Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΤΗΤΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.....ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Η JULIA ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.


 

other side of town,
Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι διέλυσαν τα πάντα. Νέα κορίτσια 14 ετών σέρνονται σε ψυχιάτρους ( παλιόσκυλα της νέας τάξης πραγμάτων) επειδή τους παράτησε ο γκόμενος, ενώ αγοράκια βυθιζονται  στην ομοφυλοφιλία και στα ναρκωτικά.……… Υπαίτιοι της παρακμής είναι οι πολιτικοί που έβαλαν σε εφαρμογή το projectεδώ και αρκετά χρόνια… τότε που τα παίρναμε από τους εβραίους τοκογλύφους… .διοχετεύοντας φτηνό χρήμα για την μεγάλη Ελλάδα...των δανείων, της Μυκόνου, του Σημίτη και του Ρουβά. Αρρώστησαν τον κόσμο σε βαθμό σήψης γκρεμίζοντας κοινωνικά πρότυπα..Μέσα σε λιγότερο από 2 δεκαετίες διέλυσαν κυριολεκτικά τα πάντα. ...βάζοντας τον υπόκοσμο μέσα στα σπίτια..Με συστηματικές ενέργειες δημιούργησαν την κοινωνία τους που τώρα βλέπουμε μπροστά μας. Mία κοινωνία αδίστακτη και άσπλαχνη……….Ένα στρατόπεδο πορνείας έγινε ολόκληρη η χώρα. Ένα λούνα Παρκ ναρκομανών, εγκληματιών, πούστηδων που τους βρίσκεις ακόμα και στο πρόσωπο του συγγενή σου ή του καλύτερού σου φίλου. 

Ας φανταστεί ο φίλος αναγνώστης τι συμβαίνει  σε κάθε σπίτι με τα πρότυπα που πλάσαραν. Ο γράφων, γνωρίζει πολυ καλά τι συμβαίνει ακόμα και στα νοσκομεία σε πολύ περίεργες ώρες όπου οι γονείς χάνονται ....... Αφού, λοιπόν νάρκωσαν την κοινωνία, μας έφεραν το ΔΝΤ, για να επιβιώσουν. Τώρα το ρίχνουν στην αγαπημένη ελευθεριότητα η οποία περνά μέσα απο τον θρησκευτικό και εθνικό αποχρωματισμό της χώρας..Ξεδοντιάζοντας ότι απέμεινε.......Πολλά τα λεφτά……για το "θαύμα" του διεθνισμού.  Θα τους αφήσουμε έτσι όμως;;  Έχουμε υποχρέωση να σώσουμε τους ανθρώπους. Πως όμως;; Απλά δίνοντάς τους ελπίδα και σιγουριά ακόμα και με ένα ζεστό χαμόγελο. Η δίκαιη κοινωνία  δεν θα αργήσει να έρθει. 

Ο Καμμένος, φυσικά και τα γνώριζε αυτά τα πράγματα…… ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΑΜΑΤΑ MESSAGE ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ. Ο Καμμένος, που χτυπούσε τους τοκογλύφους χωρίς να γνωρίζει την εθνικοτητά τους. Για τον Καμμένο,  απο εδώ και πέρα οι ΄Ελληνες πατριώτες θα είναι αλήτες, παλιάνθρωποι και φυσικά ζώα. Ας, είναι καλά ο κύριος Γιώργος. Ποιός είναι;;; Θα τον μάθετε σύντομα. Μας άνοιξε τα μάτια.

PERI MAJESTIC 

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΒΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ 7 Ιουλίου, 2011

You are a bitch girl!!! Aυτή η έκφραση συχνά πυκνά γινόταν αφορμή για πολλούς καυγάδες τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στον κοριτσόκοσμο.Ήταν η εποχή της Nitro κατάστασης, όπου έπρεπε κάθε νέος άνθρωπος να ακολουθήσει την μόδα με μοναδικό σκοπό να ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλούς ανταγωνιστές.

. Ένα σύστημα αδίστακτο και κλειστό. Ένα σύστημα που ακολουθούσε την μόδα των image makers,και των τρελών οίκων μόδας όπως Prada, Molinari, Marc Jacobs, Gucci, Versace και φυσικά D&G.

Επειδή η μόδα έχει πολλά πρόσωπα και πολλές επιλογές , η μοναδικότητα και η προσωπικότητα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το στυλ του καθενός. Περιοδικά όπως The Face, Dazed&Confused, I-D, Ten, Another Magazine, Wallpaperάρχισαν να εναλλάσσουν στιλ και να φτιάχνουν μόδα. Δηλαδή νέα είδωλα.
Στη Ελλάδα το μήνυμα της νέας εποχής το πήραν lifestyle περιοδικά όπως τοNitro, Klik, esquire και πολλά άλλα. Τα περιοδικά μόδας αυξάνονται και εμφανίζονται και οι πρώτες εκπομπές μόδας με καλεσμένους «ειδικούς παντογνώστες» .


Η μοναδικότητα καθώς και η προσωπικότητα είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το στυλ του καθενός έλεγαν με καμάρι οι fashion trendsetters.

.Από τα μέσα της δεκαετίας του ΄90, τα πάντα άρχισαν να αλλάζουν στην Ελλάδα.Το χρήμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση έρρεε άφθονο και το καινούργιο τσάκιζε κάθε τι παλιό. Έπρεπε να γίνουν παντού αλλαγές. Η διαπλοκή της χώρας για να καταφέρει λοιπόν να αποπροσανατολίσει τον νέο κόσμο και όχι μόνο προώθησε ένα γενναίο project. Μέσα λοιπόν σε αυτή την μόδα ανδρώθηκε και το ΣΥΣΤΗΜΑ Ρουβά. Ένα πρόσωπο ανέμελο που ακόμα και χωρίς να μιλάει έπαιρνε διθυραμβικές κριτικές από τους πάντες , απλά και μόνο για αυτό που ήταν. ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA. Το νέο πρότυπο λοιπόν ήταν αυτό που δεν ενοχλούσε, ένας μαλθακός τύπος με αστραφτερά δόντια, καλογυμνασμένο και φρεσκοξυρισμένο σώμα ,λίγο gay με χαρακτηριστικα θηλυπρέπειας, αρεστός κι αποδεκτός στις παρέες. Το αρσενικό λοιπόν που δεν θα ταυτίζεται πλέον με το παραδοσιακό αντρικό κι η έννοια του «άντρα κυνηγού» να έχει δώσει τη θέση της στην εικόνα του «άντρα – θύματος» .

Αυτό τον ρόλο κλήθηκε να παίξει και το σύστημα Ρουβά και φυσικά τα κατάφερε. Ένας apolitik ρόλος για την ελληνική κοινωνία ήταν ότι έπρεπε για τα σχέδια τους. Το φαινόμενο πήρε τεράστιες διαστάσεις σε χρόνο ρεκόρ. Τα κοριτσάκια πλέον έγιναν dives ακολουθώντας τις προσταγές της νέας μόδας και αναζητούσαν άγριο, πρόσκαιρο sex ,θυσιάζοντας ακόμα και την αθωότητα τους , ενώ τα αγοράκια έβαλαν στο πρόγραμμά τους καλούς τρόπους όπως επιζητούσε η νέα τάση της μόδας _ gay society.

Το μότο «Choose life» ήταν κράχτης.. Αρκετά γρήγορα την σκυτάλη πήραν και νέοι πολιτικοί, καθώς το σύστημα Ρουβά απλωνόταν παντού. Ένας νέος τρόπος ζωής στην Ελλάδα άρχιζε να παίρνει σάρκα και οστά. Τα σκάνδαλα των πολιτικών καλύπτονταν συνήθως από το lifestyle σύστημα Ρουβά που εξυπηρετούσε την διαπλοκή. Επιχειρηματίες πλάσαραν νέα μόδα: Τις φιλανθρωπίες!! Μαζί με έθνικ εκπροσώπους του μόντελινγκ μοίραζαν ψεύτικα χαμόγελα ανακούφισης που επιτέλους γινόντουσαν αποδεκτοί από τους «Βλάχους». Mία κοινωνία σε παροξυσμό. Το μακιγιάζ ήταν αυτοσκοπός και φυγή από την πραγματικότητα, ενώ οι κολωνακιώτικες ευγένειες έδιναν και έπαιρναν .Ο πνευματικός κόσμος της χώρας μεγαλουργεί με μια σαμπάνια στα χέρια. Ακόμα και το μεγάλο σκάνδαλο του χρηματιστηρίου πέρασε απαρατήρητο από την ελληνική κοινωνία ψηφίζοντας ξανά τα ίδια πρόσωπα που έφεραν την καταστροφή. Τα κοσμοπολίτικα parties σε ολόκληρη την Ελλάδα και ειδικότερα στην Μύκονο, παρέα με ανθρώπους «μπατίρηδες» που ξέσκιζαν το σώμα της Ελλάδος ήταν επίδειξη πλουτισμού για όλους σχεδόν τους Έλληνες. Μια soft κοινωνία από χαμογελαστούς ανθρώπους ανεξαιρέτου οικονομικής επιφάνειας έχει πλέον δημιουργηθεί.Aκόμα και η ανεργία ήταν μόδα με την προϋπόθεση να πλασάρεις μόδα.

Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα του 2011 το ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΥΒΑ αρχίζει να τρίζει επικίνδυνα. Ο Ελληνικός λαός αισθάνεται προδομένος και αγανακτισμένος ενώ τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή έγιναν εφιάλτες. Οι δρόμοι κλείσανε σχεδόν για όλους και το make- up, ξεθώριασε στα πρόσωπα που το υπηρετούσαν. Οι προβολείς από τα glamour parties χαμήλωσαν επικίνδυνα. Η ανηθικότητα και η πορνεία κυριαρχούν. Η μόνη λέξη που μπορεί να αντικατοπτρίσει την πραγματικότητα είναι ΟΝΕΙΔΟΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια