Powered By Blogger

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012



Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΜΑΡΑ, ΔΕΝ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!


"ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ"
Ζούμε καταστάσεις απίστευτες, εν έτει 2012. Η χώρα γυρίζει σε δεκαετίες όπου ανθούσε ο φασισμός. Είχαμε την εντύπωση ότι εικόνες που δημοσιογράφοι συλαμβάνονταν....
και οδηγούντο στα κρατητήρια, ανήκαν στα χρονοντούλαπα της ιστορίας. Δυστυχώς όμως, η δημοσιογραφία ζει ξανά τις ίδιες στιγμές. Στην προμετωπίδα του αγώνα της ελευθεροτυπίας, δημοσιογράφοι συλλαμβάνονται γιατί τολμούν να ενημερώσουν, ναα ποκαλύψουν την βρωμιά και την δυσωδία που κυριαρχεί στο πολιτικό σύστημα. Ένα πολιτικό σύστημα που έχει οδηγήσει την χώρα στο χάος και τον λαό στην εξαθλίωση.

Κώστας Βαξεβάνης, Σπύρος Καρατζαφέρης συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο. Ο δεύτερος, βρίσκεται στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ψυχικού. Οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη "κόπηκαν" από την ΝΕΤ για ένα σχόλιο που έκαναν για τον κ, Δένδια, το οποίο θεωρήθηκε προσβλητικό! Οι δύο ελληνίδες που μήνυσαν τον Γ. Παπανδρέου για εσχάττη προδοσία στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σιδηροδέσμιες στο αυτόφωρο!


Ο κόσμος πλέον ζει και θυμάται άλλες εποχές. Τότε που βροντοφώναζε "Δεν θα περάσει ο φασισμός"!


Τα ίδια νιώθει και τώρα. Ότι δεν ζει πλέον Δημοκρατία αλλά φασισμό σε όλη του την έκφανση.


Η Κυβέρνηση, με δολιότητα έφερε τροπολογία του Στουρνάρα, η οποία σε λίγο ψηφίζεται, ώστε το ταμείο των δημοσιογράφων να υπαχθεί άμεσα στο...νεκροταφείο του ΕΟΠΥΥ! Τα χρήματα που έβγαλαν οι δημοσιογράφοι με τις ασφαλιστικές τους εισφορές, μετά την κλοπή που υπέστησαν από το "κούρεμα" του PSI που υπέγραψαν οι Σαμαράς-Βενιzέλος, σήμερα λεηλατούνται και τα τελευταία αποθεμάτικά τους με την ένταξή του ταμείου τους στον ΕΟΠΥΥ!


Οι δημοσιογράφοι διώκονται αγρίως, όπως το ίδιο συμβαίνει και με το ταμείο τους, το οποίο με απόφαση της τριμερούς κυβέρνησης, καταληστεύεται! Οι δημοσιογράφοι αναγκάζονται να κάνουν απεργία, κάτι που επιζητεί η κβέρνηση Σαμαρά, ώστε να περάσει τα μέτρα των 13,5 δις ευρώ στο ντούκου, χωρίς να έχει ενημερωθεί ο κόσμος και να μην υπάρχουν αντιδράσεις!


Αυτή είναι η...Δημοκρατία του Σαμαρά. Αποδεικνύεται χειρότερος και πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου. Σαμαρά, δεν γλιτώνεις ούτε με ελικόπτερο. Θα μείνεις εδώ και θα δικαστείς από Ειδικό Δικαστήριο, για όσα διέπραξες και διαπράττεις σε βάρος του λαού και του τόπου.


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια