Powered By Blogger

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

4% Τόσοι τους πιστεύουν - Καταρρέει η κυβερνητική αξιοπιστία


Το «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί εκτάκτως, λόγω της απεργίας της Τετάρτης,σήμερα Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο «4% Τόσοι τους πιστεύουν»και την αναλυτική παρουσίαση της δημοσκόπησης (Δείκτες) της PULSE R.C στην οποία αποτυπώνεται η εικόνα κατάρρευσης της κυβερνητικής αξιοπιστίας. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση ο ΣΥΝ προηγείται της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου και η Χρυσή Αυγή εδραιώνεται στην τρίτη θέση… (Σελ.20,45,46,47)

ΜΑΣ… ΣΑΡΩΝΟΥΝ: Η ΕΛ.ΑΣ προμηθεύεται με διαγωνισμό δύο βαν εφοδιασμένα με ακτίνες
Χ με τα οποία θα μπορούν να μας παρακολουθούν όποτε γουστάρουν, όπου κι αν είμαστε. Άραγε η συγκεκριμένη προμήθεια καλύπτεται νομικά και συνταγματικά; (Σελ 16,17)


ΠΑΣΟΚ: Το μαγαζί δεν είναι πια γωνία και στο τέλος θα του βάλουν και λουκέτο. Μένει στην απέξω όποιος αμφισβητεί τον Μπένι και όπως φαίνεται το κόμμα θα διανύσει τη Μεγάλη Εβδομάδα των διαγραφών. Ο τελευταίος να κλείσει και την πόρτα…
(Σελ 6,7)

ΤΣΙΠΡΑΣ: Σφυροκόπημα κατά ριπάς δέχεται η κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος «βλέπει» την κυβερνητική διάλυση και κλιμακώνει την πίεση εντός και εκτός Βουλής. (Σελ 8,9)

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Κοσμογονικές μεταβολές έρχονται στο τραπεζικό σύστημα. Προγράμματα εθελούσιας εξόδου, μειώσεις μισθών και… βλέπουμε περιλαμβάνει το μενού του τελευταίου γύρου της αναδιάρθρωσης του χρηματοπιστωτικού συστήματος. (Σελ 10,11)

ΣΤΟ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΟΝΤΙΚΙ»: «Η “μαφία”του πετρελαίου θέρμανσης»: Η νοθεία και το εκτεταμένο λαθρεμπόριο στην αγορά καυσίμων, οι λύσεις που προτείνουν οι ειδικοί καθώς και η παρελκυστική τακτική των αρμοδίων.Ακόμη: Η αλήθεια για το γάλα και τα «ληγμένα» τρόφιμα / Πώς το ποδήλατο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του εθνικού χρέους / Ο βρώμικος πόλεμος για την κατασκευή ιδιωτικών πόλεων στην Ονδούρα και η δολοφονία δικηγόρου ακτιβιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια