Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

ΓΙΑΤΙ «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ» Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ….!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Αθήνα το 2004, στο Ολυμπιακό Χωριό, στις οποίες εμφανίζονται η τότε Δήμαρχος της Αθήνας κυρία ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΥΒΕΛΟΥ, συνοδευόμενη από τον τότε Δήμαρχο του Ολυμπιακού Χωριού της Αθήνας κ. ΜΑΝΟ ( νύν προέδρου του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ), και ο Πρωθυπουργός κ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ που.....
προτίμησε να συνοδεύεται από την Πρόεδρο του ΑΘΗΝΑ 2004 κ. ΓΙΑΝΝΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ- ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ.


Σήμερα επικεφαλής της Ελληνικής Ολυμπιακής Αποστολής στο Λονδίνο είναι ο σύζυγος της ανωτέρω κυρίας, κ. ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ, ο οποίος μάλιστα αποφασίζει με απολυταρχικό τρόπο για το προφίλ της Ελλάδας και το μέλλον των Αθλητών μας.

ΜΑΝΟΣ-ΝΤΟΡΑ

Αυτό όμως που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι, από την μία στους Ολυμπιακούς της Αθήνας ο ΚΕΝΤΕΡΗΣ θυσιάστηκε στο βωμό του ΖΕΛΕΣΝΙ που θα ψηφίσει στην εκλογή για ΑΘΑΝΑΤΟ στην αντικατάσταση του ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ που έρχεται, και σήμερα με τον « αποκεφαλισμό» της ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, που δεν την «ήλεγχαν», πέρασαν το μήνυμα στους υπόλοιπους αθλητές ότι, « κοιτάξτε τι θα πάθετε αν δεν ψηφίσετε τον αθλητή που θα σας υποδείξουμε».

Και πρέπει να τονιστεί ότι υποψήφιος «ΑΘΑΝΑΤΟΣ» για την θέση του ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ είναι ο ανωτέρω κύριος ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ.
ΚΟΥΒΕΛΟΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ 


Το βασικό όμως είναι ότι η θέση αυτή δεν χάνεται έως τον Θάνατο του, δηλαδή θα ελέγχει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή «και θα κλείνει το στόμα κάθε ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ» για τουλάχιστον 30 χρόνια.

Αν νομίζουμε ότι η ΝΤΟΡΑ δεν ξέρει να είναι πάντα στα πράγματα και να φροντίζει και για τα δισέγγονα της, γελιόμαστε οικτρά.

Όλα τα σημαντικά πόστα είναι κλεισμένα κυρίως σε παγκόσμιο επίπεδο… κατά τ’ άλλα θέλουμε να μας βλέπει για αυτόνομες οντότητες και για ελεύθερο και ανεξάρτητο λαό.


Η ΕΞΟΥΣΙΑ

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι ουδόλως τους απασχολούμε εμείς σαν λαός , απλά είμαστε είλωτες και μόνο έτσι μας βλέπουν, και πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε εμείς ποτέ και με κανένα τρόπο να αλλάξουμε τα πράγματα, γιατί είμαστε γεννημένοι για να μας κυβερνούν οι συγκεκριμένοι….!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ!!!…Περαστικά μας…!!!!


http://thoureios.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια