Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, σχετικά με το θάνατο του πρώην Δημάρχου Αθηναίων Δημήτρη Μπέη.

Ο Δημήτρης Μπέης έφυγε σε περίοδο που η Πατρίδα χρειάζεται Πολιτικούς μεγάλου ειδικού βάρους.

Με αφορμή το θάνατο του πρώην Δημάρχου Αθηναίων Δημήτρη Μπέη, από το γραφείο Τύπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

O Πρόεδρος και τα μέλη του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Αθηναίων Δημήτρη Μπέη.

Ο Δημήτρης Μπέης άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην τοπική αυτοδιοίκηση και...
στην κεντρική πολιτική σκηνή. Οι αγώνες του για τη Δημοκρατία αποτυπώθηκαν στην Ιστορία με τη δράση του, τόσο ως φοιτητής της Νομικής, όσο και ως δικηγόρος, με τη συμμετοχή του στις μεγάλες δίκες της δεκαετίας του 1950, στις οποίες υπερασπίστηκε φοιτητές και εργάτες. Κατήγγειλε με σθένος τις εκλογές βίας και νοθείας του 1961 και κατά τη διάρκεια της Χούντας συνελήφθη και υπέστη διώξεις για το δημοκρατικό του φρόνημα.

Έντιμος, ακέραιος και αγωνιστής, ο Δημήτρης Μπέης έφυγε σε μια οριακή στιγμή για την Πατρίδα, κατά την οποία Πολιτικοί του ειδικού βάρους του εκλείπουν .

2 σχόλια:

  1. χρυσαυγιτες ελατε και πιαστε μου τον μπεη
    Απάντηση
  2. Ἄν ὁ Μπέης ἦταν πολιτικός μεγάλου εἰδικοῦ βάρους, ἐγώ εἶμαι κογκολέζος μέ μπλέ φολίδες στό δέρμα.
    Συγχωρεμένος νά εἶναι ὁ ἄνθρωπος. Ἄς ταξιδεύση στήν λήθη τῆς ἱστορίας, ὅπως τόσες καί τόσες μετριότητες πού δέν ξανακο΄σαμε ποτέ γι αὐτές.
    Κυναίγειρος
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια