Powered By Blogger

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Με απειλείτε, κύριοι του ΚΚΕ;




Ο/Η Ανώνυμος άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Η συντροφική στήριξη του ΚΚΕ στον Γιώργο Παπανδρέο...":

ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ....ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΕΙΣ
ΜΑ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΠΟΤΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!



           Και η απάντησή μου

Εγώ, δεν πληρώνομαι για να πιάνω στασίδι όπου υπάρχουν αρνητικά σχόλια και να γράφω.
Έχετε μετατρέψει το ΚΚΕ σε κόμμα προβάτων ως ψηφοφόροι και διαπιστώνοντας όχι χάνετε συνεχώς έδαφος καθώς αποκαλύπτεται πλέον ο βρώμικος ρόλος σας στην στήριξη προς τον Γιώργο Παπανδρέου, και ξερνάτε απειλές.
Ο κόσμος σας πήρε χαπάρι και ...
σας γύρισε την πλάτη στις τελευταίες εκλογές.
Εγώ σας απευθύνω επώνυμα τον λόγο κι εσείς με απειλείτε κρυμμένοι πίσω από την κουκούλα του ανώνυμου.
Αν είστε άντρες, βγείτε επώνυμα να κάνετε τις απειλές σας.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!



Πόπη Σουφλή
 





10 σχόλια:

  1. ΜΕ ΑΓΑΠΙ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ....

    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....



    Ο Θίασος (1975)-Η σκηνή στο κέντρο διασκέδασης
    Απάντηση
  2. αυριο η μαλλον σημερα συζητιεται στη βουλη η προταση νομου του κκε για καταργηση των μνημονιακων νομων,θα τυχει της ιδιας καλυψης με το σημερινο να υποθεσουμε;οχι γιατι τοσον καιρο σκιζετε τα ρουχα σας για τα μνημονια,τωρα;
    Απάντηση
  3. κουκουεδια να μάθετε να είστε άντρες. Οταν κάνετε ένα σωστό είναι σωστό. Όταν κάνετε λάθος όπως αυτό με τον ΓΑΠ τότε να κάνετε γαργάρα. Δεν είστε αλάθητοι γιατί αν ήσασταν τώρα είχατε την κυβέρνηση εσείς και όχι οι προδότες.
    Απάντηση
  4. Ας ψάξουν τον ρόλο του ΣΕΚΕ στην Μικρασιατική εκστρατεία, τις προβοκάτσιες στο μέτωπο αλλά και στην Θεσσαλονίκη καθώς και το ποιοί ίδρυσαν το ΣΕΚΕ που μετά ονομάστηκε ΚΚΕ.

    Μια φορά προδότης, πάντα προδότης.

    Μήπως γνωρίζει κανείς από τους Ανώνυμους Αριστερούς που σχολιάζουν εδώ, πως ήξερε ο Ρακόφσκυ το 1938 για τον Εμφύλιο στην Ελλάδα ;;;
    Άντε να χαθείτε μαριονέττες των Εβραίων !!!

    Όσο για την Κα. Πόπη Σουφλή και τον χρηματισμό της, καλό το παραμύθι αλλά χιλιοειπωμένο σαν τα συνθήματά σας.
    Προκαλείτε αηδία και οίκτο...σαν τα πυώδη αποστήματα.
    Ανώνυμες απειλές και διαδικτυακά αντριλίκια εκεί που σας πέρνουν, λοβοτομημένες αδελφές.


    Dustofroad
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. καλα και εσυ ανωνυμος εισαι κουκουλοφορε.
      ΕΑΜ - ΕΛΑΣ -ΕΠΟΝ -ΟΠΛΑ -ΔΣΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΚΚΕ!!!!!!!!!!!!
    2. Αξίζει να θυμήσουμε την οικονομική βοήθεια που ο ηγέτης του ναζιστικού Τρίτου Ράιχ και το κόμμα του έλαβαν τη δεκαετία του ΄30 από πολυεθνικούς – γερμανικούς και αμερικανικούς - κολοσσούς: “Kodak”, “Hugo Boss”, “Standard Oil” [1], “Volkswagen”, “Bayer”, “Siemens”, “IBM”, “Ford” κ.α.. Εθνικοσοσιαλισμός και μονοπώλια πορεύτηκαν χέρι-χέρι στην προσπάθεια αφανισμού του εργατικού κινήματος, σφαγιασμού των – απεχθών για το ναζισμό – μειονοτήτων και διάλυσης της Σοβιετικής Ένωσης. Είχε προηγηθεί η ταπεινωτική για τη Γερμανία συνθήκη των Βερσαλλιών και ο χιτλερικός λαϊκισμός βρήκε πρόσφορο έδαφος στη λαϊκή αγανάκτηση. Είχε επίσης προηγηθεί το μεγάλο οικονομικό κραχ του 1929 – μια μεγάλη κρίση καπιταλιστικής υπερσυσώρρευσης – και το μεγάλο Κεφάλαιο (που προκάλεσε το κραχ) έψαχνε εναγωνιωδώς ευκαιρία για την καταστροφή εργατικού δυναμικού ώστε να επανακινήσει και πάλι τη μηχανή της καπιταλιστικής κερδοφορίας. Η έναρξη ενός δεύτερου γενικευμένου πολέμου συνέφερε προφανώς τόσο το καπιταλιστικό σύστημα της εποχής, όσο και τους γερμανούς εθνικοσοσιαλιστές. Είχαν άλλωστε έναν μεγάλο κοινό εχθρό: την εργατική τάξη και την πρωτοπόρα ιδεολογία αυτής, τον Κομμουνισμό.

      Τους ίδιους εχθρούς είχε και ο “έλληνας Μουσολίνι”, ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, στο όνομα του οποίου πίνουν νερό τα μέλη της Χ.Α.. Το καθεστώς του Μεταξά αποτέλεσε μια αντιγραφή – σε μικρογραφία – του εθνικοσοσιαλιστικού μοντέλου του Χίτλερ [2]. Βασιζόμενη στο τρίπτυχο αντικομμουνισμός – αντικοινοβουλευτισμός – αστυνομοκρατία, η δικτατορία της “4ης Αυγούστου” δεν ήταν παρά η πολιτική έκφραση της τότε ελληνικής αστικής τάξης και των εγχώριων κεφαλαιοκρατικών ελίτ που επιθυμούσαν τη διαφύλαξη και ενίσχυση των συμφερόντων τους εν όψει του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Το μεγάλο Κεφάλαιο (αυτό που σήμερα προσποιείται πως “χτυπά” η Χρυσή Αυγή) άνθισε οικονομικά την περίοδο της δικτατορίας Μεταξά, λαμβάνοντας εργολαβίες για μεγάλα δημόσια έργα πολεμικών προπαρασκευών.

      Ο “πατριωτισμός” του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου ήταν απόλυτα ταυτισμένος με τα συμφέροντα των μεγάλων μονοπωλίων της εποχής. Να θυμίσουμε πως μεγάλες εταιρείες (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Αθηνών, Λαναράς, ΑΓΕΤ Ηρακλής, Εταιρεία Λιπασμάτων, Καλυκοποιείο, καπνέμποροι κ.α) πρόσφεραν στήριξη στο δικτατορικό καθεστώς, ενώ σημαίνοντες κεφαλαιοκράτες (βλέπε Ανδ.Χατζηκυριάκος της ΑΓΕΤ) κατέλαβαν υπουργικές καρέκλες. Το αντικομμουνιστικό μίσος του Μεταξά και της πλουτοκρατίας είχε επιβεβαιωθεί άλλωστε με τον τραγικότερο τρόπο το Μάη του 1936, τότε που οι απεργιακές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη βάφτηκαν με αίμα. Στην προσπάθεια του να να μην επιτρέψει “την διατάρραξιν της τάξεως” (μετάφραση: τη διατάραξη των συμφερόντων του εγχώριου Κεφαλαίου), το αστυνομοκρατικό καθεστώς Μεταξά δεν δίστασε να δολοφονήσει εν ψυχρώ τουλάχιστον 12 καπνεργάτες πνίγοντας στο αίμα τις διεκδικήσεις της εργατικής τάξης. Αμφιβάλει κανείς ότι, εάν είχε τη δυνατότητα, το ίδιο θα έκανε και η Χρυσή Αυγή σήμερα;
      ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
  5. "Παλιοκουμουνια"...ευτυχως..."ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΣΤΕ"...σιγα-σιγα!!!..."Φασισταρια"...του κερ@τ@!!!...Θυμαμαι...σαν παιδι...στο "πατρικο μου σπιτι"...να απειλουν την μανα μου,μια γυναικουλα που δεν ανακατευτηκε ποτε με τα πολιτικα...."ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ";;;...ΘΑ ΣΑΣ "ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ"...ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ...ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ...ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ...ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ...Αi σιχτιρ..."Ξεβρακωθηκατε ευτυχως"!!!...Εσεις κ η "ΚΑΤΙΝΑ" ΣΑΣ...η ΠΑΠΑ-ΡΩ!!!...Ουστ!...Φονιαδες των Λαων!!!Εμετικα Προδοτικα Καθαρματα!!!...ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!!!...
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ναι εντάξει,και αυτό πως ονομάζεται φιλελληνισμός;
      «Εμείς ήμασταν το καθεστώς εκείνο το οποίο εμείς εκφράζουμε ιδεολογικά, το καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά».
      (Ν. Μιχαλολιάκος, ΣΚΑΪ, 24/10/2012).
      *
      Θυμίζουμε:
      *
      1) Ο Μεταξάς ήταν αυτός που το 1936, λίγους μήνες πριν κηρύξει επίσημα τη φασιστική δικτατορία, είχε διοριστεί πρωθυπουργός από τον βασιλιά Γεώργιο και είχε λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης όλων των αστικών κομμάτων, αν και το Γενάρη του ίδιου χρόνου στις εκλογές που είχαν προηγηθεί είχε λάβει μόλις 50.000 ψήφους και κατείχε μόλις 7 έδρες στη Βουλή.

      Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του τότε βουλευτή Ηλείας του Λαϊκού Κόμματος, Βάσου Στεφανόπουλου:

      «Χρεωκοπήσαμεν ως κοινοβουλευτισμός, εξεπέσαμεν ως συνέλευσις και χάσαμε τον ψυχικόν σύνδεσμο προς τον λαόν. Διότι τι είδους ψυχικός σύνδεσμος είναι δυνατόν να διατηρηθή όταν ο μεν λαός φωνάζη δεν θέλω να με κυβερνήση ο Μεταξάς, ημείς δε αδιαφορούντες του απαντώμεν: Και όμως θα σε κυβερνήσει ο Μεταξάς».
      *
      Τόσο... «αντισυστημικός», λοιπόν, ο διορισμένος από τα ανάκτορα και εκλεκτός της άρχουσας τάξης Μεταξάς. Οσο και οι χρυσαυγίτες απόγονοί του...
      ***
      2) Μετά τη στάση πληρωμών του 1932, η Ελλάδα πλήρωνε μετά από συμφωνίες με τους δανειστές το 30% των τόκων που χρωστούσε. Το καθεστώς Μεταξά είναι αυτό που εξασφάλισε σε τοκογλύφους και κερδοσκόπους αποπληρωμές που έφτασαν μέχρι και το 43%.
      *
      Τόσο... «πατριωτικό» το καθεστώς Μεταξά. Οσο και οι χρυσαυγίτες απόγονοί του...

      ***
      3)«Εκτός από τους χώρους της πολιτικής και του στρατεύματος, το καθεστώς (σ.σ. Μεταξά) άντλησε τα στελέχη του και από τον επιχειρηματικό κόσμο του αντιβενιζελικού χώρου και τους τραπεζιτικούς και χρηματιστικούς κύκλους, κυρίως από τα υψηλόβαθμα κλιμάκια της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος (ΕΤΕ), του μεγαλύτερου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος της χώρας, και δευτερευόντως της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ). Οι βιομήχανοι Ανδρέας Χατζηκυριάκος (ως πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών αλλά και ως υπουργός Εθνικής Οικονομίας μέχρι τις 24 Ιουλίου 1937), Επαμεινώνδας Χαρίλαος και Πρόδρομος ("Μποδοσάκης") Αθανασιάδης στήριξαν ενεργά την άνοδο και την οικονομική πορεία της μεταξικής κυβέρνησης. Ο Αλέξανδρος Κορυζής, υποδιοικητής (και από το 1939 διοικητής) της ΕΤΕ, ανέλαβε το υπουργείο Προνοίας (αργότερα μετονομασθέν σε Κρατικής Υγιεινής και Αντιλήψεως) και το 1941 διαδέχθηκε τον Μεταξά στην πρωθυπουργία. Από τον χώρο της ΕΤΕ προήλθε και ο διάδοχος του Χατζηκυριάκου στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (ο Ιωάννης Αρβανίτης, ο οποίος τον Απρίλιο του 1938 ανέλαβε παράλληλα το υπουργείο Οικονομικών και παρέμεινε εκεί, στα δύο οικονομικά υπουργεία, μέχρι τον Απρίλιο του 1941). Ο οικονομολόγος καθηγητής Κυριάκος Βαρβαρέσος διατήρησε τη θέση του υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, μέχρι την παραίτηση του Εμμ. Τσουδερού το 1939 - στον Βαρβαρέσο είχε προσφερθεί το αξίωμα του υπουργού Εθνικής Οικονομίας, αλλά εκείνος το αρνήθηκε, προσφέροντας ωστόσο ανελλιπώς τις οικονομικές του συμβουλές στην κυβέρνηση. Ο Αλέξανδρος Ν. Κανελλόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ανωνύμου Ελληνικής Εταιρείας Χημικών Προϊόντων και Λιπασμάτων (ΑΕΕΧΠΛ), διατέλεσε κυβερνητικός επίτροπος της ΕΟΝ (1937-41)».
      (Σπυρίδων Πλουμίδης, «Το καθεστώς Μεταξά», 1936-1940)
      *
      Τόσο... «αντικεφαλαιοκράτης» ο Μεταξάς. Οσο και οι χρυσαυγίτες απόγονοί του...
  6. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΦΑΣΙΣΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ
    Απάντηση
  7. Συντριβή ή ξεσηκωμός!

    Ξεκίνησαν με το «Μνημόνιο ή χρεοκοπία» και έφεραν τη χρεοκοπία εκατομμυρίων ανθρώπων του λαού.
    Απείλησαν «Μεσοπρόθεσμο ή τανκς» και έφεραν δοτούς πρωθυπουργούς, καταστολή, αυταρχισμό, διώξεις, λογοκρισία και εκφασισμό.
    Συνέχισαν με το δεύτερο «Μνημόνιο ή χάος» και έφεραν το χάος της αδιανόητης ανεργίας, των συσσιτίων, των ληγμένων τροφίμων.
    Εκβίασαν με το «ευρώ ή δραχμή» και έφεραν την πλήρη... αφραγκία, το μηδενικό εισόδημα, τη φτώχεια που ακόμα κι αυτήν τη φοροληστεύουν.
    Τώρα, θέλουν να τρομοκρατήσουν, κραυγάζοντας «νέα μέτρα ή πείνα», «θα υποταχθείτε ή θα πεινάσετε»!

    Εχουν το θράσος να μιλούν και να απειλούν με «πείνα» ένα λαό, σε μια χώρα, που την κατάντησαν το 70% του πληθυσμού της να ζει κάτω από το όριο της φτώχειας.
    Που τα παιδιά της λιποθυμούν λόγω ασιτίας στα σχολεία.

    Εχουν το θράσος να μιλούν για «σωτηρία», αυτοί που σφαγίασαν μισθούς, συντάξεις, αυτοί που «φυλάκισαν» δικαιώματα και «απελευθέρωσαν» τις απολύσεις.
    «Σωτήρες»! Αυτοί που σώζουν τραπεζίτες, βιομήχανους και εφοπλιστές, κατακρεουργώντας εργάτες, υπάλληλους και ανέργους.

    Τώρα που μετά και το χτεσινό μήνυμα του πρωθυπουργού, από την τελική φάση του θεάτρου της «διαπραγμάτευσης» και των ενδοτροϊκανών «διαφωνιών» εισερχόμαστε στη νέα φάση της λαϊκής σφαγής,
    όντως, ο ελληνικός λαός τίθεται μπροστά σε ένα δίλημμα.
    Μόνο που αυτό το δίλημμα είναι πραγματικό:
    «`Η θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τη συντριβή μας
    ή θα εξεγερθούμε»!

    Αλλος δρόμος από εκείνον που απευθύνει το ΚΚΕ,
    το δρόμο της περήφανης, μαζικής, αγωνιστικής και άμεσης λαϊκής απάντησης, με αξιοποίηση όλων των μορφών πάλης, το δρόμο του πανεργατικού - παλλαϊκού ξεσηκωμού για την καταψήφιση των μέτρων, το δρόμο της λαϊκής αντεπίθεσης για αποδέσμευση από την ΕΕ, για κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και για μονομερή διαγραφή του χρέους,
    δεν υπάρχει.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια