Powered By Blogger

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αυτοί «βούλιαξαν» την Ελλάδα

Αναρτήθηκε από τον/την docimastikos στο Ιουλίου 6, 2012
 Αυτοί «βούλιαξαν» την Ελλάδα
«Βόμβες» μεγατόνων από τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου…Από σήμερα το newbomb.gr με το γενικό τίτλο «Αυτοί “βούλιαξαν” την Ελλάδα» ανοίγει το «φάκελο της ντροπής» με τα μεγάλα σκάνδαλα των τελευταίων ετών, τους μεγάλους κλέφτες του δημοσίου χρήματος, τους υπουργούς και κρατικούς παράγοντες που «τάιζαν» με εκατομμύρια ευρώ «ημετέρους» και ευνοούμενους επιχειρηματίες, βουλιάζοντας την Ελλάδα στη σημερινή της κρίση.
Ο στόχος των αποκαλύψεων αυτών είναι να γίνει επιτέλους πράξη το μεγάλο πανελλαδικό αίτημα για τιμωρία των ενόχων της σημερινής μας συμφοράς.
Γιατί πέρα από τον Τσοχατζόπουλο, κανείς άλλος πολιτικός δεν βρίσκεται στη φυλακή και πέρα από τον Big Mac (το Μάκη Ψωμιάδη) δυο-τρεις άλλους της σχετικής κατηγορίας «τα κρύβω και δεν πληρώνω» δεν έχει καν ενοχληθεί από αυτό που ονομάζεται «Ελληνικό κράτος».
Οι μεγάλες αποκαλύψεις του newsbomb.gr ξεκινούν σήμερα με κείμενα του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Γ. Σανιδά, τα οποία περιλαμβάνονται σε βιβλίο του και ξεκινούν με τα εξής λόγια:
«Η ψυχή μας (εννοεί των δικαστικών) έχει πλημμυρίσει όχι μόνο με θλίψη αλλά και με απογοήτευση. Διότι η προσπάθεια των λειτουργών της Δικαιοσύνης δεν έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Δια την ευθύνη των εκάστοτε κυβερνήσεων δεν ομιλούμε. Αυτή είναι δεδομένη. Όταν με δηλώσεις τους φορείς της εκτελεστικής εξουσίας θεωρούν αυτονόητη και νομιμοποιούν την παρανομία. Όταν με σειρά νομοθετημάτων απαξιώνουν, υποβαθμίζουν και ευτελίζουν τα εγκλήματα και τις προβλεπόμενες από το νόμο ή επιβαλλόμενες από τα δικαστήρια ποινές. Όταν τα κακουργήματα τα μετατρέπουν με νόμους σε πλημμελήματα, με συνέπεια την παραγραφή τους και τη μη τιμωρία των πάσης φύσεως κακοποιών και απατεώνων. Κι όταν με νομοθετήματα έθεσαν σε ομηρία τα δικαστικά συμβούλια και κατέστησαν υποχρεωτική σχεδόν την υφ’ όρων απόλυση μετά την πάροδο κάποιου χρονικού διαστήματος, είναι επόμενο ο οποιοσδήποτε απατεώνας, πλαστογράφος ληστής να αποδέχεται κάποια χρόνια φυλακίσεως, προκειμένου να κερδίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια.
Όταν πρωθυπουργικά χείλη με την περίφημη ρήση «είπαμε να παίρνουμε και κανένα δωράκι, όχι όμως 500 εκατομμύρια» νομιμοποιούσαν κατ’ ουσίαν τη δωροδοκία.
Όταν με εισήγηση υπουργού Δικαιοσύνης εψηφίζετο νόμος με τον οποίο η ψευδής βεβαίωση, πλαστογραφία, απάτη ετιμωρείτο σε βαθμό πλημμελήματος, εφόσον το όφελος ή η προκληθείσα ζημία δεν υπερέβαινε τα 25.000.000 δραχμές, κι έτσι:
Α) καθηγητές πανεπιστημίου οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί για ψευδείς βεβαιώσεις επιτύγχαναν να φεύγουν αλώβητοι από τα δικαστήρια λόγω παραγραφής των εγκλημάτων,
Β) δημόσιοι υπάλληλοι και ιδιώτες, οι οποίοι είχαν τελέσει απάτες σε βάρος της ΕΟΚ με τις επιδοτήσεις επιτύγχαναν επίσης να φεύγουν αλώβητοι λόγω του επιεικέστερου ποινικού νόμου
Κι όταν τέλος με το νόμο κυβερνητικής πλειοψηφίας, η απιστία σε βάρος του Δημοσίουέπαψε να διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, αλλά εδιώκετο μόνο σε βαθμό πλημμελήματος, διοικητές των περίφημων ΔΕΚΟ που είχαν κρατηθεί με απόφαση εφέτη ειδικού ανακριτού και είχαν καταδικαστεί σε πολυετείς καθείρξεις, επετύγχαναν να φεύγουν από τα δικαστήρια αλώβητοι.
Ουδόλως θα πρέπει να μας ξενίζει πώς και γιατί η σήψη και η διαφθορά έχει κατακλύσει και διαποτίσει ολόκληρη τη δημόσια διοίκηση κι ολόκληρο σχεδόν τον κοινωνικό ιστό. Αυτά που υποστήριζα στα δικαστήρια του Πειραιά, πριν 10 περίπου χρόνια είναι κυρίως εκείνα που οδήγησαν στα σημερινά τραγικά οικονομικά αδιέξοδα τη χώρα».
Έχει ιδιαίτερη σημασία όταν ένας τέως εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρουσιάζει αυτή τη γενική εικόνα μιας άρρωστης κοινωνίας και βάζει το πλαίσιο των αποκαλύψεων που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες από το newsbomb.gr, αλλά αυτή τη φορά με ονόματα και διευθύνσεις όλων αυτών που «βούλιαξαν» την Ελλάδα και την έβαλαν στο περιθώριο της Ευρώπης.
newsbomb.gr

27 Σχόλια to “Αυτοί «βούλιαξαν» την Ελλάδα”

  1. Αλεξάνδρα Καλούδη είπε

    Υπάρχει ελπίδα…
    • Γεωργιος Στεφας είπε

      ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ………………..ΜΟΝΟΝ ……………..ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΡΕΜΑΛΑ !!!
      • Γιώργος είπε

        ok, αλλά μετά τις κρεμάλες τι μάς εξασφαλίζει ότι δεν θα ξανακαταστραφούμε , στο μέλλον, από απατεώνες, τους οποίους βεβαίως θα κρεμάσουμε κι αυτούς κ.ο.κ. (άλλωστε έχουμε ξανακρεμάσει “υπαίτιους” καταστροφής της χώρας και πάλι στα ίδια ειμαστε)
      • ΣΠΥΡΟΣ Ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ είπε

        Αν οι κρεμάλες είναι από συρματόσχοινα σέ φανοστάτες,έξω από τή βουλή καί παραμείνουν τά πτώματα γιά μιά βδομάδα τότε καί μόνον τότε
        υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ……………….
      • Skatofagos είπε

        ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΛΕΦΤΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ, ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΨΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΤΑΙ Η ΠΕΛΕΚΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΣΤΑΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    • M.F. είπε

      Όταν αρχίσουν οι συλλήψεις τότε μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει ελπίδα κυρία Αλεξάνδρα Καλούδη.
  2. polmarkarch είπε

    Αν ήσαν μόνο αυτοί ………….καλά θα ήταν, τότε θα ειχαν ούτως ή άλλως επιστρέψει όλα τα λεφτά απο το εξωτερικό και τώρα ο “Κουμπαράς” θα ήταν πολύ απλά ……………..γεμάτος.
  3. dimitrios agiasofitis είπε

    Kala re mparmpa sanida ( me mikro to sigma giati einai poly mikros,para poly mikros ) giati den ta eleges kai den epairnes metra otan eixes thn dynamh kai poulas xethymasmeno tsampouka twra; Tsampa magas!! Ennoia sou kai otan ‘erthoun ekeinoi pou preprei’ tha vretheis kai esy sto ikriwma.
    Errwsthe,
    Dimitrios Agiasofitis
  4. sfina είπε

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
    Γιατί κάνει μόνο διαπιστώσεις.
    • Σωτήριος Καλαμίτσης είπε

      Πράγματι, γιατί δεν ύψωνε το ανάστημά του, όταν ήταν Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου; Ή μήπως θέλει να ξεχάσουμε ότι στην υπόθεση Βατοπεδίου [αν ήταν σκάνδαλο] επέμενε ότι οι υπουργοί είχαν παραπλανηθεί από τους υπηρεσιακούς παράγοντες; Κι’ αυτός, δυστυχώς, σε μαλάκες απευθύνεται, σ’ εμάς τους χαχόλους.
  5. Chuck Norris είπε

    Κάτσε καλά που θα μας πεις ότι αυτοί βούλιαξαν την Ελλάδα


  6. panos135 είπε

    ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΡΕ!!!!ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIEMENS ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΗΤΑΝ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΉΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!
    h tt p://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/2012/07/siemens_05.html
  7. M.F. είπε

    Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για “επιβεβαίωση” αναφορικά με το θέμα των μέσων μεταφορικών ελικοπτέρων ΝΗ90 και της μεθόδευσης να ακυρωθεί μέρος ή και ολόκληρη η παραγγελία που έχει προπληρωθεί (τουλάχιστον κατά το ήμισυ, αλλά τα πράγματα δυστυχώς είναι πολύ χειρότερα και από αυτά που γράφαμε το πρωί βασιζόμενοι στην συνέντευξη του Olivier Michalon, διευθυντής πωλήσεων της Eurocopter και υπεύθυνου για τις σχέσεις με τους πελάτες.
    Όπως αναφέρει απόλυτα αξιόπιστη πηγή της ΓΔΑΕΕ στο defencenet.gr “Όντως η ΝΗ Ιndustries πρότεινε την επιμήκυνση του προγράμματος παράδοσης των ελικοτέρων, παρά το γεγονός ότι έχει προεισπράξει πάνω από το 50% του συνολικού ποσού των 657.523.069 € και έχει παραδώσει μόνο 4 αντί για 10 ελικόπτερα (σ.σ.: συνολικά έχουν παραγγελθεί 20 ελικόπτερα). Μας πρότειναν να επιμηκυνθεί η παράδοση για να μας … διευκολύνουν (σ.σ.: !) οικονομικά και τα ελικόπτερα που έχουν τώρα έτοιμα για να δώσουν στην Ελλάδα να τα δώσουν σε άλλο πελάτη τους”!
    Δηλαδή δεν φτάνει που έχουν προεισπράξει με την σκανδαλώδη σύμβαση το 40% μετρητοίς με την παραγγελία και ένα επιπλέον ποσό περί το 10%, δηλαδή κάτι που σντιστοιχεί σε δέκα ελικόπτερα, έχουν το θράσος με την δικαιολογία της … οικονομικής διευκόλυνσης να αναβάλουν και τις παραδόσεις των υποολοίπων! Φυσικά δεν ευθύνονται οι ίδιοι, ευθύνονται αυτοί που έφτιαξαν την σύμβαση τότε. Και βέβαια υπάρχει και το θέμα της ρήτρας που τους καίει”.
    Όπως ήδη γράψαμε τους έχει επιβληθεί και έχουν αποδεχθεί ρήτρα 111,69 εκατ. € στην υπογραφή της τρίτης τροποποίησης της σύμβασης στις 5 Αυγούστου του 2010 εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στα ελικόπτερα με αποκλειστική ευθύνη της NH Industries και οδήγησαν στην έναρξη των παραλαβών με καθυστέρηση 4 ετών, ενώ πλέον η ολοκλήρωση των παραλαβών χάνεται κάπου στο 2016! Και θέλουν να την μεταθέσουν για το 2020-22!
    Η ρήτρα λοιπόν, ουσιαστικά θα χαθεί από την επιμήκυνση των παραδόσεων κατά 4-6 χρόνια αφού θα υπάρξει ανάλογη οικονομική επιβάρυνση του δημοσίου!
    Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι η πρόταση έχει κάποια λογική βάση λόγω των οικονομικών δυσχερειών της χώρας, τότε στην χειρότερη περίπτωση θα έπρεπε η κοινοπραξία να ολοκληρώσει την παράδοση των 10 ελικοπτέρων που αντιστοιχεί στο 50% του ποσού που έχει προκαταβληθεί και μετά ας συζητήσουμε για τα υπόλοιπα.
    Αλλά όχι να έχει πάρει τα μισά λεφτά, να έχει παραδώσει μόνο το 20% των ελικοπτέρων, να θέλει να μοσχοπουλήσει σε ξένους πελάτες τα ελληνικά ελικόπτερα που προορίζονταν να κλείσουν κρίσιμα επιχειρησικά κενά και για τα οποία έχουν ήδη πληρωθεί και να “κλείσει” και την ρήτρα. Δηλαδή θέλουν να πουλήσουν τα ίδια ελικόπτερα, δύο φορές στην πλάτη ττων ελληνικών ΕΔΗ υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και απαιτείται άμεση τοποθέτηση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
    Και όλα αυτά όταν η Αεροπορία Στρατού έχει ελικόπτερα της δεκαετίας του Βιετνάμ για μέσες αερομεταφορές ελικοπτέρων και περιμένει “πως και πως” τα ελικόπτερα αυτά.
    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
    • George N. Maris είπε

      Δεν γνωρίζω το πώς γίνεται η παραγγελία, η πληρωμή και η παράδοσις πολεμικών ελικοπτέρων. Η διεθνής πρακτική πάντως, είναι το να δοθεί μία προκαταβολή της τάξεως του 10% περίπου, μόλις γίνει η παραγγελία και υπογραφούν τα συμβόλαια, η οποία βασίζεται επί της συνολικής αξίας της παραγγελίας, που κρατείται σε κοινό λογαριασμό και μετά, αναλόγως του σταδίου, στο οποίο βρίσκεται η εξέλιξις της κατασκευής, πληρώνονται συμπεφωνημένα ποσά, εφ’ όσον οι εργασίες προχωρούν κανονικά και γίνονται αποδεκτές από τον μέλλοντα αγοραστή. Όταν έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα, τότε πληρώνεται το υπολειπόμενο ποσόν, εφ’ όσον όλα έχουν προχωρήσει σωστά και πάντοτε σύμφωνα με το συμβόλαιο, η δε παράδοσις γίνει ακριβώς στον χρόνο, που έχει συμφωνηθεί. Εδώ το 40% πώς δόθηκε;
  8. sagini είπε

    Οι δικαστες δικαζουν με βασει τους νομους που ψηφιζει η Ελληνικη Βουλη.
    Οταν ο νομος δινει το δικαιωμα στον παιδεραστη, κακοποιο,τρομοκρατη,απατεωνα να εκτεισει λιγα χρονακια για τα ισοβια ,η ευθυνη ειναι του νομοθετη πολιτικου που αλλαξε με δολο τον νομο.
    Τετοιοι πολιτικοι ειναι γνωστοι σε ολους τα τελευταια χρονια . Εχουν ονοματεπωνυμο . Ποιος θα τους δικασει ομως αφου δεν υπαρχει ακομα ουτε ο καταλληλος δημιος.
  9. juliette είπε

    Αν εξαιρέσουμε το 10% των δικαστών το υπόλοιπο ; δεν γνωρίζει τι θα πει διαφθορά ,δεν γνωρίζει τι θα πει ευνοική μεταχείρηση ,δεν γνωρίζει στημένες δίκες και τι σημαίνουν βουλεύματα ….ντροπή .
    • Γιάννης Μ. είπε

      Στην Ελλάδα είναι σύνηθες φαινόμενο να αποκτούν μνήμη μετά την συνταξιδότηση κι ενώ μέχρι τότε εβασίλευε η άγνοια και η λήθη. Η γνωστή εκ του ασφαλούς κοσμοθεώρηση των ελλήνων κρατικών λειτουργών. Και μετά ήρθαν οι μέλισσες ….της πολιτικής. Μένει να δούμε με ποιά παράταξη θα πολιτευθεί για να μάθουμε και τον επίλογο της δακρύβρεκτης ταινίας… Τα άρπαζα γιατι δεν μιλούσα
  10. George N. Maris είπε

    Δεν έχω την παραμικράν αμφιβολίαν, ότι η νομοθεσία καθοδηγεί και κατευθύνει τον λαό αναλόγως των στόχων της. Γι’ αυτό σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις παίζει ο εκάστοτε νομοθέτης. Ένας εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου, όπως ο κύριος Γ. Σανιδάς, έχει καταγράψει πολύ σωστά τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της λεγομένης μεταπολιτεύσεως, όπου ήταν εμφανεστάτη η προσπάθεια υποστηρίξεως κάθε παρανομίας. Τι πιο φυσικό, από το να επιπλεύσουν τελικώς όλα τα σκουπίδια, τα οποία υπήρχαν στον τόπο, που έφαγαν με δέκα μασέλες, ακόμα και τον αγλέουρα. Η μόνη διαφορά είναι, ότι έχει περάσει πολύς καιρός απ’ την αρχή της κρίσεως… Πάντως, ποτέ δεν είν’ αργά…
    • Γιάννης Μ. είπε

      Αγαπητέ κε Μαρί δυστυχώς αυτή η ρήση μας έφτασε εδώ. Γιατί το πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες εκλογές αν το δούμε από την σκοπιά αυτής της ρήσης, της ρήσης του δεν βαριέσαι είναι, με άλλα λόγια, τι θέλουμε αλλαγές τώρα αφού έτσι κι αλλοιώς … ποτέ δεν είναι αργά.
      • George N. Maris είπε

        Αγαπητέ μου Γιάννη Μ., εκτός απ’ το Μαρής, που γράφεται με «η» και για το οποίο είσθε απολύτως δικαιολογημένος, εφ’ όσον είναι γραμμένο λατινικά και καμμίαν υποχρέωση δεν έχετε να γνωρίζετε την ορθογραφία του,, δεν νομίζω, ότι διαφωνούμε πουθενά. Μάλλον λέμε τα ίδια με άλλα λόγια… Εκείνο, που λέω, υπό τις παρούσες συνθήκες φυσικά, είναι το «κάλλιο αργά, παρά ποτέ». Ειδάλλως επικροτώ και επαυξάνω αυτά, που εννοείτε.
  11. Stavros Aktidis είπε

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΗΡΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΤΟΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΗΝ ΚΑΛΗΨΗ ΑΥΤΩΝ ΣΑΝ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΙΝΣΕΙΣ ΤΙΠΟΥ ΛΑΔΩΝΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ93 ΣΤΗΝ ΜΕΣΗΝΙΑ
  12. rims είπε

    It’s over for the banking cabal. 4.jul.2012
    h@@ps://w@w.youtube.com/watch?v=0oV2mI0IYp8&feature=player_detailpage
  13. ΜΑΧΗΤΗΣ είπε

    Παραδοχη οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ…
    και…ποιος την κατεστρεψε?
    Οι πολιτικοι…το λεει ανοικτα…
    και εδω ειναι δυο ερωτηματα..
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ?
    ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?
    ΚΑΙ..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ…
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ,
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΙΝΑΤΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ?
  14. Diogenis B είπε

    * MAXHTHS * theates tis oknirias einai polloi, o arithos autwn pou anakaliptoun tin aleithaia einai mikros. kai edw einai to provlima.Ta xapia tou ypnou dinonte eleuthera, thixws amivi. Oi kosmokrates einai genewdwroi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια