Powered By Blogger

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ψάξετο !

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Αυγούστου 27, 2012
 
 
 
 
 
 
1 Vote

Αγαπητέ συμπατριώτη,

Απορούμε για πόσο καιρό ακόμα θ’αντέξουν οι Έλληνες μέσα σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου, της απάτης και της δυσωδίας…  Και οι ποιο υπομονετικοί δεν φαίνεται ότι θα το αντέξουν χωρίς να πάθουν κάποια μόνιμη ψυχολογική βλάβη.  

Μας γίνεται ένας διαβολικός και θανατηφόρος ψυχολογικός πόλεμος.  

Αν δεν επιφέρει την ουσιαστική καταστροφή, θα ενεργοποιήσουν το σχέδιο Β’ και Γ’…   Και φαίνεται ότι, όταν πια θα είμαστε ένα σωματικό και ψυχολογικό ράκος, λογαριάζουν να μας εκτελέσουν εν ψυχρώ, σαν άχρηστα ζώα.

Φαίνεται ότι το μόνο που κάνουμε είναι απλά ν’ αντιδρούμε σε στημένα γεγονότα.  Δεν θα δούμε άσπρη μέρα αν δεν αρχίσουμε να προλαβαίνουμε καταστάσεις ή αν δεν δημιουργούμε εμείς τα γεγονότα.  Μερικοί είχαν προβλέψει πριν 2 χρονια ότι θα γινόταν μια γενοκτονία… γιατί είχαν γνώση της φύσης του θηρίου.  Αλλα το μυαλό των συμπατριωτών ήταν αποχαυνωμένο μεσα στο στημένο θέατρο της παροδικής καλοπέρασης.

Δεν βλέπουμε άλλη ελπίδα από μια γενικη και οργανωμένη σθεναρή εξέγερση και αντίσταση.  Γιατί να μένουν ανέπαφοι οι σταθμοί τηλεοράσεων και οι κεντρικές τους κεραίες…  Γιατί να κυκλοφορούν ελευθερα και ανέπαφοι τέτοιοι εγκληματίες σαν τον ΓΑΠ και τους εθνοκτόνους δημοσιογράφους;

Χρειάζεται οι ομογενείς σε κάθε άλλη χώρα να ενημερώνουν ξένους πολίτες για το τι γίνεται.  Αλλά φαίνεται ότι το μυαλό πολλών ξένων έχει ήδη πήξει στο αρχικό βράσιμο από τα ΜΜΕ ότι οι “όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες και αξίζουν τιμωρία”.   Ότι τους εξηγούμε τώρα είναι “δικαιολογίες”.   Χαμογελούν με ειρωνεία όταν ακούνε για μια δήθεν “γενοκτονία”.

Μια ιδέα είναι μερικοί φωτισμένοι και ενήμεροι στους μεθόδους ψυχολογικών πολέμων ν’ αναλάβουν μια συνεχή διαπαιδαγώγηση που να εμβολιάσει το λαό στα τεχνάσματα του εχθρού.  Ο ένας να εμβολιάζει τον άλλο.  Και βέβαια το συντομωτερο, πριν πέσει η λιγούρα και η εξασθένηση της πείνας.

Ο εχθρός δεν φαίνεται να είναι συγκεκριμένος σαν ένας λύκος η μια αρκούδα.  Είναι ένας προαιώνιος αόρατος Δράκος που ξέρει να τρώει το χωριό ρυθμιστικά, υπολογιστικά, με το δικό του μέτρο.  Στα κινηματογραφικά έργα για δράκους, συνήθως ο καθένας στο χωριό απλώς φοβάται και εύχεται να μην είναι το επόμενο θύμα.  Όταν όμως ολοι οργιστούν και φύγει ο φοβοςγίνουντε έτοιμοι να δράσουν για την τελική ολική θυσία, και η αυλαία πέφτει με τη νικη και τη λύτρωση.

Λυπούμαστε που εκφράζουμε τόσο οδυνηρά λόγια και καταστάσεις.  Αλλά δεν είναι εποικοδομητικό να έχουμε το κεφάλι στην άμμο.  Δεν διαθέτουμε “τη λύση” γιατί δεν είναι κάτι που έρχεται μόνο απο σκέψεις και ιδέες. Αυτό το ειδος λυσης δέν προσφέρεται αλλά δημιουργείται .  Η λεγομενη “λύση” προέρχεται από το βαθύ μέρος της οντότητας μας, από ένα “αντιδραστήρα” άπειρης δύναμης που συλλογικά, σαν ένας χείμαρρος, μπορεί να πνίξει κάθε τρωκτικό.

Επίσης, χρειάζεται μια “έφοδος αγάπης” (ο καθένας να δουλεύει για τον άλλο) για τον Έλληνα γείτονα και έτσι συλλογικά να δημιουργηθεί ο “Μέγας Δρακοκτόνος”.

Πιστεύω ότι αυτή η σωτήρια αντίδραση άρχισε ήδη να γίνεται.  Ψάξετο!   Πάντοτε υπήρχε στην Ελληνική ψυχή.  Πάντα έτσι σωζόταν η Ελλαδα…  Με το δάμασμα του φόβου…ολοι γινοντουσαν ενας… και ο “Δράκος” τόβαζε στα πόδια.

Λυτρωτικαίος

Από justiceforgreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια