Powered By Blogger

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Ο Ζουρλομανδύας ως βραδυνό ένδυμα...

Οχι μόνον επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου θα κάνει αυτή η κυβέρνηση, αλλά και επιμήκυνση των επαναδιαπραγματεύσεων.

Διότι σε αυτήν την κυβέρνηση συμμετέχει ο κ. Βενιζέλος. Ο οποίος είναι και υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης και υπέρ της επιμήκυνσης κι όταν ο κ. Βενιζέλος είναι υπέρ της επιμήκυνσης, η επαναδιαπραγμάτευση είναι υπέρ του κ. Βενιζέλου.

Ο άνθρωπος είναι απίθανος!

Συναντήθηκε η τριανδρία της πιο πτωχοπροδρομικής μορφής στο Μέγαρο Μαξίμου να επαναδιαπραγματευθεί τον τρόπο που (δεν) θα επαναδιαπραγματευθεί με την Τρόικα κι ύστερα, αντί...
να κάνει δηλώσεις ο κ. Πρωθυπουργός, έκανε δηλώσεις ο... Βενιζέλος.

Καπελώνοντας τον Πρωθυπουργό!

Αν επρόκειτο για θέμα ευγένειας, σιγά μη στάξει η ουρά του Πάγκαλου, πρόκειται όμως για ζήτημα θεσμών.

Ο κ. Σαμαράς μάλλον δεν ξέρει με ποιον έχει μπλέξει, διότι ο Μπενύτο όχι μόνον νομίζει ότι αυτός είναι ο τοπικός γκαουλάιτερ της Τρόικας κι όχι ο αρχηγός της Ν.Δ., αλλά διότι προσέτι ο Μπενύτο είναι απολύτως βέβαιος ότι συνομιλεί με τον Θεό, διότι μόνον ο Θεός, χαμένος μέσα στις άγνωστες βουλές του, θα μπορούσε να έχει βάλει διαφορετικό ΦΠΑ στις μπουγάτσες και να μη γελάει μαζί του και το «παρδαλό κατσίκι» αντί να ξαναψηφίζει Βενιζέλο, όπως κάποια πράσινα άλογα έπραξαν
ά-λογα.

Οπως και να ’χει, ο κ. Βενιζέλος είναι μια ωρολογιακή βόμβα. Το ερώτημα δεν είναι αν θα σκάσει, αλλά πότε θα σκάσει και πόση Ελλάδα θα έχει πάρει στον λαιμό του ώς τότε.

Ο άνθρωπος διαφώνησε με τον Γιωργάκη για 15 λεπτά -νύχτα- περί το δημοψήφισμα και αμέσως μετά τον υποστήριξε για να τον «ξανακαρφώσει» μήνες αργότερα.

Ο άνθρωπος διαπραγματεύτηκε (δηλαδή κατάπιε) το Μνημόνιο κι ύστερα το εμφάνισε ως προσωπική του νίκη, ως «επιτυχία» («ευτυχία» το έλεγε ο Πάγκαλος), για να αρχίσει ύστερα ο ίδιος κι όχι άλλος να ζητά την επαναδιαπραγμάτευσή του.

Είναι αλήθεια ότι ο κ. Βενιζέλος σπανίως συμφωνεί με τον εαυτόν του, όταν συμφωνεί όμως καλεί, ως άλλος Μάρκος Αντώνιος, τον ΣΥΡΙΖΑ να κάψουν από κοινού τη σορό του Καίσαρα και να μοιρασθούν από κοινού την κληρονομιά του, δηλαδή την εύνοια του ΔΟΛ, του Mega και του κ. Μπόμπολα, το πετσόκομμα των μισθών και τον... θρήνο για τους 1.500.000 ανέργους. Είναι όντως ευφυής ο Μπενύτο!

 και ρήτωρ - όταν συμφωνεί με τον κ. Κουβέλη εναντίον του κ. Στουρνάρα, για να υπαινιχθεί ότι «δεν ξέρει ο Αντωνάκης, εγώ ξέρω καλύτερα», ή όταν διαφωνεί με τον κ. Κουβέλη ακριβώς για τα ίδια.

 Διότι ουδεμία σημασία έχει με ποιον συμφωνεί ή διαφωνεί ο Μπενύτο, αρκεί όλοι να συμφωνούν μαζί του. Οπως 
ο Νόμος περί Ευθύνης Υπουργών,
ο Νόμος περί Τύπου (με τις Τυποκτόνες αγωγές),
ο Νόμος για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ

 και τόσα άλλα ευφυή που έχει πραγματώσει κατά τη λαμπρή διαδρομή του ο «χειρότερος Υπουργός Οικονομικών» που έχει δει η Ευρωπαϊκή Ενωση, όπως ψιθυρίζεται στους ανθελληνικούς (!) κύκλους των Βρυξελλών, του Βερολίνου, της Ρώμης, της Μαδρίτης κι όλων των χωρών βορείως της Υποσαχάριας Αφρικής.

Είναι βέβαιον ότι ο κ. Βενιζέλος διαθέτει plan B για το ΠΑΣΟΚ, για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση, για την κυβέρνηση, για τη ΔΗΜΑΡ, τον ΠΑΟΚ, το γιοφύρι της Αρτας, τα προβλήματα της Μέρκελ με τον κοκίτη που πέρασε παιδούλα στην DDR, για το ΚΚΕ που εκτιμά και σέβεται, για τη συνιστώσα Ρόζα που δεν εκτιμά και δεν τον σέβεται, για την επιστροφή στη δραχμή μέσω Μνημονίου, για το άλλο μάτι του Αντώνη, για τον ιό του Δυτικού Νείλου, για την εκτροπή του Αχελώου, για τα απόκρυφα Ευαγγέλια, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα αντανακλαστικά του ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος, για τα νέα μέτρα ώστε να βρουν τρία δισ. Ευρώ, για την επίπλωση του Υπουργείου των Εξωτερικών, για τις διαλέξεις του Γιωργάκη στο Χάρβαρντ («πώς ξέσκισα μια χώρα κι εκείνη δεν με ξέσκισε»), για την ύφεση, για τα υποβρύχια που ως Υπουργός Εθνικής Αμυνας τα πήγαινε βόλτα στις λιμνούλες του Εθνικού Κήπου, για τα UFO που εμφανίστηκαν πάνω απ’ τη Σητεία - για όλα γνωρίζει  ο κ. Βενιζέλος, όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, το αυτό θα κάνει και με αυτήν την κυβέρνηση. Θα τη σφάξει.

Το αυτό θα κάνει και με την Ελλάδα, αν του δοθεί η ευκαιρία.

Δεν είναι χθεσινός.

Ως Υπουργός του κ. Σημίτη, ως Υπουργός του Γιωργάκη, ως Υπουργός του κ. Παπαδήμου και ως Υπουργός του κ. Σαμαρά, αποτελεί την Επιτομή του Συστήματος που έχει βλάψει την Ελλάδα, όσον η Διαπλοκή και η Διαφθορά.

Ως Πρωθυπουργός -αν βάσκανος το φέρει Τύχη- ο Θεός να βάλει το χέρι του! (αν εκείνην την ώρα δεν ασχολείται με τον ΦΠΑ στις μπουγάτσες)...
 

Του Στάθη από enikos, μονταζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια