Powered By Blogger

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Πιό επίκαιρο από ποτέ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

 Σχόλιο attikanea:  Παρακαλείται ο συντάκτης, να επικοινωνήσει μαζί μου

LIES! ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟΝ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ( ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ) ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ......ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!



ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!
 Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝΔΙΑΣ( ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ) ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ….
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ.. 
ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ( ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ)-ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ…
Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ.  
ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΝΔΟΡΑ. ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟ........ ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΔΟΡΕΣ!
ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟ! 
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ......ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ.

ΒΡΩΜΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ... ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ
ΓΙΑΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ;;; 
ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ;;; 
ΜΗΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΛΔΑ;; 
Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΦΙΑΣΚΟ!! 
ΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ;;; 
ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ;;;;

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ...ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.........

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ………


Τοξικομανής σκότωσε τον Ιρακινό όταν ο τελευταίος πήγε να ληστέψει την σύντροφο του, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες (αλλοδαπούς)


Εάν επιβεβαιωθεί η πληροφορία αυτή που παραθέτουμε αυτούσια, τότε υπάρχει πλέον ξεκάθαρο θέμα κατά συρροήν απόπειρας συγκεκριμένων πολιτικών και δημοσιογράφων με σκοπό την συσκότιση εγκληματικών ενεργειών. Αναμένουμε την διαλεύκανση και θα πούμε περισσότερα.
Οι αποκλειστικές πληροφορίες, που αποκαλύπτει το planet-greece αλλάζουν τελείως την ιστορία που η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα – και που είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος ο υπουργός, Νικόλαος Δένδιας να βγάλει ανακοίνωση, αφήνοντας υπονοούμενα περί συμμετοχής της Χρυσής Αυγής – για την άγρια δολοφονία νεαρού Ιρακινού, στην οδό Αναξαγόρα. Διαβάστε πώς περιέγραψαν στο planet-greece αυτόπτες μάρτυρες τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα….

Οι αποκαλύψεις, που κάνει το planet-greece φέρνουν τα πάνω – κάτω στους ισχυρισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας ότι Έλληνες ρατσιστές προκάλεσαν αιματοκύλισμα στο κέντρο της Αθήνας.

5 αυτόπτες μάρτυρες, όλοι τους αλλοδαποί, περιγράφουν μία τελείως διαφορετική διάσταση των όσων εκτυλίχθηκαν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους 5 αλλοδαπούς, ο ένας εκ των οποίων είναι και ιδιοκτήτης εστιατορίου, τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν όπως τα λέει η αστυνομία. Ο ίδιος ήταν ανοιχτός χθες, σχεδόν όλη τη νύχτα, λόγω του γεγονότος ότι εκεί, σε ένα υπόγειο, που έχουν μετατρέψει σε θρησκευτικό τόπο λατρείας, οι μουσουλμάνοι βρίσκονταν μέχρι αργά λόγω Ραμαζανιού.

Σύμφωνα λοιπόν με τους 5 αυτόπτες μάρτυρες, τα ξημερώματα, ένα νεαρό ζευγάρι (άνδρας και γυναίκα) τοξικομανών περνούσε από το σημείο. Κάποια στιγμή ο Ιρακινός με έναν φίλο του, τους επιτέθηκαν στη συμβολή της Αναξαγόρα με τη Γερανίου προκειμένου να αρπάξουν την τσάντα από την κοπέλα. Ο νεαρός συνοδός της αμύνθηκε. Βρήκε μία πέτρα, με την οποία τον χτύπησε στο κεφάλι. Βλέποντας αυτό, ο φίλος του ιρακινού τράπηκε σε φυγή. Αν και τραυματισμένος, το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο ίδιος.

Ο νεαρός άνδρας τον πήρε στο κυνήγι. Στην οδό Αναξαγόρα 17 τον σταμάτησε κι άρχισε να τον χτυπάει με την πέτρα, η οποία ήταν αιχμηρή, μέχρι που τον άφησε αιμόφυρτο. Αμέσως μετά, μαζί με την κοπέλα τράπηκε σε φυγή.

Προσέξτε τώρα τι λέει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της:

“Ο τραυματίας έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου την 13.15 ώρα κατέληξε”.

Δεν είναι σίγουρη ούτε η αστυνομία από τι προκλήθηκε και χωρίς να υπάρξει ιατροδικαστική εξέταση (!) έβγαλε ανακοίνωση!!!

Και πάμε στο παρακάτω:

“Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι πέντε (5) άτομα, που επέβαιναν σε τέσσερις (4) μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν”.

Μα δεν θα υπήρχε ούτε ΕΝΑΣ (!) αυτόπτης μάρτυρας, στην οδό Αναξαγόρα που επισκεφθήκαμε, προκειμένου να υποστηρίξει ότι κάτι τέτοιο συνέβη;

Και γιατί τέτοια βιασύνη από τον υπουργό να βγάλει ανακοίνωση για το συμβάν;

Περιμένουμε τις επίσημες απαντήσεις από την αστυνομία. 
 
 
 http://attikanea.blogspot.gr/2012/08/lies.html
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012




5 σχόλια:

  1. ΦΙΑΣΚΟ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ
    Απάντηση
  2. Το κειμενο ειναι συγκλονιστικο (τοχω διαβασει πριν καμποσο καιρο) ΟΛΑ τα κειμενα του συντακτη ηταν συγκλονιστικα κ ΑΛΗΘΙΝΑ,παρακολουθουσα το "blog" του,με αγωνια περιμενα να διαβασω τα κειμενα του,γιατι δεν εγραφε καθε μερα...μεχρι που ανακοινωσε απ το blog...πως δεν θα ξαναγραψει...κ "εκλεισε"! Στεναχωρηθηκα!!!...Που εισαι...ΑΝΘΡΩΠΑΡΑ;;;...Mου λειπει η ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ γαμωτο!!!...Εντωμεταξυ πριν μπεις στο blog...η google...σε ειδοποιουσε...οτι δεν συμφωνει με το "περιεχομενο"...κ λοιπα π@π@ρι@!!!
    Απάντηση
  3. ΠΑΡΑΞΕΝΟ!!!...ΤΥΧΑΙΟ;;;;....Eγραψα σχολιο...κ δεν εδειξε...την "κιτρινη ειδοποιηση"...πως το σχολιο θα εγκριθει κ.τ.λ...ΠΕΡΙΕΡΓΟ!!!...Δυστυχως δεν μπορω να το ξαναγραψω...γιατι τα απο "καρδιας"...δεν ξαναγραφονται τα ιδια!...Στα γρηγορα θα πω...πως το κειμενο δεν ειναι καινουριο...τοχω διαβασει...ΟΛΑ τα κειμενα του "ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ"..ηταν συγκλονιστικα...και τον ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ...να ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ...γιατι καποια στιγμη,ανακοινωσε μεσα απ το blog του...πως "ΚΛΕΙΝΕΙ"!!!...Που εισαι..."P..."; To κερατο μου!...Moυ λειπει η "ΑΠΟΨΗ" ΣΟΥ!!!!...H google...βεβαια...ειδοποιουσε πριν "μπεις"....για αναρμοστο περιεχομενο...κ λοιπες π@π@ριες!!!!
    Απάντηση
  4. Η διεθνης αμνηστια, ο ΟΗΕ, ο ΠΟΥ, η WWF, η unicef και αλλες διεθνεις οργανωσεις ειναι προϊόντα της νεοταξίτικης ολιγαρχιας.
    Αποτελουν μιά ψευτικη δικλειδα ασφαλειας για τον θυμο ή την αγανακτικση που νοιωθει ο κοσμος για τις αδικιες που του γινονται. Μεσα απο αυτες μαζευονται επισης τεραστια ποσα χρημάτων εκ των οποιων ειναι ζητημα εαν το 10% πηγαινει για κοινωφελεις σκοπους.
    Απάντηση
  5. http://proxeneio-stop.org/2012/10/%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%C2%AB%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%C2%BB-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CF%8C%CE%B4/

    ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια