Powered By Blogger

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: «Ο αντεθνικός βίος και η πολιτεία του κομμουνιστού Μ. Γλεζου»

Συνέχεια στην κόντρα της με τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα με τον βουλευτή Επικρατείας του κόμματος Μανώλη Γλέζο έδωσε το βράδυ της Τετάρτης η Χρυσή Αυγή, μέσω ενός κειμένου που ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της. Το κείμενο, το οποίο τιτλοφορείται «Ο αντεθνικός βίος και η πολιτεία του...
κομμουνιστού Μ. Γλεζου», υποστηρίζει ότι είναι ψέμα το ότι ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας κατέβασαν τη γερμανική σημαία από την Ακρόπολη. «Ο Γλέζος ισχυρίζεται ότι μαζί με τον Απ. Σάντα εισήλθαν νύχτα στον Ιερό Βράχο και κατέβασαν την «μισητή σβάστικα» που υποτίθεται πως κυμάτιζε στον ιστό της. Όμως, αυτό ήταν αδύνατον! Διότι, όλοι οι στρατοί του κόσμου κάνουν έπαρση σημαίας τις πρωινές ώρες και υποστολή με την δύση του ηλίου. Αποκλείεται, λοιπόν, ο γερμανικός στρατός της εποχής εκείνης να μην είχε υποστείλει την σημαία. Άρα, οι Γλέζος και Σάντας ανέβηκαν ανενόχλητοι στην αφύλακτη Ακρόπολη την νύχτα και αφήρεσαν (έκλεψαν) την γερμανική σημαία από κάποιο κουτί, εντός του οποίου ήταν τοποθετημένη και διπλωμένη. Που είναι, λοιπόν, ο ηρωισμός των;», αναφέρεται στο κείμενο.

19 σχόλια:

  1. Είμαστε σχολιαστές και εκτελούμε εντολές. Σκοπός μας είναι να δυσφημήσουμε κάθε τι που συμβαίνει ώστε να παρασυρθεί ο κόσμος και να αγανακτήσει, ώστε τα αφεντικά μας να κερδίσουν ψήφους.Γνωρίζουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ και ΑΘΛΙΟ ! Όμως πρέπει και εμείς να ζήσουμε,έχουμε προβλήματα.
    Αυτό φίλοι μου δεν θα μπορούσε να συμβαίνει στην παραγματικότητα; Αυτό φίλοι μου μήπως συμβαίνει σε...μερικούς ;
    Απάντηση
  2. σωστο
    και με την παπαρια αυτη εξασφαλησε την ζωη του
    και εγινε τσατσα
    ο Μορτης
    Απάντηση
  3. ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α,

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ;
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;
    Απάντηση
  4. Το άρθρο υπογράφει ένας συνταξιούχος εκπαιδευτικός ο οποίος κι εκτιμά ότι την ώρα που ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας εισήλθαν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο γερμανικός στρατός λογικά θα είχε ήδη υποστείλει τη ναζιστική σημαία και οι δυο Έλληνες πιθανότατα θα την έκλεψαν απλώς από κάποιο κουτί στην οποία θα ήταν ήδη τοποθετημένη και διπλωμένη.
    Απάντηση
  5. Ο συντάκτης χαρακτηρίζει τον Μανώλη Γλέζο «γηραλέο νοσταλγό των γκούλαγκ» και «παλαίμαχο σταλινολάτρη» ενώ τον κατηγορεί για αντεθνική δράση, ανατρέχοντας σε παλαιότερα περιστατικά όπως στην παρουσία του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ στην κηδεία του Έλβιν Χότζα και στη μετάβαση του στη Μόσχα για τη λήψη του βραβείου Λένιν.
    Απάντηση

  6. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο άρθρο, το δικτατορικό καθεστώς της 21ης Απριλίου περιγράφεται με τον όρο «επαναστατική κυβέρνηση» αποκαλύπτοντας τις φιλοχουντικές απόψεις του συντάκτη.
    Απάντηση
  7. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΩΡΟ . ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΓΑΜΗΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ Ε ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ . ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΛΕΟΣ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΕΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΩΡΙΑΡΕΣ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. αααα εχ'ς ξεφυγ
    2. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ , ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΝ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΔΩΡΟ . ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΓΑΜΗΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ Ε ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ . ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΛΕΟΣ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΕΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΨΩΡΙΑΡΕΣ
    3. αααα εχ'ς ξεφυγ
  8. ναι, ολα ωραια και καλα.ΕΝΑΣ να απορριψει τους ισχυρισμους της Χ.Α. με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ υπαρχει;;;
    Απάντηση

  9. Η πράξη, είτε έγινε έτσι ,είτε έγινε διαφορετικά αποτελεί ένα στοιχείο που ΤΙΜΑ τους Έλληνες. Τώρα ανα αρχίσουμε τα Ποιος; Που ; Τι; Πότε; Σίγουρα δεν πρόκειται ούτε να συμφωνήσουμε ούτε και να βρούμε την αλήθεια. Σαν Έλλάδα, η πράξη αυτή είναι και τιμητική και "επωφελής". Ασ μην την ταπεινώσουμε και την κάνουμε και επιζήμια για την Ελλάδα μας.
    η Ελλάδα είναι ΙΔΕΑ και ανήκει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ! ΔΕν είναι η...γκόμενα.μας(σας) !!!

    Στα εθνικά θέματα να είσαστε προσεκτικοί. Ο Γοργοπόταμος είναι μία γνήσια αντιστασιακή ΕΛΛΗΝΙΚΗ πράξη. Δεν ..τιμάμε το παρόν, ας μη καταλύσουμε και το παρελθόν μας.
    Απάντηση
  10. ;ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΦΥΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ;;;;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. οχι ρε δεν εχουμε εχεις προβλημα ? θελουμε εμφυλιο εχεις προβλημα ? τραγα και γαμισου τωρα , δουλεια μας ειναι να καταστρεψουμε την ελλαδα και να τη παμε σε εμφυλιο εχεις προβλημα ?
  11. Ο ΓΛΕΖΟΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ.ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ;
    Απάντηση
  12. Του Γλέζου του δώσανε τη σημαία δώρο οι Γερμανοί για να τοπυς θυμάται, οι εξόριστοι στη Γυαρο και τη Μακρόνησο ηταν εκδρομή που οργάνωσε το ΓΕΕΘΑ, οι νεκροί φοιτητές του Πολυτεχνείου σκοτώθηκαν σε τροχαίο οταν έπεσαν αυτοβούλως στις ερπύστριες των τανκς.
    Πολύ απλοποίηση φασισταριά μου.
    Ερχεται η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥΤΣΑ για να μπει βαθεια στον ΚΩΛΟ σας.
    Απάντηση
  13. ΑΜΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΓΗΜΑ.
    Απάντηση
  14. Τὰ στερνὰ τιμοῦν τὰ πρῶτα. Ἴσως ὁ Γλέζος νὰ μὴ εἶχε μολυνθῇ τελείως ἀπὸ τὸ σοβιετικὸ διεθνιστικὸ δηλητήριο καὶ νὰ εἶχε πατριωτικὰ ἐλατήρια τότε (τὸν Ἰούνιο τοῦ 1941). Ὀφείλει πάντως ν' ἀπαντήσῃ στὰ ἑξῆς ἐρωτήματα: α) Ἂν ἡ σημαία τοῦ ξένου κατακτητῆ εἶχε μέσα σφυροδρέπανο πάλι θά την ἔκλεβε ἢ ὄχι; β)Ὁ λαομίσητος κομμουνιστὴς δικτάτορας Ἐμβὲρ Χότζα ἤπιε τὸ αἷμα (καὶ) τῶν Βορειο-Ἠπειρωτῶν ἢ ὄχι; Μετανοιώνει γιὰ τὴν δημόσια ὑποστήριξί του πρὸς τὴν Σοσιαλιστικὴ Δημοκρατία τῆς Ἀλβανίας ὁ Γλέζος ἢ ὄχι; γ) Εἰσέπραξε καὶ ἐξακολουθεῖ νὰ εἰσπράττῃ σύνταξι «ἀντιστασιακοῦ»; Εἶναι πατριωτικὸ καὶ τίμιο νὰ ἐξαργυρώνεται ἡ τυχὸν ἀνδραγαθία πρὸς τὴν πατρίδα μὲ ἰσόβια σύνταξι; Δὲν ἀποτελεῖ πατριωτικὸ καθῆκον ἡ ἀντίστασι στὸν κατακτητή;
    Απάντηση
  15. ΓΑΝΗΣΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΣΤΕΣ. ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια