Powered By Blogger

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Οι πεντε βασικοι σκοποι των Illuminati


Οι πεντε βασικοι σκοποι των Illuminati:


1)η χρηματικη και σεξουαλικη δωροδοκια των ανδρων που βρισκονται σε υψηλα αξιωματα,ωστε να αποκτησουν την ευνοια τους και να εξυπηρετησουν τους στοχους τους


2)την επιλογη και μυηση στην οργανωση των πιο αξιολογων φοιτητων των μεγαλων κολεγιων και πανεπιστημιων ,ωστε το''υλικο''της οργανωσης να ειναι υψηλου επιπεδου.


3)την προωθηση μελων της οργανωσης-μεσω των υψηλα ισταμενων ανδρων που τυχαιναν δωροδοκιας-σε κυβερνητικους και μεγαλους οικονομικους οργανισμους ως πρακτορων.




4)τον ελεγχο των Μεσων Μαζικης Ενημερωσης της εποχης με σκοπο να περασουν στην κοινη γνωμη-με συγκεκαλυμενο τροπο,φυσικα-οι ιδεες της οργανωσης ετσι ωστε να προετοιμαστει το κοινο για την επιβολη μιας παγκοσμιας κυβερνησης.


Βασικος στοχος των illuminati ειναι η απορριψη των αρχοντων απο τον λαο και η απομακρυνση του λαου απο την εκκλησια.Τα ΜΜΕ αποτελουν ενα βασικο''οπλο''για την διαδοση των ιδεων τους.


5)την πραγματοποιηση στρατιωτικων πραξικοπηματων με καθε τροπο,κατα των κυβερνησεων που θα αντιτιθονται στον σκοπο της
οργανωσης,δηλαδη στην εγκαθιδρυση μιας Παγκοσμιας Ταξης.






Συμφωνα με το βιβλιο του Αλεξανδρου Ρολιδη αι αφανεις ριζες του κακου ο ορκος που διναν τα υποψηφια μελη ηταν ο εξης:


διαριγνυω τους δεσμους με οποιαδηποτε αρχην εις οποιασδηποτε και αν υπεσχεθη πιστην,υποταγην ή υπηρεσιαν.


ομνυω να υπακουσω εις τας διαταγας τας οποιας θα λαμβανω ινα εκκαθαρισωμεν την γην απο τους τυραννους και εχθρους του ταγματος.


απαλλασω τον ευατον μου απο καθε ορκον τον οποιον εδωσα εις την πατριδα ή εις τους νομους.


Βασικη διδασκαλια


Ισοτης μεταξυ των ανθρωπων και ελευθερια των γενετησιων ενστικτων αυτων.Κτυπημα κατα της ιδιοκτησιας.
Τα μονα στηριγματα της ιδιοκτησιας και των κρατων ειναι η θρησκεια και οι νομοι,αρα για να επαναφερει τον ανθρωπον εις τα φυσικα ενστικτα του πρεπει να καταργησει την ιδιοκτησιαν και να καταστρεψη καθε θρησκευτικην πιστην.


Καθε υποταγη ειναι αδυναμια,αρα η εξουσια του πατρος επι των τεκνων πρεπει να παψει απο παιδικης ηλικιας.


Δεν υπαρχει πιο αποτελεσματικος τροπος να ελεγξεις τους ανδρες απο οτι χρησιμοποιωντας τις γυναικες.


Αυτες πρεπει να αποτελεσουν το κυριο αντικειμενο μελετης,πρεπει να κερδισουμε με πανουργια την ευνοια τους,να προσφερουμε ευκαιριες απελευθερωσης απο την τυρανια της κοινης γνωμης...). 


Οφειλουμε να κατακτησουμε τον απλο λαο σε ολα τα επιπεδα.Τουτο θα επιτευχθει κυριως μεσω των σχολων και μεσω της ειλικρινους συμπεριφορας,συγκαταβασεως,αποδοχης των προκαταληψεων τους,τις οποιες εν τω μεταξυ θα εκριζωνουμε και θα διαλυουμε.


Η οργανωση θεωρειται ηθικος αυτουργος πολλων επαναστασεων και σημαντικων γεγονοτων που καθορισαν την παγκοσμια ιστορια :των δυο παγκοσμιων πολεμων,των επαναστασεων σε ΗΠΑ και Γαλλια,των μυστικων οργανωσεων που στοχευουν σε μια παγκοσμια διακυβερνηση,του κομμουνισμου,του σατανισμου,των μυστικων υπηρεσιων,των ναρκωτικων,του λαθρεμοριου οπλων,των επαφων με εξωγηινους κ.α.


Μια απο τις πιο απροσμενες συνδεσεις των illuminati με την συγχρονη εποχη ειναι εκεινη που παρουσιαζε ως δημιουργημα τους το κινημα των παιδιων των λουλουδιων(χιπις).
Θεωρειται πως χρησιμοποιηθηκαν ως μεσο για την διακινηση των ναρκωτικων που θα διευκολυνε το σχεδιο περι χειραγωγησης των λαων.


Απο John Robbinson illuminati αποδειξεις για την συνομωσια



Πηγή : http://www.filoumenos.com/elit/Ta-Tagmata-kai-oi-Lesxes/1352-oi-basikoi-skopoi-ton-illoyminati.html#ixzz1zmFSe4xW

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια