Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

Τα 300 γίδια


 Σχόλιο attikanea: 300 γίδια και 10.000.000 πρόβατα
  
By Best-Seller μιλάμε...!!! 
300 ΓΙΔΙΑ συμμετέχουν σε ένα θέατρο του παραλόγου, σε μια αρένα στην οποία τη βρίσκουν να πετάνε ανούσιες κουτοπόνηρες ατάκες μεταξύ τους.


300 ΓΙΔΙΑ συνεργάζονται αρμονικά σε κάτι που προσποιείται πως λειτουργεί ως
αντιπροσωπευτική δημοκρατία

300 ΓΙΔΙΑ προσπαθούν να γίνουν οι καλύτεροι ηθοποιοί, πολύ απλά διότι δεν (θέλουν να) έχουν την επίγνωση της κατάστασης αυτών που προωθούν.


300 ΓΙΔΙΑ δε γνωρίζουν καν τί οφείλουν να πράττουν βάσει των προβλέψεων του Συντάγματος και των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου.


300 ΓΙΔΙΑ δε (θέλουν να) γνωρίζουν καν τις επιπτώσεις που έχουν αυτά που ψηφίζουν οπουδήποτε πλην της δυνατότητας επανεκλογής τους.


300 ΓΙΔΙΑ σε υπερκομματική ομερτά και σε υπερπροστατευτισμό της κάστας τους κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτρέψουν τη γνώση της αληθείας.


300 ΓΙΔΙΑ οφείλουν ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.…

300 ΓΙΔΙΑ μπορούν να το κάνουν αυτό πολύ εύκολα: ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ '74.


300 ΓΙΔΙΑ θα συνεχίσουν να μας σπρώχνουν στην
αύξηση της ανισότητας και τη μείωση της δημοκρατίας.…

300 ΓΙΔΙΑ θα συνεχίσουν να εξαφανίζουν το Ελληνικό έθνος για να διατηρήσουν τα προνόμια της κάστας τους.


300 ΓΙΔΙΑ θα συνεχίσουν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα
έχουν σχεδόν καταφέρει να μας σώσουν ενώ μας καταστρέφουν

300 ΓΙΔΙΑ
θα συνεχίσουν να μας στερούν τον Ηγέτη που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό…

300 ΓΙΔΙΑ εναντίον εκατομμυρίων ΕΛΛΗΝΩΝ. Θα τους αφήσουμε; Μήπως ήρθε η ώρα να κόψουμε τα αστεία;


300 ΓΙΔΙΑ είναι ικανά να συνεχίσουν να λένε "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" μέχρι να γίνει η Ελλάδα προτεκτοράτο και να κλάψουν επειδή δεν θα έχουν αντικείμενο


300 ΓΙΔΙΑ θα κλαίνε με κροκοδείλια δάκρυα επειδή έγιναν όργανα υλοποίησης αλλοδαπών σχεδιασμών και δε θα έχουν πλέον ρόλο μεσολαβητή.


300 ΓΙΔΙΑ δεν έχουν καν το επίπεδο να κατανοήσουν τις βασικές διαφορές εννοιών και ορισμών. Απλά επιλέγουν μεταξύ συγκλινόντων λαθών.


300 ΓΙΔΙΑ θα μας πουν οτι είναι τα τελευταία μέτρα και μετά θα έρθει η ανάπτυξη. Όπως ακριβώς μας είπαν ότι το 2012 θα βγαίναμε στις αγορές.


300 ΓΙΔΙΑ θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι η αύξηση της ρευστότητας, εάν κ εφόσον έρθει ποτέ, θα φέρει ανάπτυξη. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΣΧΕΤΟΙ!


300 ΓΙΔΙΑ είναι τόσο ανίκανα που ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ!


300 ΓΙΔΙΑ θεωρούν 'ανάπτυξη' την πώληση της Ελλάδας σε αλλοδαπούς επειδή θα ανεβούν κάποια νούμερα κ ο κόσμος θα δυστυχεί όλο κ περισσότερο.


300 ΓΙΔΙΑ είναι ΑΝΙΚΑΝΑ να πουν την αλήθεια: ότι δεν είναι καν θέμα οικονομικού πολέμου, το οποίο είναι μέρος του σχεδιασμού DIMEFIL.


300 ΓΙΔΙΑ υπηρετούν το τοπικό σχέδιο ελέγχου του πληθυσμού. Είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι, αυτό ακριβώς κάνουν.


300 ΓΙΔΙΑ είναι οι τοπικές μαριονέτες που κινούνται δίχως να μπορούν καν να συνειδητοποιήσουν πως παίζουν σε θέατρο σκιών.


300 ΓΙΔΙΑ στερούν από την Ελλάδα το μόνο εργαλείο που θα της επιτρέψει να ζήσει: υπερκομματικό Μηχανισμό Στρατηγικής Υποστήριξης


300 ΓΙΔΙΑ έχουν γνώμη και άποψη σε οτιδήποτε τους αφαιρεί τη δυνατότητα να είναι καλές μαριονέτες αλλοδαπών σχεδιασμών. Συνήθεια ή προδοσία;


300 ΓΙΔΙΑ ζουν τον μύθο τους που μας καταστρέφει. Οφείλουν να ξυπνήσουν. Αν δεν το κάνουν μόνα τους, θα ξυπνήσουν απότομα κ σε εφιάλτη.


300 ΓΙΔΙΑ ξεχνάνε ότι ένα asset είναι αναλώσιμο: πετάγεται στα σκουπίδια από τον σχεδιαστή δίχως συναίσθημα ή δεύτερη σκέψη.


300 ΓΙΔΙΑ έχουν την ψευδαίσθηση ότι "σκουπίδια" = "πάω στο μαντρί μου με το δεμάτι τριφύλλι μου". Ξεχνάνε ότι,όταν κάνει κρύο,τρως γίδα βραστή.


300 ΓΙΔΙΑ προσποιούνται ότι επιλέγουν το σημείο βοσκής. Στην πραγματικότητα το μόνο που επιλέγουν είναι τον εθνικά επιζήμιο τσοπάνο.


300 ΓΙΔΙΑ είναι έτοιμα να τα δώσουν όλα στο δίπολο Γερμανική Ευρώπη ή/και Ψευδοοθωμανική Ανατολική Μεσόγειος. Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων...


300 ΓΙΔΙΑ δε (θέλουν να) γνωρίζουν ποιοί είναι πίσω από αυτό το δίπολο και τί προβλέπει για τον αφανισμό του Ελληνικού έθνους.


300 ΓΙΔΙΑ παίζουν με τα κουβαδάκια τους κ προετοιμάζονται για να μας πουν ότι είμαστε πολύ μικροί για να αντισταθούμε. ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ...!


300 ΓΙΔΙΑ έχουν 2 επιλογές: είτε να μη δουν ότι έπιασε κρύο είτε τη ΜΣΥ να δημιουργήσει την
Εθνική Βάση ΔιαπραγμάτευσηςΠηγή

5 σχόλια:

 1. 300 στέρφα γίδια κι ένας κρονόληρος τσομπάνης...
  Απάντηση
 2. Ο Αχταρμάς τις σκέψης του μηδενιστή αρθρογράφου είναι το δράμα του αστικού κοινοβουλευτισμού.
  Φυσικό είναι μέσα στα αστικά κόμματα εξουσίας να μήν υπάρχει ούτε ένας εργάτης,χαμηλοσυνταξιούχος,μικροέμποράκος.
  Υπάρχουν Ελληνες του μόχθου και του κάματου στο Κ.Κ.Ελλάδος και στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά.
  Ας μήν παίρνει η μπάλλα λοιπόν και τους τριακόσιους.
  Το τραγελαφυκό είναι πως αυτοί που δικάζουν και τους τριακόσιους πάντα ψήφηζαν κόμμα εξουσίας.
  Βάλανε τα χεράκια τους ,βγάλανε τα ματάκια τους και τώρα βρίζουν όλους τους βουλευτές μαζί,αυτό είναι μέγιστη δημαγωγία και υποκρισία.
  Οι εκπορνευμένοι δέν μπορεί να αναφέρονται σε ηθικές έννοιες αξιοκρατίας,Δημοκρατίας,Ισότητας.
  Άντε λοιπόν αρθρογράφε στην στάνη με τα αλλά ζώα σάν και εσένα,και άσε μας να πράξουμε τα δέοντα.

  Ετσι Απλά
  Απάντηση
  Απαντήσεις
  1. Το ότι μπορεί να έχουν κολλήσει ένσημα σε κάποιον εργοδότη δεν σημαίνει ότι και έχουν δουλέψει στη ζωή τους και ειδικά οι συνδικαλιστές. Φυσικά κι εσύ ο υπερασπιστής αυτών που αναφέρεις ίσως είσαι κι εσύ συνδικαλιστής "πολυκουρασμένος" η είσαι βλάκας η είσαι και τα δυο. Μάλλον πανίβλακας είσαι 3:27 όταν προσπαθείς να πείσεις τον ανίδεο κοσμάκη ότι οι βουλευτές οι αριστεροί είναι του μεροκάματου άνθρωποι. Τεμπέληδες καιροσκόποι και συνάμα βολεμένοι όπως και των άλλων παρατάξεων...είναι σκατά αλεσμένα σε πλυντήριο και έχουν ξεβάψει σε σκατί. Και συνδικαλιστές εν ενεργεία "άρπαζαν" και το βοήθημά τους που ο πολύς κόσμος το έμαθε μόλις πριν λίγες μέρες.
   Να διαβάζεις και κανένα άλλο βιβλίο και εφημερίδα να μαθαίνεις. Ο Ριζοσπάστης σου έχει κάνει το μυαλό μαρμελάδα κομουνιστική. Ούτε ο Πούτιν δεν είναι κομουνιστής, ξεκολλάτε πια και κοιτάξτε τα δικά σας χάλια, σε λίγο καιρό θα ψάχνετε για μεροκάματο. Όλος ο κόσμος σας λέει ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ του συστήματος κι εσύ τσαμπουνάς παπαριές Αγιορείτικες. Πάρτο αλλιώς...πάτε για τα βράχια
   Διαγραφή
 3. Όσο υπάρχουν μυαλά, που έχουν κομματικές παρωπίδες και θεωρούν το ΚΚΕ, άσπηλο, αμόλυντο, άχραντο, αυτή η χώρα, δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βρει το δρόμο της και να ξεφύγει από την σαπίλα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ1

  Έτσι Απλά και με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!
  Πόοπη Σουφλή
  Απάντηση
 4. michael, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η πατρίδα μας βούλιαξε, ξεπουλιούντα τα ππαντα, ο κόσμος αυτοκτονεί, κι αυτοί, μην τους θίξουμε το ΚΚΕ.Και μόνο αυτό, αποδεικνύει την απατρία τους.
  Όταν πάνω από την Πατρίδα και την σωτηρία της, βάζεις το κόμμα, έ τότε ή είσαι τελείως μαλάκας που σου έχουν εμφυτεύσει στο μυαλό, μικροτσίπ Οργουελικής αποχαύνωσης ή είσαι ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια