Powered By Blogger

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Κύριε Ρομπόϊ λέτε μπούρδες , η Ελλάδα δεν είναι μια χρεοκοπημένη θυγατρική εταιρία σας...

Σε μια Ελλάδα που εξευτελίζεται καθημερινώς τα τελευταία χρόνια εσωτερικά, αλλά και παγκόσμια , σε μια Ελλάδα που οι πολιτικοί της κωφεύουν και παίζουν το «δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω» μη τολμώντας να υψώσουν την φωνή της διαμαρτυρίας, τουλάχιστον ένας βρέθηκε ένας Ευρωπαίος να πει τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

Αυτοί που «επιλέξαμε» να .....
μας «κυβερνήσουν» (γιατί μόνο εντός εισαγωγικών τους επιλέξαμε και μας κυβερνούν – έως εκεί έχουν μείνει, στα εισαγωγικά) , ποτέ δεν τόλμησαν , είτε πρόκειται για τους πολιτικούς τους κοινοβουλίου μας, είτε πρόκειται για τους ευρωβουλευτές μας, να μιλήσουν για την Ελλάδα και να την υπερασπιστούν ουσιαστικά.

Μέσα σε ενάμισι λεπτό της ώρας, όμως, ο σκεπτικιστής ευρωβουλευτής Ναϊτζέλ Φαραντζ , ύψωσε την φωνή του και κατάφερε να εξευτελίσει με δριμύ επίθεση πρόσωπο με πρόσωπο τον ατάραχο κύριο Βαν Ρομπάϊ και Μπαρόζο. Για τις πολιτικές τους ενάντια της Ελλάδος και για τις «μπούρδες» τις οποίες λένε για ανάπτυξη. Μια φωνή που χρόνια περιμένουμε να ακούσουμε από τους «δικούς»μας .. . (και σιγά μην τα πούνε)….

Ίσως γιατί οι δικοί μας «εγκέφαλοι» ωθούν την χώρα προς τον κατήφορο, μιας και ουδείς τολμάει να πει αλήθειες και να αντιταχθεί στις καταστροφικές κινήσεις υποτέλειας των Γερμανών και των υπολοίπων συνεργατών τους.

Ακινητοποιούν την Ελλάδα , εξαθλιώνουν τους Έλληνες , κόβουν τα όνειρα σε χιλιάδες νέους, εξευτελίζουν την περηφάνια των ελλήνων με αντάλλαγμα μια δόση ….
«Οι απελπισμένοι άνθρωποι κάνουν απελπισμένες πράξεις»!!

Παρακολουθήστε το video ή διαβάστε το κείμενο της ομιλίας του, μέσα στο ευρωκοινοβούλιο , για το πώς ένας ξένος υπερασπίζεται την Ελλάδα τόσο , όσο δεν έχουν τολμήσει να το πράξουν στο σύνολο οι 300 της βουλής .…

«Σκεφτόμουν τις προτάσεις του Γερμανού υπουργού Οικονομικών το σαββατοκύριακο, για έναν επίτροπο της Ε.Ε. που θα καταλάβει ένα μεγάλο κτίριο στην Αθήνα και θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, ένας Γκαουλάιτερ όπως μπορεί να πουν πολλοί…
Σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνει πλάκα…
Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ακόμα και αυτή η Ε.Ε. θα φτάσει σε τέτοιο σημείο…
Αλλά ήταν ασφαλώς μια διαπραγματευτική θέση.
Και αυτό που έχουμε τώρα για την Ελλάδα είναι διπλωματία υπό την απειλή του όπλου, που είναι η στρατηγική που χρησιμοποίηση και ο Πάλμερστον εναντίον της Αθήνας τον 19ο αιώνα.
Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί σήμερα ότι η Ελλάδα δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια αποικία. Και όλα αυτά είναι ένα τεράστιο λάθος.
Η Ελλάδα δεν είναι μια χρεοκοπημένη θυγατρική εταιρία, όπου η κεντρική διοίκησή της έρχεται και αναλαμβάνει τον έλεγχο.
Η Ελλάδα είναι ένα Έθνος με ψυχή, ένα Έθνος με υπερηφάνεια, με Ιστορία…
Για το Θεό, επινόησαν πρώτοι την δημοκρατία.
Υποφέρουν, η ανεργία στους νέους είναι στο 50%.
Και αυτό κύριε Βαν Ρομπόι γιατί βρίσκονται στο ευρώ. Εσείς προκαλείτε την αθλιότητα σε αυτές τις χώρες και λέτε μπούρδες για θέσεις εργασίας, κι ανάπττυξη. Τίποτα από αυτά δεν θα γίνει πραγματικότητα.
Και θυμηθείτε:
Αυτοί οι άνθρωποι οδηγούνται στην εξαθλίωση και την απόγνωση και οι απεγνωσμένοι άνθρωποι κάνουν απελπισμένες πράξεις.
Φοβάμαι πραγματικά για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν συνεχίσουμε αυτή την τρελή πορεία και φυσικά όπως ξέρει και ο κύριος Μπαρόζο , ακολουθεί η Πορτογαλία.»

Ξένια Καραγεώργη



6 σχόλια:

  1. Εσείς ελληνες της βουλής υπακοή μόνο δείχνετε γιατί δεν μιλάτε ?
    Απάντηση
  2. Ο Λαός θα πρέπει να μην είναι στα καλά του για να εκλέγει τέτοιους πολιτικούς που τον μισούν, (εκτός αν οι εκλογές γίνονται με ``δημοκρατικό`` τρόπο ,δηλαδή άλλα ψηφίζει ο λαός και άλλα βγάζει η κάλπη,(μήπως ο Σημίτης δεν ``αγόρασε`` 200.000 ξένους και εκλέχθηκε, όπως αποκάλυψε ο Τριανταφυλόπουλος, τώρα τάχαμ στην χώρα αυτή που το σύνταγμα το έχουν καταστήσει σουρωτήρι ,θα κολώσουν;).Όπως δείχνουν τα πράγματα τζάμπα ψηφίζουμε, το τέλος μας έχει έλθει και έλεος δεν δείχνουν αυτοί.
    Απάντηση
  3. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΛΕΞΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΟΙΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΦΙΑΛΤΕΣ...
    Απάντηση
  4. Ο κ.ΦΙΓΚΕΡ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΙ ΕΥΘΥΣ.ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΣΕ ΜΑΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.Καλλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια