Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Καπετάνιος: «Δεν απολύθηκα, παραιτήθηκα επειδή είχα τον Παπανδρέου επιβάτη!»

Καπετάνιος: «Δεν απολύθηκα, παραιτήθηκα επειδή είχα τον Παπανδρέου επιβάτη!»


Το Σάββατο 4 Αυγούστου αναδημοσιεύσαμε την είδηση για τον καπετάνιο που απολύθηκε επειδή δεν έβαλε στο καράβι τον Παπανδρέου χωρίς εισιτήριο!
Ο καπετάνιος, Νικόλας Χατζηνάκης, έστειλε στη σελίδα μας στο facebook email, στο οποίο αποσαφηνίζει τι ακριβώς συνέβη.
Όπως θα διαβάσετε, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε κανονικά εισιτήριο και ο καπετάνιος δεν απολύθηκε! Παραιτήθηκε ο άνθρωπος, διότι δεν άντεξε την προσβολή να έχει τον πρώην πρωθυπουργό επιβάτη! Όπως περιγράφει μάλιστα ο ίδιος, «αντικρίζοντας τον, νοιώθω απο την ένταση μου «τον κόσμο να γυρνάει». Βγαίνω πάλι απο το δελφίνι νοιώθοντας πλέον και δυσφορία. Κάθομαι σε ενα κράσπεδο και προσπαθώ να συνέλθω».
Ακολουθεί το κείμενο που μας έστειλε ο καπετάνιος προς αποκατάσταση των γεγονότων:


Νικόλας Χατζηνάκης
Κύριοι, Καλησπέρα σας.
Ονομάζομαι Νικόλαος Χατζηνάκης και είμαι ο εν λόγω Πλοίαρχος του δημοσιεύματος σας.
Επειδή έχουν γραφτεί πολλές ανακρίβειες, θεωρώ καλό για όλους να μπουν λίγο τα πράγματα στην θέση τους :
Το Σάββατο 21 Ιουλίου, λίγο πριν τις 08:00 , (ώρας αναχωρήσεως του πλοίου) επιστρέφοντας απο το Λιμεναρχείο όπου είχα πάει για να πάρω απόπλου για το ταξίδι της μέρας, και ενώ έχει ολοκληρωθεί η επιβίβαση, ενημερώνομαι από τον Ναύκληρο στην είσοδο του δελφινιού πως, επιβαίνει του πλοίου ο Γεώργιος Παπανδρέου.
Μπαίνω ήδη φορτισμένος συναισθηματικά απο την είδηση και αντικρίζοντας τον, νοιώθω απο την ένταση μου «τον κόσμο να γυρνάει». Βγαίνω πάλι απο το δελφίνι νοιώθοντας πλέον και δυσφορία. Κάθομαι σε ενα κράσπεδο και προσπαθώ να συνέλθω.
Τελικά, με βαριά καρδιά ξεκίνησα για το δρομολόγιο με λίγα λεπτά καθυστέρηση λόγω της φόρτισης μου. Το πλοίο εκτέλεσε κανονικά όλο το δρομολόγιο του χωρίς καθυστερήσεις.
Μη μπορώντας να τον αποφύγω ως επιβάτη μιας και είχε κανονικά εισιτήριο και εκείνος και η σύζυγός του και οι συνοδεία του, αλλά και νοιώθοντας προσβεβλημένος από την παρουσία του στο πλοίο μου, το ίδιο απόγευμα με το πέρας του δρομολογίου έκανα γνωστή τηλεφωνικά την παραίτηση μου.
Το πρωί της Δευτέρας, με τα γραφεία της εταιρείας πλέον ανοιχτά, την έστειλα και εγγράφως μέσω φαξ καθώς και με κούριερ. Το απόγευμα της επομένης μέρας ο αντικαταστάτης μου ειχε φτάσει στη Σάμο και την επομένη , 25 Ιουλίου, παρέδωσα την Πλοιαρχία.
Έτσι έχει το χρονικό του συμβάντος Κυριοι, και καμιά σχέση με τις ανακρίβειες που θέλουν το υδροπτέρυγο να έχει μέχρι και καταπέλτη!!
.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια