Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2012

Είναι μόνο ηλίθιος ή και μαλάκας, ένας που κατασκευάζει λίστα πολιτικών, πλαστογραφόντας και ράβοντας γνωστές οικονομικές καταστάσεις???…

16 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

  === ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΟΠΟΙΕΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ???….

  === Εγώ προσωπικά, δεν έχω τη πολυτέλεια να μου ξεδιαλέγουν θέματα που έρχονται με το τσουβάλι. Έτσι, αναγκάζομαι να διαβάζω μπούρδες πολλές και να χώνω πολύτιμο χρόνο με άχρηστο υλικό, το οποίο κατά 95% καταλήγει στα σκουπίδια. Όταν το κακό παραγίνεται, ρίχνω τα μπινελίκια μου, κατά προτίμηση δια της ιδιωτικής οδού, πλην σπανίων εξαιρέσεων.

  === Να κυκλοφορεί κάλπικη λίστα, με γνωστούς πολιτικούς απατεώνες σαν τον Αβραμόπουλο, δια της οποίας ο πολιτικός κάθαρμας θα βγει να παριστάνει το …θύμα, μόνο ζημιά δεν του κάνει. Και να πλήρωνε, τέτοια περιποίηση δεν θα την είχε, άσε που θα κουνάει πέρα-δώθε τη λίστα ο κάθε Αβραμόπουλος και θα ουρλιάζει ότι λασπολόγοι επιδιώκουν με πλαστά στοιχεία την πολιτική του εξόντωση!!! Λησμονώντας τη πλαστογράφηση του πρακτικού επιλογής επιθεωρητών του 2008…. (Έπρεπε να τον είχα πάει στα δικαστήρια τον καραγκιόζη).
  === Κάτι ανάλογο είναι και το θέμα που ακολουθεί και που κάποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ηλίθιοι, προωθούν στο διαδίκτυο και εξαναγκάσθηκε ιστοσελίδα σαν «TaXalia» να ασχοληθούν δύο φορές για να ξεβρακώσουν τη μπούρδα. Διαβάζουμε:
  ===  TaXalia: Ιδού η «λίστα» με ονόματα πολιτικών προσώπων που έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό!
Η τρολιά της εβδομάδας
Είπαμε πολλές φορές, ότι η μαλακία στο ιντερνετ είναι ασταμάτητη!
Εκατομμύρια ηλίθιοι είναι έτοιμοι να «διαδώσουν» οποιαδήποτε μεγάλη μπούρδα κυκλοφορεί. Όσο περισσότερο ηλίθιο είναι το θέμα, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να το διαδώσει όλη αυτή η μάζα των ηλιθίων, που ποτέ (ποτέ!) δεν διαδίδει ένα θέμα που αξίζει, ενώ «διαδίδει» με ασίγαστο πάθος κάθε «μούφα!
Έτσι, η δημοσιευμένη στήλη με τις τραπεζικές καταθέσεις στα πόθεν έσχες, έγινε «λίστα πολιτικών προσώπων, που έβγαλαν έξω λεφτά».
Για τις τραπεζικές καταθέσεις των υπόχρεων, γράφτηκαν χιλιάδες άρθρα, όταν δημοσιεύθηκαν τα πόθεν έσχες του 2010 στο site της Βουλής.στις 17-12-2011.
Μερικές εικόνες, από άρθρα μας εκείνης της εποχής:
από το πόθεν έσχες της Άννας Νταλάρα
από το πόθεν έσχες της Τίνας Μπιρμπίλη
Στη λίστα του μαλάκα, εμφανίζεται πρώτο το όνομα του Δ.Αβραμόπουλου, 
το οποίο όμως πήρε από το πόθεν έσχες του και μάλιστα μόνο την πρώτη γραμμή!
το πόθεν έσχες Αβραμόπουλου, από το site της Βουλής
Στις 14 Οκτωβρίου γράφαμε:
γράφαμε λοιπόν, ότι αυτή η μπούρδα, θα διαδοθεί με την ταχύτητα …Μερισιώτη. Και ακριβώς έτσι έγινε!
Τόσο, που αναγκάστηκε η Τράπεζα της Ελλάδας, να διαψεύσει !!!! (φυσικά, ούτε ο υπάλληλος της ΤτΕ, ούτε ο ρεπόρτερ του bankingnews, κατάλαβαν ότι πρόκειται για τα πόθεν έσχες!!!!!!)
σύνοψη: τα ονόματα που αναφέρονται στη «λίστα μπούρδα», είναι των βουλευτών από το πόθεν έσχες τους, που δημοσιεύθηκε και δεν περιέχει λεφτά που έβγαλαν έξω, αλλά αυτά που είχαν στις τράπεζες την 31-12-2010 .
Αλλά ό,τι και να λέμε, οι Μερισιώτηδες, ζουν και βασιλεύουν….και το διαδίκτυο κυριεύουν…
και μάλιστα βγάζουν τη λίστα, με το τουπέ του φτασμένου μεγαλοδημοσιογράφου, που έκανε το θέμα του αιώνα!
Aν και το bankingnews (εδώ), το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ  (!) κλπ τσιμπάνε και ασχολούνται με θέματα επιπέδου «ομογενών με τα 600 δις, που τα φέρνουν με διαστημόπλοια» (τέτοιο είναι κι αυτή η λίστα!), δεν υπάρχει ελπίδα…
η μαλακία στο ιντερνετ είναι ασταμάτητη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια