Powered By Blogger

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Φωτιά και λάβρα ο Σ. Παναγούλης κατά της Κυβέρνησης (βιντεο)

 ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΛΙΝΣΤΡΑΤΙΣΜΑ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!

Όλα τα λεφτά  η τελευταία αποστροφή της ομιλίας του




Γράφει η Πόπη Σουφλή
Φωτιά και λάβρα ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης, στην ομιλία του κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού του 2013.
Χαρακτήρισε τον Προϋπολογισμό, ως προϋπολογισμό της Φτώχειας και της Δυστυχίας, της Ταπείνωσης και του Εξευτελισμού του Λαού μας, που θα μείνει στην Ιστορία του τόπου. 
Κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για το κατάντημα της χώρας, αναφέροντας πως και τα δυο κόμματα  ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.
Χαρακτήρισε τις εκλογές του Ιουνίου ως εκλογές  των ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΔΙΛΛΗΜΜΑΤΩΝ,  με τις οποίες δημιουργήθηκαν ανίερες συμμαχίες, ανάμεσα στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

"ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ….. ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ……ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ".
Ιδιαίτερη αναφορά, έκανε στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, λέγοντας:
"Τις καταστάσεις αυτές τις στήριξαν και τις εξέθρεψαν με ιδιοτέλεια ορισμένοι Μεγαλοεκδότες και Καναλάρχες, οι οποίοι μετέτρεψαν πολιτικούς «ΦΟΥΣΚΑ» σε ..
μεγάλους παράγοντες της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
 Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι Καναλάρχες και Εκδότες ανακυκλώνουν και προβάλλουν ορισμένες δεκάδες πολιτικών, που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια.
 Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις την Τετάρτη, προχτές, με εκβιασμούς και ταξίματα, η Τρικομματική Κυβέρνηση, χρησιμοποίησε θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να περάσει τα ΜΕΤΡΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ". 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, χαρακτήρισε την τρικομματική κυβέρνηση, που διοικεί τη χώρα, εδραιώνοντας ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τη χρήση χημικών –ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ- στον τελευταίο επιζώντα ήρωα της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζο, και τον αγωνιστή του Αντιδικτακτορικού Αγώνα Μίκη Θεοδωράκη.
"Αυτοί που σήμερα κυβερνούν, βλέπουν με τρόμο ότι το σύστημα της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ και της ΜΙΖΑΣ, δύει.
 Βρίσκονται στο τέλος μιας εποχής και πανικόβλητοι χρησιμοποιούν κάθε μέσο για να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία". 
Για Πρωθυπουργούς μαριονέτες, έκανε λόγο ο κ. Παναγούλης, με αναφορά στα πρόσωπα του Πικραμμένου και του Παπαδήμου, ενώ από τη σκληρή κριτική του, δεν έλειψαν και οι ειρωνικοί χαρακτηρισμοί για τον νυν υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, λέγοντας χαρακτηριστικά:
"Βρήκαν Πρωθυπουργούς μαριονέτες, όπως ο Παπαδήμος και ο Πικραμμένος, οι οποίοι στήριξαν με πάθος την πολιτική διαφθορά των συγκυβερνήσεών τους.
Σήμερα, βρήκαν τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ να παρουσιάσει αυτό τον επαίσχυντο προϋπολογισμό….. άνθρωπο του Κεφαλαίου και των Τραπεζών, όπως ΟΡΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.
 Ο κ. Στουρνάρας,  μόνον αν είχε αποκτήσει δια αλληλογραφίας το δίπλωμα του Οικονομολόγου, θα δικαιολογείτο να παρουσιάσει τέτοιο προϋπολογισμό, που οδηγεί σε εξαθλίωση τον Ελληνικό Λαό". 
Δεν παρέλειψε ο κ. Παναγούλης, να αναφερθεί στα μηδενικά σχεδόν έσοδα του κράτους ως αποτέλεσμα της βίαιης και απάνθρωπης οικονομικής λαίλαπας που εφάρμοσαν τα δυο κόμματα εις βάρος του ελληνικού λαού.
"Χτύπησαν κατάκαρδα τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ σας τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και ο κόσμος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ", είπε ο κ. Παναγούλης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα τεράστια χρέη των Καναλαρχών, που ξεποερνούν τα 500 εκατ. ευρώ  και αλωνίζουν, γιατί είναι τα πραγματικά αφεντικά της κυβέρνησης, όπως και άλλοι γνωστοί παράγοντες του τόπου, που ενώ χρωστούν δις, προστατεύονται από την κυβέρνηση.!!     
Στο στόχαστρο του κ. Παναγούλη και ο ΟΠΑΠ που ενώ έχει έσοδα 25 δις ευρώ, πρόκειται να πωληθεί για 500 εκ. ευρώ.
"Δεν είστε τίποτα άλλο από Εκπρόσωποι Κυβερνήσεων Υποταγής στα διαπλεκόμενα συμφέροντα, ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ για το πάρτι του Χρηματιστηρίου και των Ολυμπιακών Αγώνων", τόνισε ο κ. Παναγούλης.
 Αναφορά όμως, έκανε και στις εταιρείες  ENERGA και  HELLAS POWER, που καταχράστηκαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και  αποτέλεσαν επί χρόνια κομματικά  στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ενώ άφησε αιχμές περί.."συνεταιρισμού με τον μεγαλοαπατεώνα Λαυρεντιάδη!!!    

Η περιβόητη Λίστα Λαγκάρντ και οι λίστες των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου που έβγαλαν "μαύρο χρημα" στο εξωτερικό, αποτέλεσε αναφορά της ομιλίας του κ. Παναγούλη στη Βουλή, ενώ προκάλεσε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, να .."ΨΑΧΤΟΥΝ, τι είχαν πριν το 1974 και τι σήμερα.....
Όλα τα λεφτά όμως, η τελευταία αποστροφή της ομιλίας του κ. Παναγούλη: 
"ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ κύριοι και κυρίες που ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, να περάσετε από ειδικό δικαστήριο …… αυτό σας εύχομαι κι εγώ προσωπικά, παρά να βρείτε ορισμένοι από εσάς το τέλος του πρεσβευτή των ΗΠΑ πριν λίγους μήνες στη Λιβύη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια