Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Σοκαριστικά στοιχεία για την αλματώδη αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα του Μνημονίου

ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 85% ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ 100%!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΡΟ-ΠΟ..

Σοκαριστικά στοιχεία για την αλματώδη αύξηση της εγκληματικότητας στην Ελλάδα του Μνημονίου και τον πρωτεύοντα ρόλο που παίζουν σ’ αυτήν οι «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες», παρουσίασε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», βασιζόμενη σε στοιχεία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ!
  Έτσι, λοιπόν, καθημερινώς σημειώνονται μόνο στην περιοχή της Αττικής, τουλάχιστον 35 διαρρήξεις την ημέρα και πάνω από χίλιες το μήνα! Μιλάμε βεβαίως γι’ αυτές που αναφέρονται στην Αστυνομία, γιατί σε πολλές περιπτώσεις τα θύματα δεν τις αναφέρουν, αφού δεν πιστεύουν ότι θα πιαστούν οι δράστες. Σε υψηλότατα επίπεδα βρίσκονται και οι ένοπλες ληστείες στα σπίτια ανυποψίαστων Ελλήνων. Μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2012 οι ένοπλες ληστρικές επιθέσεις που σημειώθηκαν ήταν 414, ενώ το πρώτο εξάμηνο του προηγούμενου έτους (2011) έγιναν περίπου οι μισές (265).
  
Επίσης, παρατίθενται στοιχεία για την πιο βαριά εγκληματικότητα, όπως π.χ. οι ληστείες μετά φόνου. Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία, το 52,46% των συλληφθέντων για ληστεία μετά φόνου ήταν «κακόμοιροι οικονομικοί μετανάστες», ενώ Έλληνες ήταν μόνο το 11,48%. Υπάρχει βεβαίως κι ένα μεγάλο ποσοστό τέτοιων υποθέσεων (36%) που έμειναν ανεξιχνίαστες, οπότε σίγουρα τα ποσοστά των «κακόμοιρων κ.τ.λ.»  είναι κατά πολύ μεγαλύτερα και πρέπει να ξεπερνούν τελικά το απίστευτο 85%! Στη δε ελαφρά εγκληματικότητα οι λαθραίοι σχεδόν προσεγγίζουν το 100%!!!
Την «πρωτιά» στις ληστείες μετά φόνου την έχουν οι Αλβανοί και ακολουθούν οι Βούλγαροι, Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Ασιάτες, Αφρικανοί…
  
Τα συμπεράσματα δικά σας!

evasouideza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια