Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

... η Ελλάδα θα τα καταφέρει !

Του Δημήτρη Τσιμούρα

Δεν νομίζω ότι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν παρόμοια εκστρατεία παγίδευσης και εξόντωσης ενός λαού! Εκστρατεία αριστοτεχνικά προετοιμασμένη, τουλάχιστον τα τελευταία τριάντα χρόνια. Αυτοί που όλο αυτό το διάστημα κυβερνούν –υπό την στενή καθοδήγηση και αυστηρό έλεγχο της ΕΕ και άλλων συναφών οργανισμών- δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες γι αυτό το σκοπό.

Η διάλυση των απαραίτητων υποδομών της χώρας, με συγκεκριμένο πρόγραμμα και ........
στοχευμένες παρεμβάσεις και η «κατασκευή» του «νέου τύπου Έλληνα», που δεν θα πρόβαλλε τη απαιτούμενη αντίσταση στην κρίσιμη στιγμή της μάχης, είναι από καιρό γεγονός!

Σήμερα η επίθεση είναι σε εξέλιξη. Ο «εχθρός λαός» δείχνει να υποχωρεί και οι «βάρβαροι» να προελαύνουν. Δεν υπάρχει πλέον χρόνος! Η επέλαση πρέπει να σταματήσει. Οι «Ούνοι» πρέπει να αποκρουστούν και να τραπούν σε φυγή!

Λέγοντας ο πρωθυπουργός και οι λοιποί συγκυβερνώντες ότι «… η Ελλάδα θα τα καταφέρει», μη… νομίσει κανένας ότι εννοούν αυτό.! Δεν εννοούν ότι πρέπει ο λαός να αντισταθεί και να τρέψει τους «εισβολείς» σε φυγή! Ίσα-ίσα, εννοούν το αντίθετο!

Για όλους αυτούς το «… η Ελλάδα θα τα καταφέρει» σημαίνει ότι ο λαός της πρέπει να εξαθλιωθεί, πρέπει να στερηθεί των πάντων, πρέπει να σκύψει το κεφάλι, πρέπει να ποδοπατηθεί κάτω από τη μπότα των βάρβαρων εκμεταλλευτών του, ντόπιων και ξένων!

Σημαίνει ότι πρέπει να γίνει εξάρτημα στη δούλεψη τους. Κάτι που όλοι αυτοί οι «σωτήρες» επιχειρούν με συνοπτικές διαδικασίες να πετύχουν!

Σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσει τη γλώσσα του, τις συνήθειες, τον πολιτισμό του!

«Σωτηρία» της Ελλάδας για όλους αυτούς σημαίνει ο τεμαχισμός της! Την τεμαχίζουν, όπως οι λαθροκυνηγοί το θήραμά τους, που στη συνέχεια διαπληκτίζονται ποιος θα πάρει το καλύτερο μεράδι!

Ενας λαός, που έδωσε δείγματα γραφής ανά τους αιώνες σε αγωνιστικότητα, σε ηρωισμό, σε λεβεντιά, σε περηφάνια, θέλουν αυτοί σήμερα να αποτελέσει παράδειγμα ραγιαδισμού και αποτροπής αντίστασης για άλλους λαούς, που θα αποτολμούσαν να σηκώσουν κεφάλι.

Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια υποχώρησης. Ούτε βήμα πίσω. Να αναδιατάξουμε τις δυνάμεις μας και να πιστέψουμε σ’ αυτές. Τα δικά μας τα όπλα έχουν ψυχή. Τα δικά τους είναι σε χέρια μισθοφόρων. Για μας οι λέξεις λαός και πατρίδα είναι λέξεις ιερές. Γι αυτούς είναι αντικείμενα εκμετάλλευσης και καπηλείας.

Το ότι ο λαός της Ελλάδας θα τα καταφέρει, για μας πρέπει να είναι πίστη. Και μόνο στην ιδέα φοβούνται και τρομάζουν αυτοί που έχουν εξασφαλίσει επάξια μια θέση -στην ιστορία- στη λίστα με τους Εφιάλτες. Γνωρίζουν βέβαια πολύ καλά ότι το έγκλημά τους έχει όνομα: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Καθώς και την τιμωρία για την προδοσία, που και οι… δικοί τους νόμοι προβλέπουν!

15 σχόλια:

 1. ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΑΠΗ…
  «Ο έρως χρόνια δεν κοιτά…» λέει ένα όμορφο τραγούδι..
  Σήμερα όμως η ζωή άλλαξε, και οι ανάγκες επιβίωσης μας άλλαξαν ρυθμούς και ..τραγούδια!
  «ΤΟ κόμμα χρώμα δεν κοιτά»!!!… θα μπορούσε να λέει το σύγχρονο τραγούδι της ανωμαλίας των καιρών.
  Μεγάλος «ΕΡΩΤΑΣ» απεκαλύφθη προχθές στη Βουλή, μεταξύ των ΑΞΕΣΤΩΝ Εθνικιστών της Χρυσής αυγής και των πεφωτισμένων του Κολωνακίου του Σύριζα !!
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Όλη η Ελλάδα έμεινα ..άφωνη από το μεγάλο μυστικό έρωτα . Πως όμως ήταν δυνατόν να «κρυφτούν» από τα μάτια τα..κακά;
   Έτσι, μπορούμε να ευχηθούμε στο νέο ζευγάρι « βίον ανθόσπαρτον » και..καρποφόρον .
   Η Παπαρήγα του «αλλοτινές μου εποχές» δήλωσε για Κουμπάρα, και το..αίσθημα προχωρεί.
   Τώρα θα μου πείτε ΠΩΣ(;) οι δύο θανάσιμοι εχθροί ..ερωτεύθηκαν; Μα ο έρωτας είναι..τυφλός !
   Εμμμ ! Τέτοιοι που είμαστε τέτοιο ΔΟΥΛΕΜΑ θέλουμε !
  2. Όλη η Ελλάδα έμεινε ..άφωνη από το μεγάλο μυστικό έρωτα . Πως όμως ήταν δυνατόν να «κρυφτούν» από τα μάτια τα..κακά;
   Έτσι, μπορούμε να ευχηθούμε στο νέο ζευγάρι « βίον ανθόσπαρτον » και..καρποφόρον .
   Η Παπαρήγα του «αλλοτινές μου εποχές» δήλωσε για Κουμπάρα, και το..αίσθημα προχωρεί.
   Τώρα θα μου πείτε ΠΩΣ(;) οι δύο θανάσιμοι εχθροί ..ερωτεύθηκαν; Μα ο έρωτας είναι..τυφλός !
   Εμμμ ! Τέτοιοι που είμαστε τέτοιο ΔΟΥΛΕΜΑ θέλουμε !
 2. Θα πρεπει να εγκατασταθει πατριωτικη Ελληνικη κυβερνηση σε χωρα του εξωτερικου ( κατα προτιμηση στην βενεζουελα )οπως τοτε στον πολεμο!
  Να γινουν και δικαστηρια για ολους τους προδοτες χωρις παραγραφη οσα χρονια και να περασουν!
  Απάντηση
 3. Αυτός ο λαός έδωσε δείγματα γραφής ανά τους αιώνες σε αγωνιστικότητα,σε ηρωισμό,σε λεβεντιά,σε περηφάνια,αλλά όλα αυτά έγιναν στο παρελθόν.Όπως δεν είναι τυχαίο ότι 400 και πλέον χρόνια έδειξε και δείγματα γραφής ραγιαδισμού,κάτι το οποίο δεν αποβάλλεται εύκολα και αυτό το δείγμα έντονα ως πρότυπο επιδεικνύεται σήμερα από το πολιτικό προσωπικό.
  Απάντηση
 4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ???????????
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Ενώ άμα ψηφίσεις χρυσή αυγή τι θα γίνει; Θα βρεις δουλειά; Θα βγαίνεις το βράδυ περιπολίες να "εισπράττεις" την προστασία των..πτηνών;
   Θα φύγουν οι Τούρκοι από την Τουρκία, θα ανοίξουμε πηγάδια στο Αιγαίο και θα πήξουμε στο..γάλα;
   Ρε κατάντια να μιλάνε οι τελευταίοι..δολοφόνοι και οι Έλληνες να τους ..ψηφίζουν.
   Τότε γιατί θέλουμε να μάθουμε για τους προγόνους μας όταν ξέρουμε τι ΣΚΑΤΑ είμαστε;
   Πονάει η αλήθεια και την φοβόσαστε γιατί ΜΟΝΟ μαλακίες μπορείτε να γράψετε και περισσότερο να υποσχεθείτε!
   Εμπρός ξεβράκωτοι στα αγκάθια εμπρός!
   Θέλετε να πτωχεύσουμε για να ΛΗΣΤΕΥΕΤΕ τον κόσμο ..επίσημα;
   Θέλετε να πτωχεύσουμε για πάρετε την αμοιβή σας απο τα αφεντικά;
 5. Όχι δεν είναι άχρηστοι,ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν,απλά είναι επίορκοι,υπηρετούν στο ακέραιο το συμφέρον της τσέπης των ιδίων και εκείνων που τους υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουν ώστε μεταξύ τους να υπάρχει σύμπνοια στο μοίρασμα της λείας,διαφορετικά θα χάσουν και οι δύο,οι δικοί μας τη θέση τους και ασύμμετρες περιπέτειες και οι άλλοι τη λεηλασία μιας χώρας.
  Απάντηση
 6. http://www.youtube.com/watch?v=aUvaDbWvprA
  Απάντηση
 7. Το άρθρο σου ειναι ενθαρρυντικό και δίνει κουράγιο στους αναξιοπαθούντες Έλληνες , του λείπει όμως το ''δια ταυτα'' . Με ποιές διαδικασίες και πολιτικό συντονισμό μπορούν οι έλληνες να αναδιατάξουν τις δυνάμεις τους και να εκδηλώσουν την πατριωτική και αναγεννητική τους δράση ; Και με ποιές πολιτικές δυνάμεις να συμπορευτούν ;
  Θεωρείς ή όχι την Χ.Α.πρωτοπόρα πατριωτική δύναμη ; Είναι συμμέτοχος ή έστω και εν δυνάμει εντάξιμος στην περί πατριωτικής αντεπίθεσης φιλοσοφία σου ο Σύριζα ; Μπορούν ενδεχομένως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να αναλάβουν έναν γενικότερο ρόλο συντονισμού και στρατηγικού σχεδιασμού στο κίνημα αντίστασης και ανατροπής που οραματίζεσαι ; Υπάρχουν δυνάμεις της Αριστεράς οι οποίες μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το Κίνημα , ποιές είναι αυτές και πώς αυτές μπορεί να αξιοποιηθούν σε μια δημιουργική σύνθεση ;
  ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΟΎΝ ΑΥΤΆ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ , ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ , ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ .
  Απάντηση
 8. "Όσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
  ========================================
  Ο Αξέχαστος Γάννης Βούλτεψης, όταν ήθελε να ξεφύγει από δύσκολες πολιτικές ερωτήσεις που ήθελαν να τον τοποθετήσουν πολιτικά, έλεγε το εξής αμίμητο: "Εγώ είμαι.. Βασιλοκομμουνιστής ".
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Τώρα, Σοφία μας, περιμένουμε απάντηση σε άλλη μια φράση του Γιάννη Βούλτεψη: "Οσο καθαρό νερό κι αν ρίξεις σε ένα βόθρο, τα σκατά θα παραμείνουν ΣΚΑΤΑ".
   Η Πατρίδα μας, βρίσκεται σε κίνδυνο από τους φονιάδες της Δημοκρατίας.
   Ξαφνικά, μία ομάδα νυκτόβιων λαθρεμπόρων της παρανομίας, βγήκε από το "καβούκι" της σαν τα τζιτζίκια, και μας έχουν ζαλίσει το μυαλό.
   Αυτοί, οι σχεδόν μόνιμοι τρόφιμοι των φυλακών, οι άνθρωποι που βαρύνονται για πλήθος απάνθρωπων και εκδικητικών κακουργημάτων,...ανένηψαν!
  2. Η ..βροχή ,φαίνεται έχει παρενέργειες. άνθρωποι, των σπηλαίων, των υπογείων, των μαντριών, και των νυχτερινών κέντρων, προστάτες της νύχτας, "επιμελητές"..κόκκινου φωτισμού,..σκονισμένοι! λάτρεις της απλυσιάς και της άσπρης, των πόλεων, σκόνης ¨ΗΠΙΑΝ ΤΟ ..ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ" της παράνοιας και της παραμόρφωσης. Απέκτησαν..αποσμητικό αιγών! και πιστεύουν ότι έγιναν ..άνθρωποι και μάλιστα ,ειδικής ποιότητας, ώστε μπορούμε να τους πλησιάσουμε χωρίς ΜΑΣΚΕΣ "προστασίας" από τα μικρόβια. Οι φονιάδες του χτές έγιναν σε ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ! οι ..πατριώτες του σήμερα.
  3. Επειδή το άθλιο αυτό γεγονός τείνει να ..οριοθετηθεί, σαν ΚΟΠΡΙΑ στην αυλή μας, ας ενημερώνουμε τα παιδάκια μας, τι σημαίνει φασισμός, τι σημαίνει χρυσή αυλή και πόσα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!! έχουν διαπράξει εις βάρος της πατρίδας μας.
   Η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολο δρόμο της παγκόσμιας οικονομικής δυσπραγίας. Οι Έλληνας πάντα ενωμένοι επιβιώσαμε τόσους αιώνες. Η ζωή μας κυλούσε ήρεμα μέχρι που μια ομάδα δολοφόνων της παγκόσμιας χρηματολαγνείας , αποφάσισε να "καθαρίσει" τον πλανήτη.
  4. Σε αυτή τη ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, πρέπει να ξέρουμε τους εχθρούς μας τόσο εκτός ,όσο και εντός Ελλάδας.
   Ενημερώστε τα παιδιά μας για κάθε τι που τα προκαλεί και τα προτρέπει σε ανορθόδοξες και ανθελληνικές ενέργειες. Η Ελλάδα ήταν η χώρα των βοσκών της μάθησης και όχι των νυκτόβιων χοιροβοσκών του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια