Powered By Blogger

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Εξωγήινες Βιολογικές Οντότητες

Μυθος ή Αλήθεια? Αλήθεια , πώς είναι οι εξωγήινοι ; Με τί μοιάζουν ; Θυμίζουν στη μορφή τον άνθρωπο , ή είναι κάτι το εντελώς ξένο και παράξενο για μας; Πολλοί επιστήμονες , όπως ο μεγάλος Carl Sagan , ασχολήθηκαν με το πώς θα μπορούσαν να μοιάζουν οι εξωγήινοι . Όμως πέρα από το πώς θα μπορούσαν να είναι , υπάρχουν κια αρκετές περιγραφές ανθρώπων , που είδαν από κοντά παράξενα πλάσματα , που σχετίζονται με εμφανίσεις ΑΤΙΑ . Αυτοί οι εξωγήινοι , ή όπως έχει καθιερωθεί ο όρος , Εξωγήινες Βιολογικές Οντότητες (Extra-terestial Biological Entities , EBEs ) , αν και ποικίλουν στη μορφή ανάλογα με την μαρτυρία του καθενός , από τριχωτά πλάσματα και ρομπότ μέχρι και ανθρώπινες μορφές , κατατάσσονται από τους ερευνητές στις εξής κατηγορίες , ως πιο κοινές : τους Γκρίζους (Greys) , τους Reptilians , γνωστούς στην Ελλάδα ως....
Δρακονιανούς , και τους Ανθρωπόμορφους (Human-Type Aliens) . Φυσικά η πιο γνωστή φιγούρα εξωγήινων για όποιον έχει δει τα X-Files , είναι οι Γκρίζοι . Αλλά ας δούμε από κοντά αυτούς τους τύπους , ώστε να ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε .

Οι γκρίζοι : Ο πιο κοινός τύπος εξωγήινων , όπως είπαμε . Κοντά , ανθρωπόμορφα πλάσματα , με γκριζοπή απόχρωση δέρματος , υπερμεγεθές κεφάλι , τεράστια αμυγδαλωτά , μαύρα μάτια , που καλύπτουν σχεδόν το μισό κεφάλι , πολύ μικρή μύτη , και σχισμή στη θέση του στόματος . Δεν έχουν αυτιά ή κάποιον ακουστικό πόρο . Το σώμα τους , καθώς και τα χέρια , πόδια και δάχτυλα , έιναι λεπτά και μακρυά . Ακόμα , δεν έχουν , ή τουλάχιστον δεν φαίνεται να έχουν , γεννητικά όργανα . Πιστεύεται ότι προέρχονται από τον αστέρα Zeta Reticuli , κοντά στον Ορίωνα . Στη Γη , η κύρια αποστολή τους είναι η μελέτη του ανθρώπινου είδους , ενώ εκτελούν επίσης και πειράματα διασταύρωσης ανθρώπινων και εξωγήινων γονιδίων . Πολλοί "συνομωσιολόγοι" υποστηρίζουν ότι συνεργάζονται μυστικά με την κυβέρνηση των ΗΠΑ ( και παλαιότερα και με την ΕΣΣΔ ) για τα πειράματά τους , και σε αντάλαγμα έχουν προσφέρει την τεχνογνωσία τους στις μυστικές υπηρεσίες και τον στρατό των ΗΠΑ . Είναι υπεύθυνοι για τις απαγωγές και τους ακρωτηριασμούς ζώων . Διατηρούν επίσης μυστικές βάσεις στη Νεβάδα , το Νέο Μεξικό , και σε άλλες τοποθεσίες , καθώς και στην Σελήνη . Πολλοι αστροναύτες , ανάμεσά τους και ο Armstrong , φαίνεται να έχουν αναφέρει τις σεληνιακές βάσεις τους , αναφορές που κρατήθηκαν μυστικές από την NASA . Χωρίζονται σε τρεις υποκλάσεις , Α , Β και C , φυλές συγγενικές μεταξύ τους , με μικρές διαφορές .

Oι Reptilians (Δρακωνιανοί) : Γενετικά συγγενείς με τα ερπετά , αυτοί οι εξωγήινοι είναι ιδιαίτερα εχθρικοί προς τον άνθρωπο , τον οποίον θεωρούν κατώτερο είδος . Με τον πλανήτη τους να απειλείται από εξαφάνιση , αυτόι οι σαυροειδείς εξωγήινοι πιστεύεται ότι σχεδιάζουν να επικοίσουν την Γη και να υποτάξουν τους κατοίκους τους . Έχοντας υποτάξει τους Γκρίζους , τους έχουν αναθέσει να προετοιμάσουν τον πλανήτη ώστε να είναι κατάλληλος για εκείνους . Ένας αστεροειδής- διαστημόπλοιο , γεμάτος με τέτοια πλάσματα , πλησιάζει την γη , περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να εισβάλει .

Οι ανθρωπόμορφοι : Είναι εξωγήινοι που μοιάζουν με τους ανθρώπους , ψηλοί , ξανθοί . Είναι μια ανώτερη φυλή που θέλει να βοηθήσει τους όμοιούς τους κατοίκους της Γης να αντιληφθούν και να αντιμετωπίσουν την εισβολή των Γκρίζων .


Είναι ιδιαίτερα φιλικοί , και δίνουν συμβουλές για να σωθεί η ανθρωπότητα . Αυτούς τους εξωγήινους υποστήριξε ότι συνάντησε τόσο ο Billy ( πολλοί υποστηρίζουν ότι ο ίδιος τελικά παραδέχτηκε ότι επρόκειτο για φάρσα ) όσο και ο George Adamski . Έρχονται από τις Πλειάδες , και υποτίθεται ότι είναι οι προπάτορες της ανθρώπινης φυλής , που την δημιούργησαν με γενετική διασταύρωση χιλιάδες χρόνια πριν ( βλέπε Erich von Daeniken ) και θέλουν να προστατεύσουν τους καρπούς αυτών των πειραμάτων (εμάς) από τους Δρακωνιανούς . Υπάρχουν και εδώ πολλές κατηγορίες ανθρωπόμορφων εξωγήινων , από τον Σείριο , τις Πλειάδες , γεννημένοι στη Γη , διασταύρωση με γκρίζους , με γήινους κλπ . Ποιά είναι η αλήθεια και ποιό το ψέμα είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς . Προσωπικά , έχω υπόψιν μου επαφές με γκρίζους κυρίως , και με ανθρωπόμορφους , αλλά υπάρχουν και πολλές μαρτυρίες που μιλάνε για φτερωτά ή τριχωτά πλάσματα , με πύρινα μάτια , με φρικτή όψη , ή ακόμα και όντα σαν ρομπότ ( θα μπορούσαν να είναι βέβαια απλά ρομπότ ) και πολλά άλλα .Για τους Δρακονιανούς δεν έχω ακούσει κάποια περίπτωση επαφής . Επίσης , θα πρέπει να πολύ επιφυλακτικοί και ως προς τις πληροφορίες που παρέθεσα πιο πάνω , κυρίως ως το πώς έφτασαν οι ερευνητές σε αυτά τα συμπεράσματα . Από ότι γνωρίζω , οι πιο άμεσες πληροφορίες για την καταγωγή των εξωγήινων προήλθαν από τους Meyer και Adamski , στους οποίους ανέφεραν ρητά (τηλεπαθητικά) τις Πλειάδες και την Ανδρομέδα . Τέλος , οι περισσότερες πληροφορίες για τους Γκρίζους ήρθαν από τις αποκαλύψεις του Bill Cooper , που εργαζόταν στο πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ , και οι οποίες όμως είναι συχνά ασαφείς και μπερδεμένες . Αν λοιπόν βρεθείτε ποτέ μπροστά σε κάποιο εξωγήινο πλάσμα , καλό θα ήταν να μπορείτε να το αναγνωρίσετε και να ξέρετε τι να περιμένετε . Αυτές οι γενικές πληροφορίες νομίζω ότι κάλυψαν το θέμα σφαιρικά , αλλά όχι σε βάθος . Αυτό γιατί κανείς δεν ξέρει τι από αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα .

"Σας έχουν πει ψέμματα . Αυτοί ζουν . Εσείς κοιμάστε ..." Bill Cooper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια