Powered By Blogger

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πορωμένοι ανθέλληνες...



Αφού δεν πιστεύουν στην Ελλάδα ΓΙΑΤΙ ζητoύν την ψήφο μας;O ΣΥΡΙΖΑ θέλει να διαλύσει το εθνικό συναίσθημα. Καλεί το κόσμο, ουσιαστικά να διαλύσει τις παρελάσεις.

Σχέδιο για κατάργηση των εθνικών επετείων, από αυτούς που λένε πως στην Θράκη ζουν Τούρκοι και τα Σκόπια λέγονται Μακεδονία.

Το γεγονός ότι η φετινή επέτειος του ΟΧΙ συμπίπτει με μεγάλες κινητοποιήσεις κατά των νέων μέτρων λιτότητας, δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ την ευκαιρία να κλιμακώσει τις αντιδράσεις και να απευθύνει κάλεσμα, ώστε εκφραστεί, με αφορμή τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου η λαϊκή αντίδραση στην πολιτική
των μνημονίων.

Ήδη από την Κουμουνδούρου αρχίζουν να κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση, θεωρώντας ότι «η φετινή επέτειος της 28ης Οκτωβρίου συνιστά μια μεγάλη ευκαιρία! 
 

Ευκαιρία για να δώσει ο λαός ένα πολύ σημαντικό, συμβολικό και άκρως επίκαιρο περιεχόμενο στη μεγάλη και νικηφόρα εθνική επέτειο! Να διακηρύξει ο λαός μας και η ελληνική νεολαία το δικό του σύγχρονο και ελπιδοφόρο ΟΧΙ!».

Το ΟΧΙ, που θέλει να στείλει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τριπλό: «Όχι στην τρόικα με τα μνημόνια και το μαύρο πακέτο των 14 δισ. τον φασισμό, την συγκυβέρνηση».

Πάντως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζουν ότι μιλούν για «ένα μεγάλο λαϊκό, ενωτικό, ειρηνικό και αγωνιστικό λαϊκό ποτάμι παντού σε όλες τις πόλεις και τους δήμους της χώρας», απορρίπτοντας προφανώς τις όποιες εκδηλώσεις βίας.

Από την άλλη πλευρά,η Χρυσή Αυγή έχει καλέσει τα μέλη της να διαφυλάξουν το πατριωτικό συναίσθημα των παρελάσεων. Πράγμα που σημαίνει πως οδεύουμε προς επεισόδια.


planet-greece

 http://politika-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια