Powered By Blogger

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Η "περηφάνεια" του ...ΓΑΠ.!

Ο «Παπανδρεϊσμός» θα μείνει στην Ιστορία ως το χειρότερο κεφάλαιο, ή τουλάχιστον ένα από τα 5 χειρότερα, στην ελληνική ιστορία. Ίσως και στην ευρωπαϊκή, γιατί ο γιος του Ανδρέα κοντεύει, σε συνδυασμό με την Merkel (τα 2 άκρα ανίκανων και επικίνδυνων «ηγετών»), να διαλύσει την Ευρώπη (διαλυμένη ποτέ ενωμένη). Μετά την άνευ όρων (ο Jeffrey έχει υπογράψει, ειδικά στους Γερμανούς... «λευκή επιταγή») παράδοση στο Βερολίνο και το Παρίσι, ο προδότης Quisling «πρωθυπουργός» των τοκογλύφων προσκυνάει ΚΑΙ τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας, τον Βιετναμέζο PhillipRoesler (άλλος ένας, ας πούμε Ευρωπαίος, «φιλέλληνας» με σχέδιο τύπου Marshall και Schuman για την χρεοκοπία της Ελλάδας). Μάλιστα του μιλά με…περηφάνια για τα «επιτεύγματά» του… 
Μισθοί, συντάξεις, επιδόματα τέλος, αντικαθίσταται με ελεημοσύνη, ίσα-ίσα για την μετάβαση στην εκκλησία για το συσσίτιο, ανεργία, χαράτσια, φόροι α λα τούρκα, ακρίβεια, εγκληματικότητα, λαθρομετανάστευση, ναρκωτικά, βιασμοί, δολοφονίες, ποινικοποίηση ουσιαστικά της ιδιοκτησίας, ακρίβεια, αναληθή στοιχεία προϋπολογισμών (για 2-3 έτη τουλάχιστον), «μαγειρεμένα» ελλείμματα και χρέη(ύψος ακριβές για το 2009 ακόμα δεν έχουμε), σπάταλο κράτος, προνόμια πολιτικών, πολυτελής διαβίωση ακόμα, με αστυνομικούς να φυλάνε αυτούς, και κάτι άλλους «μεγάλους, και να βαράνε ως και ανήλικα παιδιά, μαζί με κουκουλοφόρους, φοροδιαφυγή, απάτη, νέο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων, διαλυμένη παιδεία, υγεία, ασφάλιση, ΜΜΕ γκεμπελόσκυλα ή πιστά στην τσόντα και την κλειδαρότρυπα και την σάχλα… 
Μαζί με τα ψέματα πριν αναλάβει «πρωθυπουργός» το 2009 για μονόδρομους (η Κύπρος γιατί ρε πήγε Ρωσία που έχει πρόβλημα και εσύ τον Putin τον έγραψες από μακριά γιατί βαράει-και η ΕΕ πονάει όποτε την ακουμπάει-;), Ιθάκη, λεφτά και όσα είπε για όχι νέα μέτρα και τα πανηγύρια μετά τα μνημόνια, το μεσοπρόθεσμο, τον εφαρμοστικό νόμο, τα πολυνομοσχέδια, την σύνοδο της 21ης Ιουλίου(που θα αλλάξει, για να ικανοποιηθεί ο von Schauble) και το… 100ετες ομόλογο (δηλ. από 40 χρόνια με την σύνοδο θα τελειώσει ο Διεθνής Έλεγχος σε 100, όπως στον ΔΟΕ του 1898) εμάς μας έχεις κάνει όχι περήφανους αλλά Τούρκους (όχι στην δουλειά, που ήθελε ο Πάγκαλος) στα νεύρα και στην διάθεση για βία όταν σε βλέπουμε στην τηλεόραση. 
Η περηφάνια είναι κάτι που ΔΕΝ έχει ΚΑΝΕΝΑΣ Παπανδρέου. ΔΕΝ μαθαίνεται, ούτε κληρονομείται όπως το όνομα και, δυστυχώς, το αξίωμα Γιωργάκη. Αυτή την έχουν όσοι και όσες άφησες στην ψάθα και τους έχει βρίσει και ο τελευταίος κόπανος σε Γερμανία, Τσεχία, Αγγλία, Ολλανδία, Φιλανδία, Σλοβακία, Αυστρία για την ώρα. 
Αν ήσουν Έλληνας και αναλάμβανες το χάλι του 2009 θα αρνιόσουν εκείνο το χρέος και θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΕΣ διαγραφή του. 
ΔΕΝ θα σιγόνταρες την χολή της Merkel για τεμπελιά, διακοπές. Με το 1ο εξώφυλλο τύπου FOCUS ή BILD, STERN, SPIEGEL, DE WELT κλπ. οι δημοσιογράφοι θα έκαναν καταναγκαστικά έργα και δεν θα συνέχιζαν να βεβηλώνουν τον Παρθενώνα ή την Αφροδίτη της Μήλου. 
ΔΕΝ θα ζητούσε κανένας νησιά (Κρήτη και Κέρκυρα) ή να πωληθεί ο Ιερός Βράχος. 
ΔΕΝ θα έκαναν κηδεία στην Ελλάδα, ούτε θα σχολίαζε Άγγλος κιόλας την αναστήλωση στην Ακρόπολη, ενώ χρωστάει το… μάρμαρο! 
ΔΕΝ θα βλέπαμε προκλητικές γελοιογραφίες με τον μύθο της Ευρώπης ή με τουρκική (!) σημαία στην Ακρόπολη. 
ΔΕΝ θα έβαζε μια ακόμα ίδια σημαία κάποιος σε εκκλησία στην Σαντορίνη, ούτε θα μας έλεγαν για το πώς μπήκαμε (χάρη στον Σημίτη, όχι με την θέλησή μας) στο € και ότι πρέπει να γυρίσουμε στην δραχμή(εταιρεία SIXT). 
ΔΕΝ θα απαιτούσε κανένας να κυματίζει μεσίστια η σημαία μας λόγω χρέους ούτε την Κω για υποθήκη, ούτε τον Παρθενώνα ως εγγύηση(ειδικά όταν έχει περάσει οικονομικό πρόβλημα παλιά και τον βοήθησαν χωρίς ειρωνείες για «καλό κουράγιο»). 
Δεν θα ανεχόταν υπουργό με ειδικό βάρος να βρίζει τους πολίτες με κάθε ευκαιρία και να λέει ότι τα έφαγε, τα λεφτά τουλάχιστον, μαζί τους! Θα απαιτούσε, το κυριότερο, ΑΜΕΣΗ αποπληρωμή των πολεμικών αποζημιώσεων της Γερμανίας για τα κατοχικά δάνεια και τα αρχαία που έκλεψαν οι ναζί κατακτητές το 1940. Είναι και οικονομικό και ηθικό θέμα, για την δικαίωση της μνήμης όσων δολοφονήθηκαν από τα χιτλερικά στρατεύματα (πχ. Δίστομο). 
Οι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν χορεύουν ζεϊμπέκικο μάλιστα μπροστά σε Τούρκο και ΔΕΝ τους ανοίγουν πόρτα που δεν τους αξίζει διάπλατη στην ΕΕ. 
Περηφάνια και ΑΛΛΗ ΜΙΑ προδοσία στην Κύπρο δεν είναι συμβατή. 
Οι ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ Έλληνες μιλούν ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ ελληνικά, όχι αγγλικά. Να βάλουν οι άλλοι το ακουστικό με την μετάφραση. Αλλά αυτό το χρειάζεσαι και εσύ Έλληνα της διασποράς. Επειδή εμείς είμαστε, παρά τα όσα ακούσαμε 2 χρόνια τώρα, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ και ΕΛΛΗΝΕΣ και στο τέλος θα δικαιωθούμε, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να παραιτηθείτε ΟΛΟΙ, από τον ΑΧΡΗΣΤΟ Πρόεδρο Παπούλια ως τον καφετζή της Βουλής! 
ΔΕΝ ξέρετε τι σας περιμένει τον χειμώνα. Ελλείψει χρημάτων για πετρέλαιο θα κάψουμε ό,τι δικό σας βρούμε. Αν είμαστε τυχεροί κάποιον από το «κόμμα» σου ΓΑΠ! Ο Phillip και ΟΛΟΙ οι άλλοι θα πάρουν το… δάκτυλο της Αφροδίτης από εμάς! 
ΜΟΝΟ! Χρωστάνε και κρύβουν χρέη και από τους Γερμανούς τα παλιογουρούνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια