Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Σφίγγει ο κλοιός για τον εφιάλτη...

Την ώρα που τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής περιγράφουν τις βαθυστόχαστες δηλώσεις και τις βόλτες του Γ. Παπανδρέου για βραβεύσεις που προκαλούν οργή, την στιγμή που βλέπουμε αγιογραφίες – προκλήσεις σε εφημερίδες – δόκανα που όμως αναπαράγονται ακόμα και από “φιλοκυβερνητικά” μέσα, ο Στάθης Παναγούλης ξαναχτυπά παρέα με τον Νάσο Αθανασίου και μία ερώτηση που όλοι οι Έλληνες θα αναμένουν την απάντηση με μεγάλο ενδιαφέρον.
Διαβάστε πιο κάτω το κείμενο της ερώτησης...

                          ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

                  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:   ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ: Περί του αριθμού των συμβούλων του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ.Α. Παπανδρέου (π.χ αρχιτέκτων κ. Αθεμπίγιο, καθηγητής Οικονομικών κ. Στίγκλιτς κ.α), των αμοιβών τους κατ΄ άτομο, καθώς και του συνολικού κόστους στον Δημόσιο Προϋπολογισμό από την λειτουργία του επιτελείου του στην διάρκεια της πρωθυπουργίας του.

Ερωτώνται και καλούνται οι κ.κ. υπουργοί να πληροφορήσουν τη Βουλή των Ελλήνων με την κατάθεση των σχετικών εγγράφων, από τα οποία εμφαίνεται:

Α) Ο ακριβής αριθμός των συμβούλων του κ. Γ.Α. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του, ο προσδιορισμός του τομέα στον οποίο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους καθώς και η συνολική αμοιβή τους.

Β) Να κατατεθούν στη Βουλή οι σχετικές εκθέσεις-συμβουλές, των περί ου ο λόγος συμβούλων, ώστε να εμφανιστεί το μέγεθος των υπηρεσιών τους προς το Ελληνικό Κράτος και η ανταπόκριση του έργου τους στο μέγεθος των αμοιβών τους.

ΟΙ ΕΡΩΤΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΣΤΑΘΗΣ Β. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ                            
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια