τους, κατἐστησαν προνομιοὐχοι συνομιληταἰ των ΜΜΕ και των «νταβἀδων», που τα ελἐγχουν. Πιο επικἰνδυνα απὀ το προδοτικὀ ΚΚΕ εἰναι πλἐον οι παραφυἀδες του, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, που διεἰσδυσαν σε μεγἀλο μη κομμουνιστικὀ τμἠμα του εκλογικοὐ σὠματος.Ο κἰνδυνος, που ελλοχεὐει ,συνἰσταται στην εισπἠδηση του αντεθνικοὐ ιδεολογἡματος των μαρξιστὠν σε ευρὐτερες μἀζες των πολιτὠν.
    • ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ.εΞΑΚΟΠΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΕς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΕΝΟΣ ΔΛΙΒΕΡΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.
  5. NIKHTAΣ είπε

    ρε δημοσιογραφοι της πλακας οι περισσοτεροι , οπως και οι αναλυσεις της πλακιτσας απο μπουρδολογους
    αριστεροστροφους , η κοινωνια δεν εχει κανενα κοινο σημειο με εσας , γι αυτο σας ακουει στα καναλια σας και σπαει πλακα . ειστε της πλακας .
    ποια ειπε οτι θα παει μεταναστης ? αν βγει παλι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ?
    ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ
  6. Radical είπε

    Συμφωνώ ότι αυτό το ΚΚΕ είναι εκτός τόπου και χρόνου.Μας ζάλισε τόσο καιρό με την κρίση, ότι είναι “καπιταλιστική”, και θα την πληρώνουμε για χρόνια, και θα εξαθλιωθούμε,ποιοί εμείς, που είμαστε “εταίροι” των πιό πλούσιων και ισχυρών χωρών του κόσμου.Όσο για την ΧΑ, αυτή έπιασε το νόημα, και μας έδειξε τι φταίει:οι μετανάστες, οι κομμουνιστές, οι άθεοι, οι Εβραίοι,κλπ.Γι’αυτό και ο λαός μας την “τίμησε” με την ψήφο του.
  7. olympianduke επειδη μου πηρε το andreas ο άλλος είπε

    Ναι βέβαια καλός ο κομμουνιστοφαγισμός αλλά δεν προσέξατε αυτό που είπε η παπαρορήγα…. Έρχεται πόλεμος…
  8. Eaglos είπε

    Τουλάχιστον κοντά 300.000 σφυροδρεπανάκιδες είχαν τη
    συναίσθηση να μη στηρίξουν κκε. Όχι σαν τους καμένους
    της Δημάρ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια