Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Η γνώση της βιβλιοθήκης Αλεξανδρείας

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Ιουλίου 2, 2012
 
 
 
 
 
 
1 Vote

Σωστά, το αστρικό πεδίο αποκαλείται πεδίο δυαδικότητας, σχετικότητας και πνευματικής ασυνειδητότητας όπου υπάρχει ελάχιστο ή καθόλου φως.

Εκεί, κάποιος αντιλαμβάνεται αποσπασματικά ή στρεβλά την πραγματικότητα, σε σύγκριση με αυτήν στα επίπεδα του φωτός.

Στο αστρικό πεδίο η αλήθεια και η θεϊκότητα δεν γίνονται κατανοητές. Θεωρείται ακόμα ως η γιγαντιαία δεξαμενή όλων των ανεκπλήρωτων επιθυμιών και αρνητικών συναισθημάτων του ανθρώπινου είδους που δημιουργήθηκαν με την απομάκρυνση από το Θεό.

Σκεφτείτε το ως το μέρος της μεγάλης ψευδαίσθησης. Και συχνά, το αστρικό πεδίο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός κόσμου που περιέχει ομορφιά και ευχαρίστηση και γοητεύει παραπλανητικά τις ψυχές να μείνουν μακριά από το μονοπάτι του προορισμού τους.

Είναι η προβολή όλων των απατηλών στοιχείων της ανθρώπινης συνειδητότητας, πολύ όμορφα καμουφλαρισμένων, δημιουργώντας την εντύπωση ότι τα πράγματα είναι καλύτερα από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Το αστρικό πεδίο είναι πάντοτε παραπλανητικό, στρεβλό, θελκτικό και απατηλό.

Αποτελείται από διάφορα επίπεδα, από το ανώτερο μέχρι το κατώτατο, το οποίο πολλοί ονομάζουν ως «πάτο του βαρελιού». Αν δεν καθαρίσει από την ανθρώπινη αρνητικότητα, το αστρικό πεδίο θα εμποδίζει τις ψυχές να φτάσουν στα αιθερικά πεδία. Έτσι, η χρήση των ναρκωτικών δεν μπορεί να προσφέρει την εμπειρία του φωτός, εκτός και αν οι σωστές ουσίες που μεταφέρουν τις σωστές δονήσεις χρησιμοποιηθούν «με σωστό τρόπο». Στον κόσμο σας σήμερα, αγαπημένα μου παιδιά, τέτοια ιερά φυτά είτε είναι πολύ σπάνια, είτε έχουν εξαφανιστεί.

Τα νεότερα παιδιά αυτής της γενιάς είναι σπουδαία και έχουν ψυχικές ικανότητες. Γνωρίζουν πότε τους λέτε την αλήθεια, πότε τα κοροϊδεύετε. Γεννήθηκαν με πιο αυξημένη ικανότητα αντίληψης από εσάς. Πολλά από αυτά που θα διαβάσουν τις πληροφορίες μας, θα αναγνωρίσουν την αλήθεια τους και θα τις ασπαστούν πλήρως. Δυστυχώς πολύ λίγα φωτισμένα κείμενα έχουν γραφτεί για τις πνευματικές συνέπειες της κατάχρησης ναρκωτικών, και τα περισσότερα έχουν απομακρυνθεί.

Τα παιδιά σας χρειάζονται αυτές τις πληροφορίες. Σας παρακαλώ να διαδώσετε τα λόγια αυτά. Είναι πολύ σημαντικό.

Πολλοί γονείς δεν είναι καλά προετοιμασμένοι για το γονεϊκό ρόλο τους και επομένως είναι αδιάφοροι με τα παιδιά τους. Συχνά είναι πολύ απασχολημένοι με τις καθημερινές ενασχολήσεις τους και τα παιδιά, γενικά, δεν λαμβάνουν την πνευματική σοφία που χρειάζεται να πάρουν από τους γονείς τους για να μεγαλώσουν και να ωριμάσουν ως θεϊκές υπάρξεις στο φυσικό πεδίο.

Οι γονείς είναι υπεύθυνοι να διδάξουν τις πνευματικές αξίες στα παιδιά τους.

Οι σωστές διδασκαλίες σοφίας έχουν καταστραφεί στον πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος που τόσο μεγάλη πληροφόρηση έρχεται σ’ εσάς από άλλες διαστάσεις και αστρικά συστήματα, καθώς και από τη Γη και τα βασίλειά της, με σκοπό να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να βρει το δρόμο της πίσω στην Πηγή και τη Μοναδικότητα (Oneness). Εκείνοι που κατέστρεψαν τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας τα πρώτα χρόνια της Χριστιανικής εποχής, έπαιξαν σπουδαίο ρόλο στο να κρατήσουν την ανθρωπότητα στην άγνοια.

Η βιβλιοθήκη περιελάμβανε πάνω από 400.000 τόμους που περιείχαν όλη τη σοφία που είχε συγκεντρωθεί επί πολλούς αιώνες και τους φύλασσαν με ιερότητα για το διαφωτισμό σας. Μετά το κάψιμο της όμορφης αυτής βιβλιοθήκης η ανθρωπότητα εισήλθε στην «Εποχή του Σκοταδισμού», που διήρκεσε αιώνες. Εκείνοι που διοργάνωσαν την καταστροφή μιας τόσο πολύτιμης συλλογής πνευματικής σοφίας και γνώσης για τον πλανήτη, ήταν πολύ υπερήφανοι και ευτυχείς με την πράξη τους.

Η μεγάλη δίψα τους για δύναμη και έλεγχο τους έπεισε ότι έκαναν μια πράξη ελέους προς την ανθρωπότητα. Προσπάθησαν να σβήσουν το φως στον πλανήτη, απομακρύνοντας από τους ανθρώπους την πρόσβαση στις διδασκαλίες που θα τους έδειχναν τον τρόπο για μια ζωή αγάπης, χάρης και σωτηρίας των ψυχών τους.

Η καταστροφή αυτών των πολύτιμων αρχείων δημιούργησε τεράστια απώλεια και οπισθοδρόμηση στην εξέλιξη του πλανήτη. Όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της εξάλειψης τόσων θησαυρών γνώσης ήταν όργανα σκοτεινών δυνάμεων. Ακόμα και μέχρι αυτή τη στιγμή δρέπουν το κάρμα των πράξεών τους.

telosgreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια