Powered By Blogger

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012

SOS!!! video - Άγρια και άδικη η νέα σφαγή των συντάξεων

Μέρκελ, Ολάντ, Σόϊμπλε, Τόμσεν,  ΒΟΗΘΕΙΑαα!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Είναι τρελοί και άδικοι! 
 Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος!.....





Δείτε παρακαλώ τον κατωτέρω πίνακα για να συνειδητοποιήσετε ότι οι κυβερνοδήμιοι έχουν καταληφθεί από ένα εξολοθρευτικό αμόκ κατά των συνταξιούχων που δεν αντέχει στην κοινή λογική και παραβιάζει θεμελιώδεις κανόνες της δικαιοσύνης και τουΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.  Πρόκειται για ένα διαρκές αδυσώπητο πλιάτσικο κατά των ανυπεράσπιστων συνταξιούχων της χαμηλομεσαίας τάξης που δούλεψαν μια ζωή και πλήρωναν δυσβάστακτες ασφαλιστικές εισφορές για να έχουν μια αξιοπρεπή σύνταξη. Έχουμε να κάνουμε με σκαστή υπόθεση υπεξαίρεσης του ιδρώτα του συνταξιούχου, από κυβερνοχασάπηδες τρελούς για δέσιμο! 

Το σπουδαιογελοίο της βαρβαρότητας της κονοβΟλευτικής χούντας είναι ότι ο συνταξιούχος των 2.001 ευρώ μεικτά, μετά τις αλλοπρόσαλλες περικοπές, καταλήγει φτωχότερος κατά139 ευρώ το μήνα από το συνταξιούχο των 2.000 ευρώ, δηλαδή γίνεται φτωχότερος αυτού κατά 1.668 ευρώ το χρόνο!  ΑΔΙΚΟ!!!! ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟ!!! Εδώ δεν έχουμε απλά εξίσωση προς τα κάτω, κομμουνιστικώ τω τρόπω, έχουμε υπέρβαση προς τα κάτω!

Κι όλα αυτά επειδή ο άτυχος συνταξιούχος του παραδείγματος είχε την ατυχία να παίρνει 1 ευρώ το μήνα περισσότερο από τον τυχερό! Αυτό είναι το "δίκαιο" του διαβόλου που εφαρμόζουν οι ανεγκέφαλοι υπηρέτες των Βρυξελλών εις βάρος των γερόντων. Πρόκειται για βλοσυρούς χασάπηδες που θα τους έφτυναν ακόμη και οι πιο στυγνοί δικτάτορες, που όμως δεν τόλμησαν ποτέ να βάλουν χέρι στις συντάξεις!

Εδώ όμως έχουμε και κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος που λέει ότι "Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους." (Άρθρο 4, παράγραφος 5)

Άραγε οι δυνάμεις του συνταξιούχου των 2.001 ευρώ  μηνιαίως είναι τόσο μεγαλύτερες από εκείνες του συνταξιούχου των 2.000 ευρώ, ώστε ο πρώτος να  συνεισφέρει στα δημόσια βάρη 1.668 ευρώ το χρόνο περισσότερα από τον δεύτερο; 

Δε μπορούσατε, βρε ανάλγητοι ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδες, να βάλετε έστω περισσότερα κλιμάκια συντελεστών περικοπών, όπως κάνατε στο ΛΑΦΚΑ, αντί να διπλασιάζετε το συντελεστή για ένα ευρώ διαφορά σύνταξης; Αλλά τι λέω... Όταν εσείς νομοθετείτε, βαράτε νούμερα στην τύχη, χωρίς κανένα αίσθημα δικαίου, χωρίς ουδεμία επαφή με τη λογική, χωρίς συναίσθημα.  Θρασύδειλοι τύραννοι, δεν θα ξεφύγετε της Θείας Δίκης και της λαϊκής οργής, και σύντομα θα ταπεινωθείτε κι εσείς έως εδάφους, όπως και οι προκάτοχοί σας! Ή μήπως θα ρίξετε όλο το φταίξιμο στον Στουρνάρα και τον Βρούτση για να βγείτε λάδι; Δεν θα πείσετε κανέναν, όμως!

Αλήθεια, τα ξεχάσατε εκείνα τα πλαφόν των υψηλο-διπλο-τριπλοσυνταξιούχων που κουβεντιάζατε τον περασμένο Ιούλιο; Αλλά τι λέω; Στην κατηγορία αυτή ανήκει όλο το σινάφι σας και τους προσέχετε... Τους μειώνετε μάλιστα και τον ανώτερο συντελεστή φορολογίας!

Μηνιαία προ φόρων κύρια σύνταξη


            €2,000


             €2,001
Προσεχής περικοπή εφ΄ ολοκλήρου της σύνταξης



6%  ---     120


12%---     240

ΛΑΦΚΑ


6% ---      120

7% ---       140
Εισφορά Αλληλεγγύης


2% ---       40


2% ---        40
Περικοπή 20% για το ποσόν πάνω από€1.200


---            160

---             160
Περικοπή 12% για το ποσόν άνω των 1300 ευρώ


---              84

---               84

Μείωση λόγω αφορολόγητου  από €12.000 στις €5.000


   700:12= 58


    700:12= 58

Υπόλοιπο προ φόρων

---     €1,418                    

---        €1,279

Αν σ' αυτές τις περικοπές προσθέσουμε και την κατάργηση της 13ης και 14ης σύνταξης, δηλαδή επιπλέον €4.000 μεικτά το χρόνο, τότε έχουμε συνολική απώλεια ετήσιου εισοδήματος προ φόρων:

Για μεν τον "τυχερό" συνταξιούχο των 2.000 ευρώ μηνιαίως,  ετήσια απώλεια (2.000-1.418)x12+4.000= 10.984 ευρώ, τουτέστιν 915 ευρώ το μήνα, δηλαδή ετήσια απώλεια εισοδήματος σε ποσοστό 45,75%.

Για δε τον άτυχο συνταξιούχο με 2.001 ευρώ μηνιαίως,  ετήσια απώλεια  εισοδήματος (2001-1279)x12+4002=12.666 ευρώ, δηλαδή μηνιαία απώλεια 1.055,5 ευρώ, ή ποσοστό 52,775% από τα επίπεδα του Δεκεμβρίου του 2009!!!! Δηλαδή τον καταντήσατε από δήμαρχο κλητήρα, που λέει η παροιμία. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Τι ψυχή κουβαλάτε μέσα σας, μωρέ;

Εκτός από την εγκληματική αδικία στα ανυπεράσπιστα και ανήμπορα γερόντια, που δεν έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους για να προφτάσουν να δουν τη ζωή τους να καλυτερεύει, αναλογιστείτε πόση ύφεση θα προκαλέσει αυτή η αφαίμαξη, δεδομένου ότι οι συνταξιούχοι δεν αποταμιεύουν αλλά ξοδεύουν το εισόδημά τους λόγω πρόσθετων αναγκών...

Αν μάλιστα προσθέσετε και τα χαράτσια για το ακίνητο που στεγάζονται, τότε η απώλεια εισοδήματος γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. 

Αλλά και για τους νεότερους δεν υπάρχει ελπίδα, διότι το δολοφονικό πακέτο οδηγεί τη χώρα  νομοτελειακά στην απόλυτη χρεοκοπία.

Δείτε, παρακαλώ τα επόμενα video,  τα οποία δυστυχώς δεν αφήνουν περιθώρια ελπίδας! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια