Powered By Blogger

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012


Συνέλληνες, όπου διαπιστώνετε την απουσία του Κράτους, φωνάξτε τη “Χρυσή Αυγή” !!!

Αναρτήθηκε από τον/την cretanpatriot στο 02/07/2012

1 Vote


 Λίγο απέχει από το να… καθιερωθεί πλέον ως καθημερινό φαινόμενο: όπου το κράτος αργοπορεί ή αδυνατεί να δώσει λύση, αναλαμβάνει δράση ο Λαϊκός Σύνδεσμος του Νίκου Μιχαλολιάκου!

Το περιστατικό συνέβη στις Βελιτσές Αχαϊας πριν από μερικές ημέρες. Παράγοντες της περιοχής διαπίστωσαν πως ο αγωγός ύδρευσης είχε «βουλώσει» με αποτέλεσμα η παροχή να είναι μειωμένη έως μηδαμινή. Απευθύνθηκαν αρχικά στον δήμο δυτικής Αχαϊας, υπηρεσιακοί παράγοντες του οποίου τους ενημέρωσαν πως ναι μεν θα δώσουν λύση αλλά σε μερικές εβδομάδες (!!!)  αφού δεν είχαν άμεσα διαθέσιμο μηχάνημα.

Το χωριό κινδύνευε να μείνει χωρίς νερό, μέχρι που σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος πρότεινε… να καλέσουν τη Χρυσή Αυγή! Οι περισσότεροι τον κοίταξαν με περιέργεια, όμως ο κάτοικος τους διαβεβαίωσε πως θα έλυνε το θέμα… μέσω του κόμματος.
Σύμφωνα με το dete.gr, μέσα σε λίγες ώρες ειδικό μηχάνημα μαζί με τον χειριστή του έφθασε στις Βελιτσές. Ο χειριστής ξεκίνησε αμέσως τις εργασίες, ο αγωγός ξεβούλωσε και το χωριό ξεδίψασε !!!!!!!!!!!!!!!
Στο χωριό πάντως δεν γνωρίζουν αν ο συγχωριανός τους που έκανε και την σχετική πρόταση απευθύνθηκε όντως… στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα ή αν με την ιδιότητα του ψηφοφόρου του κόμματος κάλεσε κάποιον γνωστό του «σύντροφο» και επικαλέστηκε το όνομα του κόμματους του Μιχαλολιάκου για… διαφημιστικούς λόγους.

ΤΕΛΙΚΑ  ΚΙ Ο ΑΓΙΟΣ  ΘΕΛΕΙ  ΦΟΒΕΡΑ !!! ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΤH ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΗΣ !!!

και στο κάτω – κάτω το καλό αποτέλεσμα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου είναι!

Ένα Σχόλιο to “Συνέλληνες, όπου διαπιστώνετε την απουσία του Κράτους, φωνάξτε τη “Χρυσή Αυγή” !!!”


  1. logios Ermis είπε


    1 Vote
    Τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ έλαβε ο Α. Τσοχατζόπουλος σε εξοπλιστικές μίζες !!!
    =================================================================
    Τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ είναι οι μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα επί υπουργίας Άκη Τζοχατζόπουλου, όπως προκύπτει από τα νέα στοιχεία της σχετικής δικογραφίας.
    Μόνο το μαύρο χρήμα για την προμήθεια των ρωσικών πύραυλων υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 81 εκατ. ευρώ.
    Προέκυψαν επίσης νέα στοιχεία για δεκάδες άλλα ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και νέες εξωχώριες εταιρείες σε Παρθένους Νήσους και Νησιά Κεϊμάν.
    Οι δικαστικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες με την υποβολή νέων αιτημάτων δικαστικής συνδρομής για το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια