Powered By Blogger

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

ΟΙ ληστές εφορμούν

Σύμφωνα με την είδηση, αλλάζει πάλι το σύστημα φορολόγησης βάσει των αποδείξεων κατανάλωσης που κάνουμε. Όσοι δεν καταφέρουν να συγκεντρώσουν τις απαιτούμενες αποδείξεις θα έχουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής", πέναλτι φόρου 21% επί της διαφοράς μεταξύ της αξίας των αποδείξεων που θα....
έχουν μαζέψει και της αξίας των αποδείξεων που ισοδυναμεί με το 25% του μεγαλύτερου ποσού μεταξύ ετησίου δηλωθέντος ή ετησίου τεκμαρτού εισοδήματος.

Οι άθλιοι, μας προτρέπουν να συνεχίσουμε να είμαστε καταναλωτικά ζώα. Αν δεν συγκεντρώνουμε ετησίως το ποσό 25% σε αποδείξεις, επί ετησίου εισοδήματος άνω των 42.000 ευρώ, θα μας βάζουν πρόστιμο, επειδή δεν ξοδέψαμε πολλά. Όσα έπρεπε να ξοδέψουμε, αλλά δεν το κάναμε, οπότε βάλτε τους να πληρώσουν κι άλλο φόρο, αφού έχουν περίσσευμα.

Οι άθλιοι, δεν υπολογίζουν τα έξοδα συντήρησης των άνεργων παιδιών μας, ούτε τα έξοδα που πληρώνουμε για τις σπουδές τους, ούτε ακόμη και τα αποδεδειγμένα έξοδα διαβίωσης με τα κοινόχρηστα, που κάθε μήνα πληρώνουμε, στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών. Θέλουν να έχουμε αποδείξεις. Τις δικές τους όμως αποδείξεις της φοροκλοπής που μας κάνουν δεν τις λαμβάνουν υπόψη. Ετήσιο αφορολόγητο είναι μόνο, επί του παρόντος, το ποσό των 5.000 ευρώ. Σε λίγο θα το μηδενίσουν.

Αθλιότεροι των αθλίων και ληστρικότεροι των ληστών δεν θα μπορούσαν να βρεθούν άλλοι χειρότεροι από αυτούς.


http://kyprianoscy.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια