Powered By Blogger

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012


Και δεν μας λες ρε μαϊντανέ….

11 Ιουλίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
  === Υπερβολικές οι ζέστες τις τελευταίες μέρες και οι ζαλάδες πυκνές-συχνές για τα ΚΑΠΗ με αυξημένες ανάγκες, και σαφώς μιλώ εδώ για του λόγου μου.
  === Από την άλλη, η καθημερινές ληστείες κυβερνοσυμμοριτών σε βάρος κάθε ανάπηρου, κάθε γριούλας, κάθε νεογέννητου, συνεχίζονται, με δεδομένο σκοπό, να εξαφανίσουν ένα ΕΘΝΟΣ οι αλήτες και πράκτορες του σιωνιστικού κεφαλαίου.
  === Μαθαίνουμε:
  === …..Και η μείωση των νοσοκομειακών κλινών κατά 30.000 (δηλαδή κλείσιμο, 100 μικρομεσαίων νοσοκομείων των 300 κλινών έκαστον ή 45 μεγάλων νοσοκομείων των 700 κλινών!!!), είναι κι αυτό, σαν  τη συνολική πολιτική λαμογιά ,στην οποία καταφύγατε, «μια προγραμματική σύγκλιση σε προοδευτική κατεύθυνση»???… Αυτό είναι???
  === Και δε μας λες ρε μαϊντανέ….
  === You know τι θα πει πολιτική απάτη με όλα της τα συνώνυμα και τα παράγωγά της???
ΦΟΡΟΥΜπήχτης
Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
  === ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ:
Η «νέα» κομπίνα σημαίνει ολοκληρωτικό ξεπούλημα στους ιδιώτες, του 100% της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας υγείας. Όλα αυτά σημαίνουν νέες μίζες. Όλα αυτά σημαίνουν, ότι σε 15 χρόνια, τα παιδιά των διεφθαρμένων κυβερνητών, εκπαιδευμένα τέλεια στην απάτη, αφού οι εργοδότες τους στη μίζα, θα έχουν ξεκοκκαλίσει το σύμπαν στην υγεία και θα έχουν καταχρεώσει τα πάντα, τότε θα ξαναμιλάνε αισχρά για ανάγκη ….ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ, φυσικά διαβαίνοντας την οδό μίζας κατ” αντίστροφο φορά.
Μίλα μας για τις παρατεταμένες μίζες ρε Μαϊντανέ…..
Ο/Η Γιαγκούλας λέει:
Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΑ ΤΡΟΙΚΑΝΑ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια