Powered By Blogger

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Τιμάμε τον πρώτο Έλληνα αξιωματικό που έπεσε στο Έπος του 1940, τον Χαράλαμπο Κεφαλόπουλο, Συνταγματάρχη του Συντάγματος Σαμίων!!!

20 Οκτωβρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
  === Για πρώτη φορά στο φως της ιστορικής αλήθειας, καταρρίπτεται η εβραϊκή προπαγάνδα περί Φριζή:
  === MNHMOΣYNO
=== Εις μνήμην του Συνταγματάρχη Χαραλάμπους Ι. Κεφαλόπουλου, εκ Χώρας Σάμου, Διοικητού 18ου Συντάγματος Πεζικού Σαμίων, πρώτου υψηλόβαθμου αξιωματικού πεσόντος ηρωικώς εις το Αλβανικό Επος την 22 Νοεμβρίου 1940.
=== Τελούμε Μνημόσυνο την 27 Οκτωβρίου 2012, 9:00 πμ, εις τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, οδός Σκουφά, Κολονάκι
=== Οι εγγονές
=== Σοφία Κεφαλοπούλου Βασιλική Κεφαλοπούλου
=== Οι ανηψιές
=== Κεφαλοπούλου-Γρηγορίου   Σοφία Κεφαλοπούλου
=== Ο εγγονός
=== Στέλιος Γρηγορίου
  === Ενημερωτικό Σχόλιο από το Σίβυλλα:
=== Για πρώτη φορά Μνημόσυνο για τον πρώτο Έλληνα Αξιωματικό (Συνταγματάρχης Συντάγματος Σαμίων Χαράλαμπος Κεφαλόπουλος) που έπεσε στο Έπος του 1940.
Δεν είναι ο εβραίος υπαξιωματικός Μαρδοχαίος Φριζής, που διαδίδουν χρόνια… (Στην εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος και οι πρώην Πρόεδροι του Κοινοβουλίου κ. Άννα Μπενάκη- Ψαρούδα και κ. Δημήτρης Σιούφας… Ο κ. Πετσάλνικος έκανε ειδική μνεία και στους χιλιάδες των Ελλήνων Εβραίων που πολέμησαν στις τάξεις του ελληνικού στρατού κατά το Έπος του ’40. «Είναι γνωστό, άλλωστε – όπως είπε- ότι ο πρώτος Έλληνας αξιωματικός που έπεσε ηρωικά στη Μάχη της Πίνδου ήταν ο εβραϊκού θρησκεύματος Συνταγματάρχης Μαρδοχαίος Φριζής»).
Έγινε έρευνα στο Αρχείο Ιστορίας Στρατού… Έχει βάθος το θέμα της ιστορικής διαστρέβλωσης, ενώ υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΟΣ πίνακας στο Αρχείο Στρατού…
Αν θέλετε δώστε μια διάσταση και δεν είναι καθόλου απαραίτητο να βάλετε πηγή το «Σίβυλλα».
Στην ανάρτηση περιέχεται η επίσημη ανακοίνωση-πρόσκληση
καλή δύναμη.
Αναρτήθηκε από Σίβυλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια