Powered By Blogger

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 13ος ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ? 

 

Πές μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι!!

21 μεχρι 24 μαιου του 1992 συμμετεχει στην  συναθροιση της λεσχης μπιλνερμπεργκ σαν ο μονος ελληνας πολιτικος, ενω ενα μηνα πριν στις 13 απριλιου του 1992 παυετε απο υπουργος εξωτερικων για τους χειρισμους του στο θεμα των σκοπιων.ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

ο ιδιος τι λεει για την Μπιλντερμπεγκ? 

Ο συγγραφέας Τάσος Δαρβέρης που έχει γράψει το βιβλίο «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ», αναφέρει: «Ο Σαμαράς μου εκμυστηρεύτηκε το 1994 ότι έχει πάει μόνο μία φορά σε συνάντησητης Λέσχης, ότι μίλησε μόλις 5 λεπτά γιατο Σκοπιανό ζήτημα και, όπως είπε ο ίδιοςο Αντώνης Σαμαράς, τα λεγόμενά του δενάρεσαν καθόλου στην ηγετική ομάδα καιαπό τότε δεν τον ξανακάλεσαν ποτέ».

οποτε συμφωνα με τον αντωνακη οι κυριοι της λεσχης αυτοι ειναι ηλιθιοι και καλουν ασχετους ανθρωπους στο κλαμπ τους.και φυσικα τα λεγομενα του αφου δεν αρεσαν σε αυτους τους ισχυρους λειτουργει υπερ του και τον προβαλει σαν αμολυντο.

Αυτος ο (αμολυντος) αντωνης που διαβαζει ποιηση ,παιζει ντραμς στα νιατα του και ακουει μπητλς και ρολιγκ στοουν (για να μην βαλουμε και την φιλια του με τον ελυτη)εχει και συνεργατες.

Συνεργατες που εργαζονται για εξωτερικα αλλα και τα εσωτερικα θεματα της πολιτικης του εξελιξης.Εδω ειναι τεραστιο το θεμα και θα επιανε πολυ χωρο.Για να το συμπτυξω θα αναφερθω μονο στα ονοματα που εχουν αναλαβει την εξωτερικευση των θεσεων του.ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΒΟΡΙΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και κολεγιοπαιδα των οικονομικων.ΟΠΑ!!ΓΙΑ ΣΤΑΣΟΥ!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.

Ακριβως!!δεν ταιριαζουν θα σου πω και εγω.γιατι αραγε επιλεγει συνεργατες αυτου του πολιτικου ηθους και λογου?μηπως κατι αλλο κρυβετε?

Γιατι εχει γεμισει το διαδικτυο απο κατευθυνομενα αρθρα συνεργατων του?αυτο το δικτυο ποση σχεση μπορει να εχει με ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ?

ΟΥΠΣ!!!!!

 Για το θέμα της σχέσης Αντώνη Σαμαρά-Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ο αείμνηστος συγγραφέας Τάσος Δαρβέρης (που αυτοκτόνησε το 1999...) γράφει στο βιβλίο του «Λέσχη Μπίλντερμπεργκ» τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:

«Σε συνάντησή μας (του εκδότη, του Γιουγκοσλάβου ιστορικού Μίλαν Μπούλαγιτς και εμού) μαζί του στο ξενοδοχείο «Καψής» την Τρίτη 5 Απριλίου 1994, ο αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης μας διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ότι, η πρώτη και τελευταία φορά που είχε συμμετάσχει σε συνέλευση των «Μπιλντερμπέργκων» ήταν εκείνη που έγινε στο Εβιάν της Γαλλίας το 1992 – εκείνη δηλαδή που αποκάλυψε το περιοδικό «Φλας». Ακόμα ότι είχε μιλήσει μόλις πέντε λεπτά για το σκοπιανό ζήτημα και – κατά τους ισχυρισμούς του – τα λεγόμενά του δεν είχαν αρέσει στην ηγετική ομάδα των «Μπιλντερμπέργκων», οι οποίοι, για αυτόν ακριβώς το λόγο, δεν τον ξανακάλεσαν.

 Επίσης μας διαβεβαίωσε ότι δεν έχει ούτε είχε ποτέ καμιά σχέση με την Μασονία. Σε επικοινωνία μου όμως με τον συντάκτη του σχετικού άρθρου του περιοδικού, κ. Περικλή Κατσιούλα (στις 27-9-94) με διαβεβαίωσε ότι, ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, του είχε πει προσωπικά, πριν από τη δημοσίευση του άρθρου, ότι είχε λάβει μέρος τουλάχιστον σε μια ακόμα συνέλευση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πριν από εκείνη του 1992 στο Εβιάν της Γαλλίας. Πάντα κατά τις διαβεβαιώσεις του κ. Κατσιούλα, ο κ. Σαμαράς του είχε πει ότι, για εκείνη την – κατά τα άλλα – άγνωστη συμμετοχή του στις εργασίες της Λέσχης είχε και πάλι μεσολαβήσει ο φίλος του, γιος του μακαρίτη εφοπλιστή και πρώην ιδιοκτήτη της Τράπεζας Κρήτης Στ. Καρρά».

Εμείς εδώ να συμπληρώσουμε (εν έτει 2012 πια...) ότι με βάση τις πάντα άριστες πηγές πληροφόρησής μας ο Αντώνης Σαμαράς όντως συμμετείχε ΚΑΙ στη συνάθροιση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που είχε λάβει χώρα από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου του 1991 στο Μπάντεν της Γερμανίας. Η δε συμμετοχή του στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Εβιάν της Γαλλίας (από τις 21 έως τις 24 Μαΐου του 1992) ήταν η ΔΕΥΤΕΡΗ και όχι η «παρθενική». Και σήμερα, 20 ολόκληρα χρόνια μετά, ήρθε η στιγμή που το «Χρίσμα» του 1992 έλαβε «σάρκα και οστά» με την πρωθυπουργοποίηση – ως αρχηγού της ΝΔ – του άλλοτε «απόβλητου» της παράταξης της Δεξιάς! Τελικά στη ζωή μερικές φορές όντως η πραγματικότητα ξεπερνά τη φαντασία...

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης

ΡΩΤΑΩ ΕΥΘΕΩΣ.

ΠΟΤΕ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ? ΤΟ 1992 Η ΤΟ 1991?

  ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΔΕΣ!!!!!!!





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια