Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ

Αγαπητοί Συμπολίτες, Συνέλληνες

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά καταρρέει !
Η Πύρρειος νίκη της στη μάχη του μνημονίου στη βουλή την Τέταρτη 07 Νοεμβρίου την έφερε σε ετοιμόρροπη κατάσταση.
Ο κ. Σαμαράς συνοφρυωμένος καθώς και ο συνεταίρος του
κ. Βενιζέλος πανικοβλημένος από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας προέβησαν σε εξπρές διαγραφές των ανυπότακτων – επαναστατών βουλευτών του χώρου τους. Σιγά τα ωά ! Απορώ γιατί δεν απέπεμψαν και τον κ. Κουβέλη με την...
ομάδα του.
Χαιρετίζω την πατριωτική, φιλολαϊκή στάση των αντιρρησιών του επονείδιστου και βαρύτερου τρίτου μνημονίου του γενίτσαρου Σαμαρά, ιδιαίτερα δε των ελεύθερων – πολιορκημένων Βουλευτών, οι οποίοι αποτελούν προπομπό καταλυτικών εξελίξεων στο πολιτικό γίγνεσθαι την χώρας. Τους πρέπει τιμή και κοινωνική καταξίωση, είναι αμάραντος πολιτικός ανθός.
Επισημαίνω στον κ. Κουβέλη με την παρέα του και σε όσους βουλευτές λιγοψύχησαν ότι ο προϋπολογισμός είναι συνυφασμένος και πακεταρισμένος με το τρίτο μνημόνιο Σαμαρά.
Κύριοι Σαμαρά και Βενιζέλο είστε του συστήματος, άρα δεν μπορείτε να το αλλάξετε εντός – εκτός μνημονίου, συνεπώς παραιτηθείτε και φύγετε προτού είναι αργά, πριν σας εξωστρακίσουν οι πολίτες . Είναι η μέγιστη υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε στην χώρα. Ωχριάτε μπροστά στους ηγέτες
Κων/νο Καραμανλή και Ανδρέα Παπανδρέου που είχαν οράματα και στόχους, παρά τις αδυναμίες τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, βελτίωσαν το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και αναβάθμισαν τη θέση της χώρας στον παγκόσμιο χάρτη. Ήταν υπεύθυνη και ευρηματική στην πολιτική τους πρακτική. Ο Πρώτος διαπραγματεύτηκε την είσοδο μας στην τότε ΕΟΚ με πολιτικούς όρους για να εδραιώσει την δημοκρατία στην χώρα μας και ο δεύτερος έδωσε μάχη με οικονομικούς όρους για τη βελτίωση του εθνικού εισοδήματος παραμένοντας στην Ε.Ε. Διαβουλεύονταν σθεναρά και ισότιμα με τους αρχηγούς των Ευρωπαϊκών κρατών και όχι όπως τώρα πράττεται σεις σε υποβαθμισμένο περιβάλλον δίκην υποτέλειας .


ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ανεξάρτητος Έλληνας
Μέλος Σ.Ε. Πιερίας

10 σχόλια:

 1. Ρε νούμερα δείτε τη γίνεται στην κοινωνία πως μπορεί και κοιμόσασται τα βραδια είσται τελιως ζώα σκατογεροι του κέρατα.
  Απάντηση
 2. Μπουρδολογοι ψεύτες αγράμματοι.
  Απάντηση
 3. Ρε της ειπαι ο παναγουλης που πέσαμε ολοι επάνω να τον φάτε τη αλήθεια ειναι ρεεεεε.
  Απάντηση
 4. ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
  Απάντηση
 5. ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΕΩΣ ΠΟΤΕ ????? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!
  Απάντηση
 6. μπουρδολογοι υπερτροφικοι μπεμπεδες βουτυρομπεμπεδες των σαλονιων μαγγεψανε και την ειδανε αντρες και πολιτικοι...
  Απάντηση
 7. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ!!!!!!!!ΚΟΥ,ΚΟΥ!!!!!!!!!!
  Απάντηση
 8. ΠΡΑΤΣ
  ΠΡΟΥΤΣ
  ΠΡΑΦΤΣΣΣ

  ΠΟΥΦΦΦΦ

  ΠΡΑΤΣ
  ΠΡΟΥΤΣ
  ΠΡΑΦΤΣΣΣ

  ΠΟΥΦΦΦΦ

  ΠΡΑΤΣ
  ΠΡΟΥΤΣ
  ΠΡΑΦΤΣΣΣ

  ΠΟΥΦΦΦΦ

  ΠΡΑΤΣ
  ΠΡΟΥΤΣ
  ΠΡΑΦΤΣΣΣ

  ΠΟΥΦΦΦΦ
  Απάντηση
 9. Στη γεννιά του Α. Παπανδρέου και του Κ. Καραμανλή (του θείου), οι βολευτές πουλούσαν ή έβαζαν κάνα δυό σπίτια υποθήκη για να βγουν βολευτές και να τα ξαναπάρουν πίσω, από τον οβολό των επιχειρηματιών, εις πολλαπλούν μετά.
  Είχαν πράγματι οράματα κι έπαιζαν τα ρέστα τους σε αυτά...

  Αργότερα τα πράγματα άλλαξαν άρδην.
  Οι επιχειρηματίες τους τα έριχναν από πριν οπότε το ρίσκο έπαιρνε ο επιχειρηματίας, ως εκ τούτου οι επαγγελματικοί κύνδυνοι των βολευτών μειώθηκαν πολύ, με αποτέλεσμα να γίνουν πιο μαλθακοί στις διαπραγματεύσεις τους...
  Σταμάτησαν να έχουν τόσα πολλά οράματα...
  ...Αυτά τα απέκτησαν πλέον οι συνδικαλιστές που οραματίζονταν να γίνουν Βολευτές, προκειμένου να πάψουν να οραματίζονται.
  Bagia
  Απάντηση
 10. ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΓΔΑΡΣΥΜΟ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΝΕΛΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ
  Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια