Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Προφητεία 2012: Τι μας περιμένει ως τον Δεκέμβρη!


Η προφητεία για το 2012 δεν είναι καινούργια. ΄Εχει πάνω κάτω ηλικία 800 ετών και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε κάποιο κείμενο που έγραψε ο Ιησουΐτης μοναχός Σεμπαστιάνο Φιμπονάτσι, σε... κάποιο μεσαιωνικό μοναστήρι της Ιταλίας. Τι λέει όμως αυτή η περίφημη.... «Προφητεία 2012»; Η «Προφητεία 2012» αρχίζει με την ημερομηνία 30 Απριλίου 1945. Είναι τότε που κατά τον Φιπονάτσι θα πεθάνει το «Θηρίο». ΄Όπως πιθανόν να θυμάστε στις...
30 Απριλίου του 1945, αυτοκτόνησε ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο Φιμπονάτσι συνδέει τη ημερομηνία του θανάτου του «Θηρίου» με την ημερομηνία της σύλληψης του «Άλλου», όπως το αποκαλεί. Αν το «Άλλο» και γενιά του «συνελήφθη» στις 30 Απριλίου 1945, τότε αυτός ο «Άλλος», αν επρόκειτο για άνθρωπο και η κύηση ήταν κανονική, θα πρέπει να γεννήθηκε, από τα τέλη Δεκεμβρίου του 1945, μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 1946. Η «βασιλεία» του «Άλλου» μέσα από πολλές καταστροφές που προβλέπονται με μεγάλη ακρίβεια, όπως αυτή του «Άψινθου», δηλαδή του Τσέρνομπιλ, το1986, διαρκεί μέχρι τα τέλη του αιώνα, δηλαδή μέχρι το τέλος του 1999, οπότε ο «Άλλος» παραδίδει τα σκήπτρα στη γενιά του. Ο Φιμπονάτσι δεν διευκρινίζει αν ο «Άλλος» είναι «καλός» ή «κακός», ούτε τι ακριβώς ρόλο θα παίξει πέρα από τη «πάλη με τον Χρόνο», και το ότι θα δημιουργήσει μια στρατιά Αγγέλων που θα πολεμήσουν με τους Δαίμονες, ανθρώπους που θα ζουν ανάμεσά μας, αλλά που στην πραγματικότητα θα είναι κάτι άλλο, πέρα από αυτό που βλέπουν τα μάτια μας. Άγγελοι και Δαίμονες, με τη μορφή καθημερινών ανθρώπων, που θα πάρουν μέρος στον Τελευταίο Πόλεμο, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Για το 2008, ο Φιμπονάτσι προφητεύει τη «Μεγάλη Καταστροφή», που θα σημαδευτεί με την έλευση του «Μαύρου» στην ηγεσία της «Νέας Ρώμης». Αν η «Μεγάλη Καταστροφή» είναι το οικονομικό τσουνάμι, που έχει πλήξει ολόκληρο τον κόσμο και αν ο «Μαύρος» δεν είναι άλλος από τον Μπαράκ Ομπάμα, τότε ο Φιμπονάτσι θα έχει κάνει πάλι διάνα. Ούτε για τον «Μαύρο» ο Φιμπονάτσι διευκρινίζει αν θα είναι «καλός» ή «κακός» και τι ρόλο θα παίξει στην έκβαση του Τελευταίου Πολέμου. Για το 2012 ο Φιμπονάτσι δεν προβλέπει το Τέλος του Κόσμου. Προβλέπει όμως την αρχή της περιόδου της Αποκάλυψης, που η έναρξή της θα σημαδευτεί με ένα μεγάλο γεγονός. Κατά τον Φιμπονάτσι, από το έτος 2012, θα μπούμε στην «βασιλεία» του Ιωάννη, δηλαδή, κατά πολλούς, στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί, αλλά, για να το πούμε πιο λαϊκά, θα έρθουν τα πάνω-κάτω. Για το τέλος της «προφητείας» του ο Φιμπονάτσι παραθέτει αυτούσιο το τέλος της Αποκάλυψης του Ιωάννη. http://www.verikoko.net

14 σχόλια:

 1. Μια βρώμικη και"ησυχη" λίμνη λάσπης και προπαγάνδας.
  ==============================
  Για πρώτη φορά "σμήνη" απο ..αόρατους κριτές και ..εθνοσωτήρες μας βομβαρδίζουν απο το ένα πρωί μέχριτο άλλο.
  Επισημάνσεις "υψηλή" κριτική ,καταγγελίες και αόρατες προτάσεις για λύσεις.

  Ποιοι να είναι αυτοί άραγε που τώρα "βλέπουν" αυτό που δεν..έβλεπαν επί χρόνια;

  Μια ενορχηστρωμένη μαύρη προπαγάνδα εναντίον της Δημοκρατίας.
  ==========================
  Ένας βρώμικος πόλεμος λάσπης εναντίον του Κοινοβουλευτικού συστήματος διακυβέρνησης. ΜΙΑ ορατή ΚΗΛΙΔΑ παραπληροφόρησης εξαπλώνεται με "καθοδηγούμενη" μαεστρία.

  Ποιοι άραγε βρίσκουν ευκαιρία να κτυπήσουν πισώπλατα την δημοκρατία μας;

  Ποιοι άραγε δεν βλέπουν τίποτε θετικό παρά μόνο ΧΑΟΣ , φόβος, ανασφάλεια και παντού εχθρούς;
  Ποιοι θέλουν να γκρεμίσουν την Ελλάδα για να "χτίσουν" το μαύρο κάστρο του ΦΑΣΙΣΜΟΥ;

  Θα επιτρέψουμε σε όλους αυτούς τους αυτόκλητους ..σωτήρες να "διαφεντέψουν" τη ζωή μας;

  Θα δεχούμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν κάτω απο τον ίσκιο του φασιμού, των εγκλημάτων και της ΑΘΕΪΑΣ;

  Είμαστε τόσο ανάξιοι που θα χρειασθύμε τους..μαχαιροβγάλτες για φύλακες της Ιστορίας μας και της ζωής μας;
  Κράτοι και έθνη χάνονται και έρχονται μια χούφτα φασίστες, αγράμματοι και αστοιχείωτοι να μας κρίνουν και να μας "αρπάξουν" την τύχη και το μέλλον των παιδιών μας;
  Διώξτε τον φασισμό απο την πόρτα σας και απο την πόρτα της πατρίδας μας.
  Διαβάστε να μάθετε ποιοι είναι και ενημερώστε τα παιδιά μας.

  Διώξτε τους χθεσινούς φονιάδες από τα όνειρά μας !
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Δεν βγάζω άκρη....
 2. ΟΥΤΕ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΗΚΟΙ
  Απάντηση
 3. ZEITGEIST - ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΑΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ

  Γι' αυτούς που παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις ζυμώσεις και τις εξελίξεις στον χώρο της νεοεποχίτικης διανόησης, ήταν θέμα χρόνου πριν το συνομωσιολογικό πνεύμα της εποχής οργανωθεί σε σύστημα και φυσικά, αγγίξει θρησκευτικά θέματα. Η μόνη έκπληξη ήταν ίσως, ότι τελικά τίποτα δεν είναι άσχετο ή ανεξάρτητο, τίποτα δεν είναι αυθόρμητο, αλλά όλα έχουν τον σκοπό και τον στόχο τους και εργάζονται ασταμάτητα για την επίτευξή του. Και αφού μας παραμύθιαζαν κάποια χρόνια με τις γνωστές θεωρίες συνομωσίας, για ανθρώπους πίσω από παρασκήνια που κινούν τα νήματα, που βρίσκονται πίσω από κάθε πόρτα και παρακολουθούν, που καθοδηγούν την παγκόσμια ιστορία, πολιτική, δημόσια και ιδιωτική ζωή, και προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αυτοί που μας τα αποκαλύπτουν είναι οι ίδιοι εκτός συστήματος, outsiders με υψηλό I. Q., που μπορούσαν να βρουν την αλήθεια που κρύβονταν πίσω από τα γεγονότα, να τα ερμηνεύσουν, και να μας ενημερώσουν, τελικά αποδεικνύεται ότι είναι και αυτοί μέρος του δόλιου μηχανισμού εκμετάλλευσης, χειραγώγησης και παραπλάνησης του κόσμου, με μόνο στόχο την προσβολή της αξιοπιστίας του Χριστιανισμού. Για άλλη μια φορά ο Χριστός και οι Χριστιανοί κατασυκοφαντούνται, όχι από καινοφανή κινήματα αλλά από τις ίδιες παλιές, γνωστές οργανώσεις του αποκρυφισμού, της θεοσοφίας, του μασονισμού.

  Στην χώρα μας- δόξα τω Θεώ- υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που σκέφτονται... Παρακολουθούν με προσοχή "τα σημεία των καιρών", τις ποικίλες ενέργειες τέτοιων οργανισμών, που γεννούν και διαδίδουν ως νόσο νεοεποχίτικα κινήματα. Ο μιμητισμός, η ψευτοκουλτούρα και η επίδειξη διανόησης βοηθούν πολύ στους σκοπούς αυτών που θέλουν να ελέγξουν και να υποτάξουν τα πάντα. Οι δε στόχοι και ό,τι θεωρούν εχθρικό πιστεύουμε ότι αξίζει από όλους να ερευνηθεί ποιοι είναι οι βαθύτεροι λόγοι. Τι τους ενοχλεί και τι θέλουν επιτέλους να πετύχουν ελέγχοντας την σκέψη μας; Ας σκεφτόμαστε!

  Ένα τέτοιο κίνημα είναι και το Zeitgeist, και αυτό που σκοπεύει να κάνει το παρόν κείμενο είναι να δείξει ότι και αυτό, όπως και τόσα άλλα κινείται στους γνωστούς χώρους των αποκρυφιστικών ιδεών της θεοσοφίας-μασονισμού.
  (http://www.zeitgeist-anairesi.info)
  Απάντηση
 4. και αν η γιαγια μου ειχε ρουλεμαν,θα ηταν πατινι!
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Κι αν είχε και ρόδες θα ήταν...τρόλευ.!!!
 5. ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ KAWASAKI!!!
  Απάντηση
 6. Τα .... του καράμπελλα και το .... της χάϊδως
  Απάντηση
 7. Και ΄γω τα 'βαλα με την θάλασσα Και 'συ θύμωσες μαζί μου
  Απάντηση
 8. ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΤΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΩΣΤΟΣ!1]ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ 2] Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 12,ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΟΥΣ!! ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ 3] ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ[ΚΑΤΑ ΣΗΜΙΤΗ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ]ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ! 4] ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΦΥΛΟ[ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ],ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ[ΑΣ ΠΟΥΜΕ] ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΓΡΙΑ!!ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ,ΑΡΑ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ!
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. xa xa xa xa xa xa xa xa ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ.
 9. κρυο μας περιμενει
  Απάντηση
 10. 8.47 εισαι ταλεντο φιλε
  Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια