Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Η παράσταση των αθλίων και των κομπάρσων ... συνεχίζεται!

Η είδηση …
Γ. Στουρνάρας : «Το οικονομικό πρόγραμμα είναι εκτός πορείας και δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα από τους πιστωτές μας, εάν δεν το επαναφέρουμε στην ορθή του πορεία...»

Ο σχολιασμός …

Υπό άλλες συνθήκες όλες αυτές οι επώνυμες “κѠλ⓪τούμπ€ς” προσώπων και θέσεων θα μας προκαλούσαν μόνο θυμηδία όμως ίσως ήρθε η ώρα να προβληματιστούμε σοβαρά για την αφέλεια, την ανοχή, και την μακαριότητα μας.

Όπως είναι γνωστό το 40% των συμπολιτών μας ως ένδειξη διαμαρτυρίας απείχε από τις βουλευτικές εκλογές δίνοντας όμως στην “ουσία” την δυνατότητα στους διαχρονικούς “θύτες” μας να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο τους!

Είδαμε και ακούσαμε την επιστολή διαβεβαίωσης του νεοεκλεγέντος πρωθυπουργού προς τους δανειστές για εφαρμογή των συμφωνηθέντων κάνοντας “γαργάρα” την προεκλογική του δέσμευση για επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου.

Τώρα έρχεται για δεύτερη φορά και διά του υπουργού οικονομικών κ. Στουρνάρα μας πετάει κατάμουτρα και ξεδιάντροπα την ζοφερή πραγματικότητα που βιώνουμε δηλ. αυτή της παράδοσης της χώρας μας στους σύγχρονους Ες-Ες και στους τοκογλύφους της Ευρώπης!

Φίλες/οι μη περιμένετε τίποτα από τους υπογράψαντας από τα περασμένα Χριστούγεννα την περίφημη επιστολή υποτέλειας αλλά ούτε και από τον δήθεν “αριστερό” δεκανίκι τους! Οι άνθρωποι αυτοί μαζί με την αβάντα ΜΜΕ παραπλάνησαν και παραπλανούν συστηματικά εδώ και χρόνια μια μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας οι οποίοι από άγνοια, φόβο αλλά ίσως και από “υποχρέωση” (λόγω κάποιου οικογενειακού ρουσφετιού) έδωσαν το δικαίωμα σε όλο αυτόν τον "άθλιο" θίασο να συνεχίζει την κακόγουστη παράσταση όπου κάποιος υποδύεται πως τάχα ... είναι πρωθυπουργός μιας ανεξάρτητης χώρας ενώ κάποιοι άλλοι σε ρόλο κομπάρσου δίνουν “εξετάσεις” ως υπουργοί και υφυπουργοί στους υπαλληλίσκους ... της τρόικας!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός, μονταζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια