Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012

To έχουμε ξαναπεί: Ενας απ’ τους μεγαλύτερους προδότες του ελληνικού Εθνους, είναι ο Σημίτης. Για μας ειναι Ενοχος Εσχάτης προδοσίας…

Βέβαια και το Stern δεν βγάζει άχνα για τα δις που απεκόμισε η Γερμανία εις βάρος της Ελλάδας από τους όρους εισόδου στην Ευρωζώνη. Πραγματικό πλιάτσικο. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους και οι δραχμολάγνοι, ότι το Ευρώ χρυσοπληρώθηκε από τον Ελληνικό λαό και δεν υπάρχει περίπτωση ουδείς να το παραδώσει “δωρεάν”. Αντίθετα, μπορεί οι ολετήρες ΓΑΠ – Παπανδρέου αντί να διεκδικήσουν τα προνόμια του στην κρίση όπως έκανε ο Ραχόι, να εξασφάλισαν την συμφωνία της Γερμανίας (που εξοικονόμησε γύρω στα 34,4 δις) για την υπαγωγή στο ΔΝΤ. Θα βγάλει όμως άλλα τόσα, εάν η Ελλάδα κατεστραμμένη αποχωρήσει άνευ όρων από το Ευρώ. …… 

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το …περιοδικό Stern σχετικά με την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και τις υπόγειες συμφωνίες Σημίτη – Σρέντερ.
Αποκαλύπτεται ο ρόλος του μεγαλύτερου πολιτικού απατεώνα της μεταπολεμικής Ελλάδας.

Στην τελευταία έκδοσή του το γερμανικό περιοδικό Stern αποκαλύπτει τα κρυφά παρασκήνια της εισόδου της Ελλάδας στο ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τα έγγραφα που φέρνει στο φώς, το 2000 η Γερμανική κυβέρνηση γνώριζε πολύ καλά οτι η Ελλάδα δεν πληρούσε τους όρους ένταξης.

Η Γερμανική Κυβέρνηση διέθετε σειρά αρνητικών εισηγήσεων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας, με προειδοποιήσεις για το μεγάλο αναλογικά εμπορικό έλλειμμα, τη μεγάλη εξάρτηση από τις κοινοτικές επιδοτήσεις, αλλά και για τους κινδύνους που απειλούν την ανταγωνιστικότητα της Ελλάδας. Σημείωναν δε ότι η χώρα δεν ήταν έτοιμη για το «σοκ της εισόδου στην Ευρωζώνη». Ήταν η εποχή που η κυβέρνηση Σημίτη παραποιούσε όλα τα σχετικά οικονομικά στοιχεία (σε αγαστή συνεργασία με την Golman Sachs).

Παρ’ όλα αυτά ο τότε Καγκελάριος Σρέντερ και η κυβέρνησή του αγνόησαν όλες τις προειδοποιήσεις και επιπλέον, καθησύχαζαν τους πάντες, λέγοντας οτι η Ελλάδα πληρεί τους όρους ένταξης.

– Το ερώτημα φυσικά είναι γιατί ο Σρέντερ έκανε τα στραβά μάτια και τελικά επιτάχυνε την είσοδο της Ελλάδας στο ευρώ;

Την απάντηση δίνει το περιοδικό Stern.

Σημίτης και Σρέντερ είχαν κάνει μια συμφωνία κάτω από το τραπέζι: Ο Σρέντερ θα έκανε τα στραβά μάτια και θα έβαζε τελικά την Ελλάδα στο ευρώ και σε αντάλλαγμα ο δοσίλογος Σημίτης υποσχέθηκε οτι η Ελλάδα θα παραιτούνταν από οποιοδήποτε δικαίωμα άσκησης βέτο για την ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κάτι που άλλωστε επιθυμούσε διακαώς η Γερμανική κυβέρνηση.

 Με λίγα λόγια, ο τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδας ξεπούλησε ένα από τα τελευταία εναπομείναντα διπλωματικά όπλα της χώρας για την πολιτική του επιβίωση.

πηγή

http://cretanpatriot.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια