Powered By Blogger

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Μόνο οι πολίτες κάνουν θυσίες - Οι βουλευτές αντίθετα πληρώνονται με 20.479 ευρώ μηνιαίως

Η Βουλή προς το παρόν αρνείται να δώσει απάντηση στους δικαστές για το πόσο κοστίζει ο κάθε βουλευτής - Για τα βουλευτικά αυτοκίνητα ο πολίτης πληρώνει 1,000 ευρώ το μήνα για κάθε βουλευτή συν 473 ευρώ έξοδα ....
κίνησης - Οι βουλευτές παίρνουν 11.800 ευρώ για τα σταθερά τηλέφωνα και μέχρι 200 ευρώ το μήνα για τα κινητά - Ο κάθε βουλευτής δικαιούται δυο επιστημονικούς συμβούλους με το κόστος να φτάνει στα 4.000 ευρώ το μήνα Προκαλεί το κοινό αίσθημα οι μαθηματικές πράξεις που δείχνουν ότι το μηνιαίο κόστος ενός βουλευτή ξεπερνά τις 20.000 ευρώ τον μήνα ή τα 700 ευρώ σε καθημερινή βάση, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Το Έθνος της Κυριακής. Αυτές οι αποκαλύψεις έρχονται μετά το στενό πρεσάρισμα των δικαστικών και του ειδικού τμήματος του Μισθοδικείου προς τους επικεφαλής της Βουλής για να τους γνωστοποιήσουν κάθε κόστος που δαπανά η Βουλή για κάθε βουλευτή. Από αυτό λοιπόν προκύπτει ότι οι εθνοπατέρες λαμβάνουν τα εξής: 1. Βουλευτική αποζημίωση για κάθε βουλευτή που σύμφωνα με τον προϋπολογισμό φτάνει περίπου τα 8.000 ευρώ. 2. Γύρω στα 1.100 ευρώ κατά μέσο όρο φτάνουν οι μηνιαίες αποδοχές κάθε βουλευτή από τη συμμετοχή του στις κοινοβουλευτικές επιτροπές, με το συγκεκριμένο κονδύλι στον προϋπολογισμό να ξεπερνά τα 2,8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο 3. Σύμφωνα με τον προϋπολογισμό της Βουλής το κόστος για την κάλυψη της οικογενειακής παροχής και των εργοδοτικών εισφορών υπέρ ΕΟΠΥΥ ανέρχεται στα 1,062 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο ή 350 ευρώ για κάθε βουλευτή τον μήνα. 4. Γύρω στα 1.000 ευρώ είναι το κόστος για κάθε αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ένας βουλευτής. 5. Γύρω στα 960 ευρώ είναι το κόστος κάθε μήνα για τους βουλευτές της επαρχίας για τα αεροπορικά τους εισιτήρια. 6. Στον προϋπολογισμό προβλέπονται και έξοδα κίνησης για τους βουλευτές που φτάνουν τα 1,705 εκατομμύρια ευρώ ή 473 ευρώ το μήνα για κάθε βουλευτή. 7. Το κονδύλι του προϋπολογισμού για το 2012 για το επίδομα οργάνωσης γραφείων των βουλευτών ανήλθε στα 8,146 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό των 2.263 ευρώ αντιστοιχεί σε κάθε βουλευτή ανά μήνα. Σε αυτό το κονδύλι περιλαμβάνονται και τα ταχυδρομικά τέλη που δικαιούνται και είναι περίπου 1.000 ευρώ το μήνα. 8. Επίδομα ενοικίου λαμβάνουν οι βουλευτές της περιφέρειας που υπολογίζεται περίπου σε 1.000 ευρώ τον μήνα, με τους περισσότερους να μένουν σε μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας, μετά από συμφωνίες που έχει κάνει η Βουλή. 9. Για τα τηλέφωνα οι βουλευτές λαμβάνουν περίπου 11.800 ευρώ το χρόνο που σημαίνει 983 ευρώ το μήνα, ενώ υπάρχουν κι άλλα 200 ευρώ το μήνα ως πλαφόν για τα κινητά. 10. Τέλος,υπάρχει και το κόστος για τους δύο επιστημονικούς συνεργάτες που δικαιούται να έχει ο κάθε βουλευτής, που ανέρχεται σε περίπου 2.000 ευρώ για τον κάθε συνεργάτη, άρα 4.000 ευρώ το μήνα και για τους δύο. Έτσι μπορεί οι βουλευτές να λαμβάνουν ως αποζημίωση 8.000 ευρώ το μήνα, αλλά εάν κάποιος κάνει τις προσθέσεις των παραπάνω παροχών θα συνειδητοποιήσει ότι οι έλληνες πολίτες που αγωνίζονται να επιβιώσουν πληρώνουν κάθε μήνα 20.479 ευρώ για καθένα από τους 300. Τα συμπεράσματα δικά σας!

14 σχόλια:

  1. Πιστεύω εις ένα Ευρώ,
    Πατέρα, λαοκράτορα, ποιητήν δουνουτού και γης, δανειστών τε πάντων και φραγγάτων.
    Και εις ένα Κύριον πρόεδρο της Ε.Κ.Τ., τον Υιόν του Ευρώ τον μονογενή, τον εκ του Πατρός δανεισθέντα προ πάντων των εντόκων.
    Δάνειο εκ δανείου, ευρώ αληθινόν εξ ευρώ αληθινού, τοκισθέντα, ου χαρισθέντα, ομοούσιον τω ΔΝΤ, δι' ου τα πάντα οφείλετο.
    Τον δι' ημάς τους χαχόλους και δια την ημετέραν σωτηρίαν κατελθόντα εκ των Βρυξελλών και σαρκωθέντα εκ Πνεύματος Ηλιθίου και Μαργαρίτας του Ανδρέα και πρωθυπουργήσαντα.
    Παρετιθέντα τε υπέρ ημών επί Καρόλου Παπούλια και παθόντα και ξεφτιλισθέντα.
    Και ταξιδέψαντα στην Κόστα Ρίκα κατά τας γραφάς.
    Και ανελθόντα εις τη σοσιαλισική διεθνή και καθεζόμενον εκ δεξιών του Βλακός.
    Και πάλιν ερχόμενον μετά λόξης κρίναι ζώντας και νεκρούς, ου της μαλακίας ουκ έσται τέλος.
    Και εις τον Παπαδήμα τον Άγιον, τον Κύριον, τον φοροοποιόν, τον εκ του Πατρός εκπορευόμενον, το συν Πασόκ και Νουδού συγκυβερνούμενον και συνδοξαζόμενον, το λαλήσαν δια των εκδοτών.
    Εις μίαν, αγίαν, καθολικήν και άποστολικήν Γερμανίαν.
    Ομολογώ μνημόνιο εις άφεσιν χρεών.
    Προσδοκώ κούρεμα ιδιωτών.
    Κι οφειλή του μέλλοντος αιώνος. Αμήν.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Στο άρθρο που θα διαβάσετε ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ
      ποια συνθήματα και σύμβολα έχει κλέψει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από τη δημοκρατική παράταξη για να μπορεί, μασκαρεμένη σε κάτι άλλο από αυτό που είναι, να διεισδύει στην κοινωνία, να εξαπατά τους αδαείς, να στρατολογεί στελέχη και να ψηφοθηρεί. Σας παρουσιάζουμε την αλήθεια για τους πολιτικούς απατεώνες με… περικεφαλαία!
      Μπορεί τα στελέχη της Χρυσής Αυγής να διαψεύδουν ότι είναι ναζί ή νεοναζί και να δηλώνουν το… αφηρημένο «εθνικιστές», ωστόσο -για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας- δεν υπάρχει άνθρωπος που ασχολείται με την πολιτική και να αμφιβάλλει για τη ναζιστική ταυτότητα της οργάνωσης.
      Η Χρυσή Αυγή, εξαιτίας της αποκρουστικής και ανθελληνικής ναζιστικής ταυτότητάς της, παρέμενε για πολλά χρόνια μια ολιγομελής οργάνωση ακραίων και περιθωριακών στοιχείων ακόμα και μέσα στις τάξεις της ακροδεξιάς. Η ηγεσία της, γνωρίζοντας αυτό της το μειονέκτημα, τα τελευταία έξι χρόνια φόρεσε διάφορες μάσκες για να μπορέσει να διεισδύσει στην κοινωνία.
      Η πρώτη τους μάσκα ήταν εκείνη του «πατριώτη», όρος που ανήκε παραδοσιακά στη δημοκρατική παράταξη. Σταμάτησαν λοιπόν να συστήνονται ως εθνικιστές, ή μόνο ως εθνικιστές και άρχισαν να παριστάνουν τους πατριώτες. Επίσης, άρχισαν να υποκρίνονται σε κάποιες περιπτώσεις και τους… σοσιαλιστές. Υπήρξαν φορές που υπέγραψαν ανακοινώσεις τους με τη ρήση «ο σοσιαλισμός θα νικήσει», εννοώντας φυσικά τον εθνικοσοσιαλισμό.
      Συστηματικά άρχισαν να καπηλεύονται συνθήματα και σύμβολα που δεν τους ανήκαν. Έτσι, το περιβόητο «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», σύνθημα του ΠΑΣΟΚ από το 1974, του ΠΑΚ αλλά και του αντιδικτατορικού αγώνα, ξαφνικά εμφανίστηκε στα πανό της Χρυσής Αυγής και τα μέλη της άρχισαν να το φωνάζουν στις συγκεντρώσεις τους. Βεβαίως, αλλιώς εννοούσε η δημοκρατική παράταξη το «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και αλλιώς οι ναζί, οι οποίοι το χρησιμοποίησαν απέναντι στους λαθρομετανάστες. Εδώ, να σημειώσουμε, ότι πριν τη Χρυσή Αυγή, το σύνθημα είχε χρησιμοποιήσει και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όταν ο ΛΑΟΣ προσπαθούσε να μπει στη Βουλή, εννοώντας το ίδιο ακριβώς με τη Χρυσή Αυγή.
    2. ΧΑΧΑΧΑ! ΣΚΥΨΕ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΙΣΩ ΤΕΚΝΟΝ ΜΟΥ...;)
    3. ΑΜΗΝ
  2. ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΥΤΙΛΟΞΕΥΤΙΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ--ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ--
    ΤΟΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΜ....ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ............
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.. ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΘΑΡΣΕΙΤΕ...
  3. όχι ρε παιδιά... και εγώ ζητώ ραντεβού σε γιατρό και εδώ και κάτι εβδομάδες πριν μου λένε να κλειστεί για κάτι μήνες μετά... ε, όχι. απαράδεκτά τα έξοδα για αμάξι, για κινητό, για σταθερό τηλέφωνο, για ταχυδρομείο, έξοδα κίνησης, για αεροπορικά εισητήρια, για τις επιτροπές.. κ.α.
    έτσι ήταν και η καϊλή και στη βουλή και κάτι τέτοια έπαιρνε και ντροπή να βλέπεις μια νέα κοπέλα και να χτυπιόταν στα κανάλια και να λέει ναι το μνημόνιο έπρεπε να γίνει!!! μια νέα κοπέλα αυτά ενώ υπάρχουν και μεγαλύτεροί της ακόμα και ο Βενιζέλος ο ίδιος που είπε οτι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει εντελώς το μνημόνιο. δεν έχω λόγια να πω.. ντροπή. και τώρα η καϊλή πάει στον αλφα.. άντε μην πω τώρα κάτι χειρότερο.. απλά δεν θα βλεπω άλφα τιβι..
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ο ανώνμος του 5:26 είμαι και εννοώ ραντεβου για ιατρό στο νοσοκομείο
  4. "Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ....
    ΑΣ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ Η ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ...ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΣΟΥ....
    Απάντηση
  5. «ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ» ΜΕ... ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΕ ΡΟΖ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

    ΩΣ «ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ...!!!
    Παράλληλες... δραστηριότητες αναπτύσσει ο Αρχηγός της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», καθώς αποδεικνύεται και συνιδιοκτήτης ροζ ξενοδοχείου.
    Στο Διοικητικό Συμβούλιο ξενοδοχείου ημιδιαμονής στην πλατεία Αττικής (“New Dream”) φιγουράρει
    και το όνομα του Νίκου Μιχαλολιάκου.
    Εκτός από την «προστασία» που παρέχει η οργάνωσή του σε ηλικιωμένους, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποδεικνύεται και... «προστάτης» του έρωτα, αφού στο ξενοδοχείο ημιδιαμονής της οδού Λιοσίων βρίσκουν καταφύγιο πολλά παράνομα ζευγάρια και... επαγγελματίες του σεξ.
    Μάλιστα, στην επιχείρηση απασχολούνται και αλλοδαποί εργαζόμενοι!
    Νίκο φίλε, εδώ χρειάζεται «φωτιά και τσεκούρι» να είναι η... διάψευση--απάντηση στον Μπόμπολα...!!!
    Απάντηση
  6. Αλλα και η δικαιοσυνη κερβερος, δεν της ξεφευγει τιποτα
    ο θειος
    Απάντηση
  7. ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.....
    Απάντηση
  8. ΤΕΡΜΑ...
    ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ. ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. !!!
    Απάντηση
  9. ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ 7:26 μ.μ ; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΛΑΜΟΓΙΟ;
    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια