Powered By Blogger

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012


Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012 ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΞΥΓΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ 1922 ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ . ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ.....
Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ . ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ 90 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ,ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ 2012 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ . ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑΣ .

Ομολογία του Παν. Κανελλόπουλου: "για τους πρόσφυγες δεν υπήρξε συμπάθεια, δεν υπήρξε απάθεια, υπήρξε αντιπάθεια. Το θυμούμαι και ανατριχιάζω. Οι άνθρωποι που μόλις είχαν διασωθεί από την τουρκική σφαγή αποκαλούνταν «τουρκόσποροι» και «γιαουρτοβαφτισμένοι»….»

Ο εγκυρότερος αρθρογράφος του αντιβενιζελισμού, ο εκδότης της «Καθημερινής» Γ. Βλάχος, σε άρθρο του στις παραμονές των εκλογών του 1928 κάνει λόγο για «προσφυγική αγέλη». Ο Γεώργιος Βλάχος, σημαίνον στέλεχος του Λαϊκού Κόμματος και εκδότης της τότε «Καθημερινής», υπήρξε ένας από τους πλέον ένθερμους εχθρός των προσφύγων. Ακόμα και το 1928, έξι χρόνια μετά την Καταστροφή αποκαλούσε τους πρόσφυγες «προσφυγική αγέλη». Από την εποχή της Μικρασιατικης Εκστρατείας ο Γ. Βλάχος με τα εμπρηστικά του δημοσιεύματα («Οίκαδε», «Πομερανοί») καλούσε την κυβέρνηση του Λαϊκού Κόμματος να εγκαταλείψει τη Μικρά Ασία. Την αντιμικρασιατική του αντίληψη τη μετέτρεψε αργότερα σε αντιπροσφυγική μανία. Η ένταση ήταν τέτοια μεταξύ των προσφύγων και του Λαϊκού Κόμματος, ώστε διατυπώθηκαν από κάποιους βουλευτές του ιδέες περίεργες και ρατσιστικές, όπως να φορούν οι πρόσφυγες ειδικό περιβραχιόνιο για να ξεχωρίζουν από τους γηγενείς, ενώ ένας βουλευτής Αργοσαρωνικού μιλώντας στη Βουλή και απευθυνόμενος προς τους πρόσφυγες βουλευτές είπε αμφισβητώντας την ελληνικότητά τους: «Οι Εβραίοι είναι πιο Ρωμιοί από σας».

Ο ΙΔΙΟΣ Ο Γ.ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΕΛΕΓΕ "ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

12 σχόλια:

  1. ΠΡΑΤΣ
    ΠΡΟΥΤΣ
    ΠΡΑΦΤΣΣΣ

    ΠΟΥΦΦΦΦ

    ΠΡΑΤΣ
    ΠΡΟΥΤΣ
    ΠΡΑΦΤΣΣΣ

    ΠΟΥΦΦΦΦ

    ΠΡΑΤΣ
    ΠΡΟΥΤΣ
    ΠΡΑΦΤΣΣΣ

    ΠΟΥΦΦΦΦ

    ΠΡΑΤΣ
    ΠΡΟΥΤΣ
    ΠΡΑΦΤΣΣΣ

    ΠΟΥΦΦΦΦ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Παλι σου φευγουνε ε? αφου σου ειπα κοψτο το ρημαδι σε ξεσκισανε οι πακιστανοι να τωρα ξεχαρβαλωσε ο δακτυλιος σου!!
  2. τι περιμεμεις απο τα μουλικα του αμερικανικου στολου ......
    Απάντηση
  3. http://www.aekvoice.gr/aroniadis/item/15887-η-χειρότερη-φάρα
    Απάντηση
  4. ΣΚΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ. ΜΟΝΟ 4 ΣΑΣ ΡΙΞΑΜΕ. ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΑΜΕ!...ΧΑΧΑΧΑ!!!
    ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. πεσε κοιμησου απογονε του στολου γιατι αυριο εχεις σχολειο...
  5. 12,43
    ΤΟ IQ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ
    Απάντηση
  6. Έχετε αρχίσει και γίνεστε γραφικοί.
    Όποτε νικάει ο ΟΣΦΠ έχει πληρώσει τη διαιτησία.
    Όποτε χάνει όμως ως δια μαγείας ξεχνάει να πληρώσει τη διαιτησία.
    Και άντε και ισοφαρίζατε με το πέναλντυ. Μετά τί θα κάνατε ??
    Που από το 50 δε μπορούσατε να πάρετε τα πόδια σας.
    Ούτε 2 πάσες δε μπορούσατε να κάνετε με επιτυχία.
    Γηπεδούχος κι έκανε 1 ευκαιρία (ο Θεός να την κάνει) όλη κι όλη.
    Αλλά αυτά δεν τα κοιτάτε.
    Ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες του δημοτικού.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ; ΑΝΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΤΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΟΙ ΚΑΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ.....
  7. Κλαν' ου βατραχους?
    Απάντηση
  8. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΒΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΗ(ΠΡΩΗΝ) ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ(ΝΥΝ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥΣΤΟΓΑΒΡΟΙ, ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ
    Απάντηση
  9. δεν ξερω για την πελοποννησο αλλα για την κρητη ξερω οτι σιγουρα δεν ανήκει στην ελλαδα και οι κρητικοι δεν εχουν καμια σχεση με ελληνισμο....τωρα για τον ολυμπιακο δεν καταλαβα που κολας?
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια