Powered By Blogger

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

Σκάνε τέσσερα σκάνδαλα - φωτιά που "ανατινάζουν" το πολιτικό σκηνικό!

Δεν μ΄ενδιαφέρει κανένας από τους εμπλεκόμενους σε μίζες και διαπλοκές, να καταλήξει, (αν καταλήξει, με την διεφθαρμένη Δικαιοσύνη που έχουμε) στη φυλακή, γιατί θα τον ταϊζει ο ελληνικός λαός.
Με ενδιαφέρει να στηθούν στο Σύνταγμα ΚΡΕΜΑΛΕΣ και να κρεμαστούν με συνοπτικές διαδικασίες προς παραδειγματισμό κάθε άλλου που θα σκεφθεί να ασελγήσει εις βάρος του έθνους μας.
Με ενδιαφέρει  ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ αυτοί που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας και σήμερα, αυτούς πληρώνει, με την τραγωδία που βιώνει.
 
Πόπη Σουφλή

Η μπόχα που αναδίδεται μέσα από τέσσερα νέα σκάνδαλα αναμένεται να πνίξει στην κυριολεξία τη δημόσια ζωή και να προκαλέσει συνωστισμό στις σουίτες του ευαγούς ιδρύματος του Κορυδαλλού.

Η πρώτη καυτή υπόθεση αφορά ..στις μίζες που έδωσε η ΜΑΝ σε πολιτικούς και άλλους  υψηλόβαθμους αξιωματούχους που εντοπίστηκαν με τη βοήθεια πάντα ξένων υπηρεσιών.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο που θα προκαλέσουν πάταγο και βεβαίως θα εξαφανίσουν και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας του πολιτικού προσωπικού που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνουμε ότι η κάλυψη που διαθέτει ένας πρώην υπουργός που έχει άμεση εμπλοκή στο σκάνδαλο μέσω παρένθετου προσώπου που κινούσε τους λογαριασμούς με το μαύρο χρήμα τινάχτηκε στον αέρα και σύντομα ο εν λόγω πρώην εθνοπατέρας θα κάνει παρέα στον σύντροφο Ακη.

Σε λίγο η συνέχεια...








Πηγή

2 σχόλια:

  1. "Kατεργα"...με ενα ξεροκομματο κ ενα ποτηρι νερο την ημερα!...
    Απάντηση
  2. Και τι θα γίνει η δικαιοσύνη αντέδρασε μόνο για τους μισθούς της.!!!!!???
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια