Powered By Blogger

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Αυτό το υποκείμενο παρέα με τους Γερμανούς απατεώνες, που αποκαλούσε τους Έλληνες διεφθαρμένους, χαρακτηρίζεται από τον ΟΟΣΑ ως…

Αναρτήθηκε από τον/την cretanpatriot στο 03/07/2012
 
 
 
 
 
 
1 Vote

 Αυτό το υποκείμενο παρέα με τους Γερμανούς απατεώνες, που αποκαλούσε τους Έλληνες διεφθαρμένους, χαρακτηρίζεται από τον ΟΟΣΑ ως…

…ως ο μοναδικός δυτικός πρωθυπουργός που απέκρυψε σκάνδαλο τέτοιας μορφής και τέτοιου μεγέθους.
Ο πολιτικός του πατέρας Κώστας Σημίτης, δίκαια χαρακτηρίστηκε “Αρχιερέας της Διαπλοκής”.
Το πολιτικό του τέκνο, δικαίως τον ξεπέρασε. Η ιστορία θα τον χαρακτηρίσει ως το πλέον διεφθαρμένο πολιτικό ανδρείκελο που δεν ήθελε απλώς να εξαθλιώσει την χώρα του, αλλά να την εξαφανίσει.

Απόδειξη; Μέχρι και οι Γερμανοί που καταλήστευσαν την χώρα, μας λένε διεφθαρμένους
λόγω του Παπανδρέου.
Ποιοί; Οι Γερμανοί, που από τα τέλη του 2011 έχουν την τιμή να ονομάζονται λαμόγια επισήμως και με δικαστική απόφαση. Η Deutsce Telekom καταδικάστηκε για ένα πλήθος εγκληματικών ενεργειών.
Μπορεί οι Siemens, MAN, ThyssenKrupp, Hoechtief κλπ που είναι χωμένες στην σαπίλα να μην μπορούν να χαρακτηρίσουν το Γερμανικό κράτος, η DT όμως μπορεί.

13 Σχόλια to “Αυτό το υποκείμενο παρέα με τους Γερμανούς απατεώνες, που αποκαλούσε τους Έλληνες διεφθαρμένους, χαρακτηρίζεται από τον ΟΟΣΑ ως…”

  1. Jordan Arapisonoglou · είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Οσο μαλακες ειναι αυτοι που πινουν στην υγεια των κορόιδων, αλλο τοσο μαλακες ειμαστε εμεις που αντι να τους στησουμε στα τρια μετρα ,ως “επιβραβευση”, τους ξαναεκλεγουμε! Τελικα αποδεικνυεται οτι ειμαστε πιο μαλακες απ’οτι πιστευαμε, γιατι ενω εν γνωση μας πια, τους δωσαμε το δικαιωμα να συνεχισουν να μας γ@μ@νε! Εν κατακλειδι, ειμαστε μονο λογια και φωνες, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Αν αυτοι ειναι πουλημενοι, εμεις τι ειμαστε, που αγοραζουν την ψηφο μας για ενα κοκκαλο?
  2. Panos Venizeleas · Kalamatas, Messinia είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    JEFREY MINEIKO PAPANDREOU KYRIOI.H OIKOGENEIA TWN EVRAIWN POU HTHELE BA EFANISEI TOUS ELLHNES GIATI TOUS MISEI,,,,,,,, NA TOUS XAIRESTE MALAKES PASOKTZHDES…………..
  3. ΚΑΜΗΛΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ · ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΑ’ ΘΕΛΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΔΥΟ ΚΟΜΑΤΑ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΙΦΗΣΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ…………………….
  4. Konstantinos Kostas είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    AYTO TO YPOKIMENO OPOS TO APOKALITE EINE SAN NA TON PENEYETE….AYTO TO LEGOMENO YPOKIMENO THELI GAMISI KAI STRATIOTIKO PERIPATO, AYTOS H GYNEKA TOY TA PEDIA TOY KAI OLOI TOY H FARA OPOS MAS KANANE KAI EMAS….KOSTAS KAVALA ELATE GIA TA RESTA KAI OSI TOYS PSIFISATE KALA NA PATHETE……….
  5. Ανώνυμος είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Πρεπει να μαθουμε και συντομα μαλιστα τι κρυβεται πισω απο αυτο το ανθρωποειδες που λεγεται Τζρφρυ. ΟΛΟΣ ο ελληνικος λαος θα αλλαξοπιστησει αν μαθευτουν ολα αυτα τα ωραια. Εστω και τα μισα. Οχι ομως επιδερμικα οπως θελουν οι επικυριαρχοι αλλα υποδωρεια. Θα βγουν απο κανενα τρελο στη φορα ; Τα γεγονοτα που ερχονται θα κρινουν πολλα.
  6. Iro Vourdoumpa Orphanoudaki είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Για να μην μενουμε μονο στα λογια και στα ασφαιρα σχολια απο τα Social Media!
    Μια γεναια δικηγορος, η κα. Ντορα Κρητικοπουλου (Χαρ. Τρικουπη99, ΤΚ 11473, κινητο 6977359777 & γραφειο 2103646810) , εχει καταρτησει μηνυση κατα των ΓΑΠ, Παπακωνσταντινου και λοιπων ΠΡΟΔΟΤΩΝ, που θα την καταθεσει στις 12 Ιουλιου αν δεν κανω λαθος. Καλουμαστε, οσοι θελουμε να συνυπογραψουμε για την καταδικη τους. Μπειτε στο ονομα της και βρειτε την Δηλωση Συγκαταθεσης και τον τροπο που πρεπει να την υποβαλλετε. Γρηγορα φιατι ο καιρος περνα!
  7. Dimitris Papatrechas · Chaniá είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Παιδια αν δεν χυθει αιμα δεν αλλαζει η κατασταση…. Ολες οι μεγαλες αλλαγες απο αρχαιοτατων χρονων μεχρι και σημερα γινανε με αιμα. Κακο βεβαια αλλα για σκεφτειτε τι περασαμε αιωνες τωρα για να ζουμε ”ελευθεροι”….
    Δεν ξεφορτωθηκαμε τους Τουρκους με διαβουλευσεις, ουτε τους Περσες, ουτε τους ιταλογερμανους το 40…
    Οταν μας λενε για πολιτισμενες διαμαρτυριες και μεις το καταπινουμε πιστευοντας το, φοβουντε αυτο ακριβως…
    Την μαχη. Και οι 300 πρέπει να ξεκουμπιστουν αμμεσα. Τρεμουν στην ιδεα οτι θα ξεσηκωθουμε και μιλανε για ”πολιτισμενες” διαμαρτυριες, ωστε να χαιρονται που και παλι αυτοι θα κυβερνανε…. /Αντε επιτελους να το χωνεψουμε.
  8. Ανώνυμος είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Η αλήθεια πονάει οποίος και να την πει. Δυστυχώς είμαστε μια διεφθαρμένη χώρα με πολλά πάρα πολλά λαμόγια.Και αυτά είναι που θίγονται.
  9. Ανώνυμος είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Προς το παρόν περιφέρεται ανενόχλητος σε όλο τον κόσμο και εξακολουθεί να καλοταίζεται με τα λεφτά μας -με τα δανεικά θέλω να πω-ήσυχος ότι έχει να κάνει με δειλούς ιθαγενείς.Ετσι έμαθε και καιρός να ασχοληθεί σοβαρά η δικαιοσύνη με την περίπτωσή του όπως και με άλλους πολιτικούς και επιτέλους να πληρώσουν αστικά και ποινικά όπως όλοι.
  10. Ανώνυμος είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΑΓΑΝ,ΛΗΣΤΕΨΑΝ,ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ;ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΜΕ,ΒΓΗΚΑΜΕΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ,ΝΑ ΟΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΓΟΥΜΕ ΣΕ ΛΑΪΚΕΣ ΔΙΚΕΣ;ΟΧΙ.ΑΡΑ,ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ,ΟΙ ΧΑΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΑΝΙΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.Ο ΛΑΟΣ.ΤΕΛΟΣ.
  11. Ανώνυμος είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Δες ένα μαλακισμένο που κάναμε πρωθυπουργό το 2009, για να καταλάβεις γιατί το 2012, κάναμε πρωθυπουργό το μαλακισμένο το κολλητάρι του…. Από μαλάκα σε μαλάκα πάμε.. Όσο μαλάκες τους αποκαλώ εγώ όμως, άλλο τόσο μαλάκες, μας αποκαλούν και αυτοί στις μεταξύ τους συνομιλίες!
  12. Ανώνυμος είπε

     
     
     
     
     
     
    1 Vote
    Μα αυτοί πάντα μ….ς μας θεωρούσαν γιατί εξαργυρώναμε την ψήφο μας με τα μικρορουσφέτια τους.Τώρα να δεις πόσο μ….ς μας θεωρούν όταν, παρ ότι μας οδήγησαν στον όλεθρο και την καταστροφή,διορίζουν 70.000 προεκλογικά στο δημόσιο,για να διασωθούν.Και το κόλπο έπιασε πάλι…
  13. ΕΛΛΗΝΑΣ είπε

     
     
     
     
     
     
    Rate This
    ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ `UNA FATSA UNA RATSA` ΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια