Powered By Blogger

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2012

Όλα είναι ένα θέατρο !

Ξυπνάτε Ελληναράδες.

Μας πασάρουν,υποτίθεται, μερικά επι πλέον δύσκολα μέτρα,και κάνουν τους καραγκιόζηδες,περί δήθεν κόντρας με την τρόικα,περι δήθεν άρνησης της κυβέρνησης,περί διαπραγμάτευσης,που στο τέλος αυτά τα επιπλέον μέτρα θα αποσυρθούν,αφού έτσι συμφώνησαν ήδη,και θα βγαίνουν τα ΜΜΕ και θα εξυμνούν την κυβέρνηση,που κατόρθωσε με σκληρές διαπραγματεύσεις να τα.....
αποσύρει.
Και μετά θα περάσουν ΟΛΑ τα υπόλοιπα ΑΠΑΙΣΙΑ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ μέτρα,και όλοι οι ηλίθιοι θα είναι ευχαριστημένοι,που τάχα γλυτώσαμε από τα....χειρώτερα.Αυτό είναι το παιχνίδι που γίνεται τόσο καιρό με την τρόικα που πηγαινοέρχεται.Πίνουν τα ουισκάκια τους κεκλεισμένων των θυρών,και λένε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα.

Αναγνώστης
.

8 σχόλια:

  1. ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥ..Καποιος μπηκε στο σωμα του Τσιπρα: "Η Ελλαδα θα καταστραφει εκτος ευρω"!!

    Παραμονές των εκλογών του Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας φροντίζει να μας επιβεβαιώσει πως δε θέλει να γίνει Πρωθυπουργός, όταν σε συνέντευξη που παραχωρεί στην ΕΡΤ, δηλώνει πως "το ευρώ δεν είναι φετίχ".
    Απάντηση
  2. αλλά και αυτήν της υποψήφιας στο Επικρατείας, Δέσποινας Σπανού, η οποία αρχές Μαΐου είπε πως "η Ελλάδα πρέπει να βγει από το ευρώ με κάθε κόστος!"...

    Έρχεται λοιπόν χθες ο Τσίπρας και δηλώνει κατά λέξη: "Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ γιατί θα καταστραφούμε".....
    Απάντηση
  3. μονο με σταλινικες διαδικασιες στην πλατεια συνταγματος θα σωθουμε απο τους αλητες.
    ποιος θα το κανει ειναι το θεμα .
    Απάντηση
  4. 1:39....ΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΡΑΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΤΙ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ??ΠΑΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ...ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
    Απάντηση
  5. Ο περιβόητος Κολλάς προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ.

    Πράσινοι και κόκκινοι, «λιοντάρια» και «ποντίκια» "Η είδηση ότι μετα τον διαβοητο Φωτοπουλο της ΔΕΗ κι ο περιβοητος Κολλας προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ κι αρθρογραφεί στην Αυγή, δεν με αιφνιδίασε.

    Το απεχθες συντεχνιακο, κομματικο κράτος των Κολλαδων που μας έφερε σε αυτα τα χάλια που θα εύρισκε καταφύγιο παρα στην Κουμουνδούρου.
    Απάντηση
  6. Το ΠΑ$$ΟΚ δυστυχώς, είναι εδω ενωμένο,£ΥΡΙΖΑ δυνατό.

    # Για όσους ''ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ''..... Ηταν, με τις ψήφους των προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος των εργαζομένων στα αστικά λεωφορεία της πρωτεύουσας.
    Απάντηση
  7. Ενα πρωί, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είχαν φωτογραφίες με γυμνούς ανθρώπους, να προσπαθούν να καλυφθούν.
    - Ηταν οδηγοί λεωφορείων που τους είχαν γυμνώσει συνδικαλιστές, με μπροστάρη τον πρόεδρο, στην οδό Σωκράτους, πλάι στην Πλατεία Ομονοίας. Πρόσωπα που το κίνημα τιμώρησε με δημόσια διαπόμπευση και εξευτελισμό, επειδή δεν συμφώνησαν με το σύνθημα «όχι στην ιδιωτικοποίηση».
    Απάντηση


  8. Σημείωση : Τελικά όλος ο "Πάγκος" του ΠΑ$$ΟΚ έχει πάρει μεταγραφή στην ομάδα του £ΥΡΙΖΑ...

    Τεράστια επιτυχία αυτή η μεταγραφή !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια