Powered By Blogger

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Μέχρι και το indymedia πήρε χαμπάρι τι παίζεται με τους ...Λαθρομετανάστες !

Μόνο Δένδιας δεν βλέπει τα τάγματα θανάτου του Ισλάμ ! Το indymedia, γνωστό για τις θέσεις του για τους μετανάστες, δημοσιεύει κείμενο αναρχικού σχετικά με την ...
αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Ομόνοια. Στο κείμενο λέγονται μεγάλες αλήθειες. Δείτε λοιπόν τί πράγματι έγινε.... Ενας όχλος ούρλιαζε συνθήματα θρησκευτικού περιεχομένου και «μάλιστα μιας θρησκείας ξένης προς αυτήν των ντόπιων». 9 στα 10 συνθήματα ήταν για τον Αλλάχ. Οπως προκύπτει οι συμμετέχοντες αναρχικοί και ιδιαίτερα οι κοπέλες μάλλον αποφάσισαν να μην ξανασυμμετέχουν μετά από αυτά που είδαν. Τέλος ο συγγραφέας.... φαίνεται να παραδέχεται πως ήταν μία διαμαρτυρία, η οποία δίνει την εντύπωση ότι «η πρωτεύουσα της χώρας έχει καταληφθεί από φανατικούς ισλαμιστές, και μάλιστα βίαιους». Αλλος σχολιαστής προσθέτει πως σταμάτησαν την πορεία στην δύση του ηλίου για να προσευχηθούν. Ο συγγραφέας του κειμένου αναφέρεται στον Κωνσταντίνου και τους συν αυτώ ως «εγκληματικά αφελείς», ενώ για τους «ηγέτες των μεταναστών» λέει πως «παίζουν τα δικά τους εσωτερικά παιχνίδια εξουσίας». Καταλήγει πως αυτές οι συγκεντρώσεις είναι μία «επίδειξη δύναμης των μεταναστών που γίνεται μόνο προς την ελληνική κοινωνία». Λέει και άλλα πολλά, για τα οποία έχει απόλυτο δίκιο. Οι αναρχικοί εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται να έχουν αρχίσει να τα σπάνε με το παρεάκι Κωνσταντίνου και Σια, καθώς έχουν αντιληφθεί περίεργα παιχνίδια. Επιτέλους ακόμη και οι αναρχικοί κατάλαβαν πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις καμία σχέση δεν έχουν με ανθρώπινα δικαιώματα και κοινωνικούς αγώνες. Με πρόσχημα τα δικαιώματα, Ταλιμπάν διακηρρύτουν την θρησκευτική μισαλλοδοξία. Θρησκευτικές είναι αυτές οι διαδηλώσεις καθαρότατα με σκοπό να προκαλέσουν. Κανονικες προβοκάτσιες, όπου οι συμμετέχοντες ονειρεύονται την αραβική άνοιξη στο Σύνταγμα και πιλάφια με γυναίκες στον Παράδεισο. Κορυφαία στιγμή το ξύλο που τρώει «αλληλέγγυος» αναρχικός από Πακιστανούς, γιατί είχε κοντά μαλλιά και τον πέρασαν για χρυσαυγίτη. Να διαδηλώνεις κατά του ρατσισμού και να γίνεσαι θύμα του από αυτούς που τον καταγγέλουν και μάλιστα όχι λόγω εθνικότητας, αλλά γιατί έχεις ξυρισμένο κεφάλι. Ανέκδοτο. Το κείμενο βρίσκεται εδώ. https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1418461

32 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΣ.
    -------------------------------------
    Ψυχοπάθεια... η Ελληνική!

    Τελικά ούτε ξένοι πράκτορες, ούτε λαθρομετανάστες, ούτε ΕΥΠ, ούτε τίποτα...
    Απάντηση
  2. Δυσαρεστημένος επειδή δεν προσελήφθη στο πυροσβεστικό σώμα ήταν ο εμπρηστής της Χίου!!! Ψυχοπαθής δηλαδή.

    Γιατί για να βάλεις 14 φωτιές ώστε να καταστρέψεις τους συμπολίτες σου και να είσαι εκεί να παρακολουθείς, μόνο ψυχοπαθής μπορεί να είσαι.
    Απάντηση
  3. ΠΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟ-ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΤΣΙΤΑ.ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΦΡΑΓΚΟΙ,ΑΠΟΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΜΙΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΔΩ ...ΕΥΓΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ...
    Απάντηση
  4. Το πραγματικό πρόβλημα όμως είναι ότι αυτή η ψυχοπάθεια έχει δημιουργηθεί από το κοινωνικό περιβάλλον που ζούμε τις τελευταίες δεκαετίες. Ο 24άχρονος αυτός άνδρας έχει μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον όπου η εκδίκηση για το μη βόλεμα είναι κάτι φυσιολογικό... αφού φυσιολογικό είναι και το βόλεμα.
    Απάντηση



  5. Μην αμφιβάλλουμε ότι αν δεν αντιμετωπιστούν ριζικά τα αίτια της κατάντιας του κράτους μας, αυτά τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα γίνονται χειρότερα όσο περνάει ο καιρός.
    Απάντηση
  6. ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ...!!!
    ΕΝΑΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ», ΠΟΥ ΑΝ και ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ...ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...!!!

    Εγινε κι αυτό στη Βουλή, αυτή τη φορά από τη Χρυσή Αυγή...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΡΕ ΤΥΠΕ ;..
      ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ;
      ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ ;
  7. Προ διμήνου προκάλεσε έκπληξη η παραίτηση του Βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής Ν. Σιώη, ενώ από το κόμμα μιλούσαν για λόγους που είχαν να κάνουν με... φόρτο εργασίας...!!!

    Ο συγκεκριμένος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δήλωνε άνεργος, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι διαιτήτευε αγώνες σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
    Απάντηση
  8. Κι ενώ τη θέση του ανέλαβε ο πρώτος επιλαχών Αρ. Ματθαιόπουλος, --πού δεν είναι Σερραίος αλλά ζεί και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, άλλο πάλι και τούτο-- πριν από λίγες ημέρες ο παραιτηθείς Βουλευτής Ν.Σιώης «βολεύτηκε» ως... μετακλητός υπάλληλος στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.
    -Έτσι εκεί και άνεργος δεν θα δηλώνει και θα «αναπαύεται»... μόνιμα...!!!
    Απάντηση
  9. 5.800.000 ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ενώ ο νόμιμος πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε στα 9.903.268. Δηλαδή πάνω από το 58% του πληθυσμού αυτής της χώρας είναι λαθρομετανάστες. Δεν ξανάγινε ποτέ και πουθενά να υπάρχει τόσο μεγάλη εισροή λαθραίων εποίκων. Εάν υπολογίσουμε ότι μέσα στα 9.903.268 είναι και οι προοδευτικοί, οι δωσίλογοι, οι βολεμένοι, οι τσάτσοι και άλλες ομάδες εξόντωσης αυτού του Έθνους τότε εύκολα μας έρχεται στον νου το ρητό:

    "Ούκ έφη δε τους Λακεδαιμονίους ερωτάν πόσοι εισίν οι πολέμιοι αλλά που εισίν".

    Πλουτάρχου Αποφθέγματα Λακωνικά .

    "Έλεγε, ότι οι Σπαρτιάτες δεν ερωτούν πόσοι είναι οι εχθροί αλλά πού είναι".

    (πηγη.http://videotubegr.blogspot.gr/2012/08/5800000.html)
    Απάντηση
  10. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΓΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ.
    ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΣΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ;
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΨΗΦΙΖΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ...
    ΑΥΤΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΟΙΜΙΖΕ ΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΑΣ.
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!
    ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΧΟΣΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !
    ΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !
    Απάντηση
  11. τέλεια. τα σχόλια μέσα στο πνεύμα του άρθρου. Ας μιλήσουμε για πουτάνες; Τι κάνουν οι μανάδες σας;Πίπες; Κόψανε το ...τσιγάρο; Και πόσο πάει η Πίπα; Αν είναι απκιστανός τζάμπα; Ε ! Εντάξει. Φτωχοί οικονομικοί μετανάστες είναι μωρέ, να μην τούς εξυπηρετήσουν οι μανάδες σας και οι αδελφές σας;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Μηνσε στεναχωρει φιλε . Δέν είναι πολλοί αυτοί που εχουν γινει τα μυαλα τους κοπρια και σχιζονται για τους λαθραιους γαμιαδες των μαναδων τουσ και αδελφων τους.
      Λιγοι ειναι αλλα ξοδευουν πολύ προσπάθεια για να δειξουν ότι ειναι πολλοί...
  12. Αιντε παλι μαλακοπιτουρα 11:02 με τις προσληψεις απο την χρυση αυγη. Δηλαδή τι ήθελες; να σε ρωτήσουν εσένα το ποιόν θα διορίσουν; Εσυ για το μόνο που μπορεί να έχεις άποψη είναι σε ποιό μπουρδέλο θα προσλάβει την μανα σου με την αδελφή σου η Χρυσή αυγή .
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. καλά κάνει και σε γαμάει το πασόκ και η νδ τελικά.
  13. Οι προσλήψεις που κάνει η Χρυσή Αυγή και νόμιμες είναι και απαραίτητες για να γίνει επιτέλους δουλειά σε αυτόν τον τόπο. Όλοι οι άλλοι διορίζουν αβέρτα κουβέρτα για να τα ξύνουν... ΞΥΔΙ!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Σαν τον Κωστάκη τον Καραμανλή μιλάς κι εσύ. Νόμιμες οι μίζες. Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.
  14. Απορω τοσο καιρο τοσοι τρελοι,ενας δε βρισκεται να κανει την αρχη ρε πουστη μου.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ πολιτικους για να βαλουν μυαλο οι υπολοιποι...
    Απάντηση
  15. ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΤΙΦΕΝΣ

    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=51965&Itemid=170
    Απάντηση
  16. ΣΚΟΤΩΤΣΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ-ΑΝΤΙΦΑ ΤΟΥ ΙΜΤΙΜΙΝΤΙΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!

    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥς ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!
    ΒΑΣΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥς ΑΓΡΙΑ ΠΡΙΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ!
    ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Ναι, θα γυρνάμε στο δρόμο με μαχαίρια και θα ρωτάμε τον κάθε άσχετο "είσαι του ιντιμίντια ρε;" κι αν πει ναι θα τον μαχαιρώνουμε. Ούγκα μπούγκα μες στη στρούγκα.
  17. EGO PAKISTANO GAMA ESY KE TI GYNEKA SOU GIA 5 EURO.DINO PIPES 5 EURO
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. PAKISTANO POLY KALO LIPASMA.
      EGO FYTEPSH PAKISTANO KE PANO FYTEPSH MOYRIA POLY MEGALOSH KE KALO ISKIO.
  18. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΔΙΩΓΜΟ Κ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ..ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Κ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ....Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΝΕ..ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΤΕ
    Απάντηση
  19. Ρίχνουν «δίχτυα» για να προλάβουν τα εγκεφαλικά επεισόδια οι επιστήμονες. Σύμφωνα με δυο νέες επιστημονικές έρευνες που επικαλείται δημοσίευμα του BBC, οι ειδικοί έχουν στα «σκαριά» ένα ειδικό «δίχτυ»- πλέγμα, το οποίο θα μπορεί να αφαιρεί εγκαίρως τους θρόμβους από τα αγγεία του εγκεφάλου, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο εγκεφαλικού αλλά και καθιστώντας τις εγχειρίσεις μετά το επεισόδιο πιο αποτελεσματικές και την ανάρρωση του ασθενούς ταχύτερη.

    Εκτός των εγκεφαλικών, οι θρόμβοι στα αγγεία του εγκεφάλου αποτρέπουν την ροή οξυγόνου προς τον εγκέφαλο, κάτι που προκαλεί παράλυση και ενίοτε προβλήματα στην ομιλία και την άρθρωση του ανθρώπου.
    Απάντηση
  20. Προαιρετικά από τις 15 Οκτωβρίου του 2012 και υποχρεωτικά από την 1η Μαρτίου 2013, οι εργοδότες θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο ΙΚΑ, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και τον ΟΑΕΔ μια σειρά από έγγραφα, όπως οι πίνακες προσωπικού, οι αναγγελίες πρόσληψης και καταγγελίας των συμβάσεων και η υπερωριακή απασχόληση των εργαζομένων.

    Με απόφασή του ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννης Βρούτσης, ρυθμίζει τους όρους και της προϋποθέσεις της ηλεκτρονικής υποβολής εντύπων αρμοδιότητας Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) στο πληροφοριακό σύστημα τού υπουργείου Εργασίας, στο οποίο διασυνδέονται στο εξής οι υπηρεσίες τού ΣΕΠΕ, τού ΟΑΕΔ και τού ΙΚΑ.
    Απάντηση
  21. http://eurohtefra.blogspot.gr/2012/08/blog-post_27.html
    Απάντηση
  22. Κρέπες με βατόμουρα και τυρί κρέμα

    Υλικά
    Για 2-4 άτομα

    Για τη ζύμη
    1 σφηνάκι κονιάκ
    2 βανίλιες
    2-3 αυγά ελαφρά χτυπημένα
    4 φλιτζάνια αλεύρι
    3 φλιτζάνια γάλα

    Για τη γέμιση
    350 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
    1 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
    250 γραμμάρια τυρί κρέμα
    500 γραμμάρια βατόμουρα καθαρισμένα

    Εκτέλεση
    Για τη ζύμη
    Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε τα υλικά για τις κρέπες φτιάχνοντας ένα μείγμα απαλό.
    Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι 30εκ. το αλείφουμε με βούτυρο, ρίχνουμε κουταλιές απ' το μείγμα να απλωθεί στον πάτο, ψήνουμε να ροδίσει, τη γυρνάμε με σπάτουλα κι από την άλλη πλευρά.

    Για τη γέμιση
    Στο κάδο του μίξερ ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη και τα χτυπάμε στη δυνατή σκάλα μέχρι να γίνει σφικτή σαντιγί. Στη συνέχεια ενώνουμε το τυρί κρέμα με την σαντιγί απαλά με μια σπάτουλα.
    Αφού βγάλουμε τις κρέπες βάζουμε σε κάθε κρέπα μια κουταλιά της σούπας από την γέμιση μαζί με τα κομματάκια βατόμουρου τυλίγουμε την κρέπα και σερβίρουμε με παγωτό γιαούρτι.
    Απάντηση
  23. Το τέλος του Νεοελληνικού κράτους με την μορφή που το γνωρίζαμε είναι κοντά...

    Για τον εκφυλισμένο Νέο-Ελλήνα, τον θαμώνα καφετεριών και μπουζουκομάγαζων, η επερχόμενη εσωτερική σύγκρουση με τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες,ο αγώνας του Έθνους για επιβίωση από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, θα είναι κάθαρση και ΝΕΜΕΣΙΣ παράλληλα. Θα είναι ο φόρος αίματος που οφείλει και αυτή η γενιά να πληρώσει προκειμένου να διατηρήσει το δικαίωμα να πατάει ελευθέρα σ’ αυτόν τον άγιο τόπο...
    Απάντηση
  24. Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ο τόπος
    Απάντηση
  25. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΒΓΗΚΑΝ ΜΑΖΙ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑ.... ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣ .....ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ

    ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ; ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΑ;

    ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΙΑ.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια