Powered By Blogger

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Δεν είχα πει ότι το μνημόνιο είναι ευλογία

«Δεν είχα καθόλου εννοήσει ότι όλοι μαζί κλέψαμε το δημόσιο» Μια νέα ερμηνεία στην περίφημη φράση «Όλοι μαζί τα φάγαμε», αλλά και ένα επαναπροσδιορισμό στη φράση ότι «το μνημόνιο είναι ευλογία», έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας απόψε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega. «Δεν είχα καθόλου εννοήσει ότι όλοι μαζί κλέψαμε το δημόσιο..
.Το μεγάλο μέρος του χρέους της χώρας οφείλεται σε νόμιμες δαπάνες», είπε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στην φράση του «Όλοι μαζί τα φάγαμε» και στους παράγοντες που συνέβαλαν στη διόγκωση του χρέους. Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε επίσης ότι έχει υποστεί επιθέσεις από «ομάδες τραμπούκων επικεφαλής των οποίων ήταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ, αναφερόμενος στη Μνημόνιο, ισχυρίστηκε ότι «πουθενά δεν θα βρείτε ένα δικό μου κείμενο που να λέω ότι το Μνημόνιο είναι ευλογία. Είχα πει ότι το Μνημόνιο είναι ευκαιρία». Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αναφέρθηκε και στο επίπεδο του πολιτικού λόγου που εκφέρεται σήμερα στο κοινοβούλιο, με αφορμή όσα ακούστηκαν κατά τις ημέρες συζήτησης του προϋπολογισμού στη Βουλή, λέγοντας: «Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί εγώ πάντα πίστευα ότι ο βουλευτής μέσα στο κοινοβούλιο, όχι όταν περιφέρεται από εδώ κι από εκεί…, έχει έναν κάποιον εκπαιδευτικό ρόλο. Οφείλει να μιλάει και να εκφράζεται με έναν τρόπο που να εκπαιδεύει σε ότι αφορά τη συμπεριφορά και σε ότι αφορά την ελληνική γλώσσα. Αυτό δεν μπορούμε να το δούμε πια σήμερα σε μεγάλη έκταση».

12 σχόλια:

  1. Κύριε Πάγκαλε επιτέλους ΗΜΑΡΤΟΝ !

    Ξεκουράσου ! Τόσα μας..πρόσφερες, μας αρκούν . Όχι άλλο ..κάρβουνο ΜΩΡΕ!!!
    Απάντηση
  2. Ότι θα μας πουλήσετε σκλάβους στην Μπαρμπαριά πότε θα μας το πείτε;
    Απάντηση
  3. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ13 Νοεμβρίου 2012 8:43 π.μ.
    μωρή γουρουνοκεφαλή ,,,,,,θα πείς και αλήθεια....ψεύτη.
    Απάντηση
  4. Πάει μας τελείωσαν!Δεν έχει άλλο ξύγκι,τώρα ξύνουν σάρκες και τρέχει το αίμα!Τα θηρία είναι αχόρταγα,όσο τα ταίζεις τόσο ανοίγει η όρεξη.Έτσι θα πορευόμαστε,από μνημόνιο σε μνημόνιο,και από θηρίο σε θηρίο,ο θάνατος δε μας επιτρέπεται από τα θηρία,μόνο αυτοκτονίες μεμονωμένων ανθρώπων επιτρέπουν.Θα επέλθει και ο θάνατος αλλά όταν το αποφασίσουν τα θηρία.Καημένη Ελλάδα πώς εγκλωβίστηκες από σωτήρες σου και δυνάστες σου!Κι ούτε ένας,ούτε για δείγμα δεν αντιστέκεται,παρά μόνο ο λαός σου που αποστεώνεται χωρίς αποκούμπι,χωρίς ηγέτιδα δύναμη μέσα απ΄τα σπλάχνα σου!
    Απάντηση
  5. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝ , ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.........
    Απάντηση
  6. ΟΤΑΝ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΑΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΔΟΞΑΖΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
    Απάντηση
  7. Ή βλέπει κίνδυνο από την "εξαγριωμένη" Δικαιοσύνη ή θα βάλει για αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ ή τρίβεται για να μπει στη ΝΔ...
    Μπορεί και τα 3 μαζί (το καθένα με τη σειρά του).
    Bagia
    Απάντηση
  8. ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΜΠΑΡΙΛΙΚΙ ΣΟΥ
    Απάντηση
  9. Δεν υδρωνει κιολας οταν λεει τις μπαρουφες του μπας και χασει κανενα κιλο!!!!!
    Απάντηση
  10. παλιοντενεκέ εχεις ακόμα το θρασος να βγαίνεις και να μιλας. Θα έπρεπε να ήσουν κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος εσυ και πολοί άλλοι από το συνάφι σου διότι κυβερνούσατε επί χρονια τη χώρα και κατορθώσατε να τη διαλύσετε. Αν υπήρχε δικαιοσύνη θα ήσουν κρυμένος σε καμιά τρύπα όπως ο Σανταμ Χουσείν για να γλιτώσεις.
    Απάντηση
  11. Βρε ούστ κοπροσκυλο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια