Powered By Blogger

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. ΚΑΤΟΠΙΝ, Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ « ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ / ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ». ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΩΣ… «ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΑ» ΚΡΑΤΙΔΙΑ.

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Ιουλίου 14, 2012
 
 
 
 
 
 
1 Vote

Ο ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΗΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ, ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ (ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ) ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. (ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, Ο,ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ» ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ…) ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ – ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΘΥΜΑΤΑ – ΤΗ… ΧΑΡΗ, ΝΑ ΕΠΑΝΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ, ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ… ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ. ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΛΕΝΕ: ΒΓΕΙΤΕ, ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ ΤΟ «ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑ» ΣΑΣ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ «ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ» ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ… «ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ». ΣΤΗ ΝΕΑ «Ε.Ε.», ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ… ΙΣΡΑΗΛ! ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ; ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΩΣ ΕΔΩ:
 

- Διαβάστε την προσωρινή έκθεση της τρόικας: Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εκπληρώσει 210 από τους 300 περίπου στόχους που είχαν τεθεί.
– Πρόεδρος Γερμανών Βιομηχάνων: Δεν μπορεί μια χώρα να παραλύει μόνιμα την οικονομική δύναμη μιας ολόκληρης νομισματικής ένωσης.
– Α.Ντόμπριντ Γ.Γραμματέας Χριστιανοκοινωνιστών:Από μέρα σε μέρα γίνεται όλο και πιο σαφές ότι η Ελλάδα έχει μια ευκαιρία μόνον εάν εγκαταλείψει το ευρώ.

Η προσωρινή έκθεση της Τρόικας για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα καταδεικνύει μια…

Η συνέχεια  εδώ

ΚΙ ΕΔΩ:

Πρόγραμμα Καλλικράτης, ακριβέστερα Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης, ονομάζεται ο ελληνικός νόμος 3852/2010, με τον οποίο μεταρρυθμίστηκε η διοικητική διαίρεση της Ελλάδας το 2011 και επανακαθορίστηκαν τα όρια των αυτοδιοικητικών μονάδων, ο τρόπος εκλογής των οργάνων και οι αρμοδιότητές τους. Ενίοτε απαντάται και ως Σχέδιο Καλλικράτης, από την ονομασία που είχε πριν εισαχθεί προς συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων.
Το πρόγραμμα ψηφίστηκε από την Ελληνική Βουλή το Μάιο του 2010. Μέρος των διατάξεών του ενεργοποιήθηκε άμεσα με τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 7 Ιουνίου 2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α’/2010), ώστε να διεξαχθούν βάσει αυτών οι αυτοδιοικητικές εκλογές του ιδίου έτους. Στη πλήρη μορφή του τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 2011. Το πρόγραμμα πυροδότησε αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα με κινητοποιήσεις που εκδηλώθηκαν ποικιλοτρόπως από αποκλεισμούς δρόμων[1],[2] μέχρι και απεργία πείνας[3].
H ονομασία «Πρόγραμμα Καλλικράτης» επεκτάθηκε, μέσω κυρίως των…
Η συνέχεια  εδώ
ΚΙ ΕΔΩ:

«Ατζεντα 2014» για τα Δυτικα Βαλκανια

Την υψηλού συμβολισμού ελληνική πρωτοβουλία «Ατζέντα 2014» για την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση των Δυτικών Βαλκανίων, πρόκειται να αναπτύξει ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας, μεθαύριο Τετάρτη, σε Διεθνές Σεμινάριο στη διάσημη Διπλωματική Ακαδημία Βιέννης.
Στο Σεμινάριο, με τίτλο «Μια περιοχή στον δρόμο προς την Ευρώπη – Επαναδραστηριοποίηση της ευρωπαϊκής προοπτικής των Δυτικών Βαλκανίων», θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών, Μίχαελ Σπίντελεγκερ – με τον οποίο ο κ. Δρούτσας θα έχει το μεσημέρι ιδιαίτερες συνομιλίες – και ο γενικός διευθυντής διεύρυνσης, της Ευρωπαικής Επιτροπής, Μάικλ Λι.
Η συμμετοχή του Έλληνα αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών στο Σεμινάριο, στη Βιέννη, αποτελεί συνέχεια των συνομιλιών του με τον αρχηγό της αυστριακής διπλωματίας, τον περασμένο Ιανουάριο στην Αθήνα και της τότε πρωτοβουλίας των δύο, για την αποστολή κοινής επιστολής προς όλους τους ομολόγους τους υπουργούς Εξωτερικών των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, προκειμένου να προωθηθεί η ιδέα της ενταξιακής πορείας των χωρών της Βαλκανικής με ορίζοντα το 2014.
Η Αθήνα θεωρεί ότι κοινές δράσεις της Ελλάδας, που είναι στο κέντρο της περιοχής των Βαλκανίων, και της Αυστρίας, που έχει ένα πολύ πλούσιο παρελθόν και ιστορία στα Βαλκάνια, θα βοηθήσουν ουσιαστικά τον στόχο της ευρωπαϊκής ένταξης των χωρών της Βαλκανικής.
Από την πλευρά της, η Βιέννη εκτιμά ότι η Ελλάδα έχει πολύτιμη εμπειρία στα θέματα της Βαλκανικής, ενώ η Αυστρία έχει δεσμούς με τις χώρες αυτές. Για τον λόγο αυτόν…

Η συνέχεια  εδώ
esxatianasxesi
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια