Powered By Blogger

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΝ. ΓΛΕΖΟΣ - ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΚΟ ΝΑ ΗΤΑΝ...

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΠΟ

ΜΙΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ

Και ένα µάρκο να ήταν η οφειλή, η Γερµανία έχει τη νοµική, την ιστορική, αλλά προπαντός την ηθική υποχρέωση να εκπληρώσει τα χρέη της απέναντι στην Ελλάδα.

Η περιφρονητική, υποτιµητική και απαξιωτική, όλο λοιδορίες, ως και απάνθρωπη συµπεριφορά της Γερµανίας απέναντι στην Ελλάδα φαίνεται, από πρώτη όψη, δυσεξήγητη και.....
εύλογα δηµιουργεί πολλά ερωτήµατα.

Τι συµβαίνει; Γιατί αυτή η στυγνή διαγωγή; Η στάση αυτή υποχρεώνει, πρώτα και κύρια, να υπενθυµίσουµε τι υπέστη ο ελληνικός λαός από τα γερµανικά στρατεύµατα στη διάρκεια της Κατοχής στο Β΄ Παγκόσµιο Πόλεµο –ολόκληρο το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας µε το διαµελισµό της και αφανισµού του Ελληνικού Λαού µε τη γενοκτονία–, να παρουσιάσουµε τις ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις, να τονίσουµε τις σηµερινές οφειλές της Γερµανίας προς την Ελλάδα και, πάνω απ’ όλα, να υπογραµµίσουµε την ουσιαστική και ηθική πλευρά του προβλήµατος.

Επιδιώκουµε την ολόπλευρη ενηµέρωση και κατανόηση του προβλήµατος απ’ όλους. Αποσκοπούµε να ξεθάψουµε το θέµα των οφειλών της Γερµανίας προς την Ελλάδα, το οποίο έχουν θάψει στα τάρταρα της λησµοσύνης από τη µια η γερµανική εκδικητικότητα και από την άλλη το µένος κατά της Εθνικής Αντίστασης. ∆ε µας διακατέχει µίσος κατά του γερµανικού λαού. Θέλουµε διακαώς, επιδιώκουµε µε κάθε τρόπο και ευελπιστούµε στη φιλία των λαών Ελλάδας - Γερµανίας. Προϋπόθεση απαραίτητη όµως της φιλίας αποτελεί η αποκατάσταση του δικαίου.

Αθήνα 2012

Σειρά: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σελίδες: 286

Τιμή:€ 9,90 (με ΦΠΑ)

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ-ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΕΡΝΑΝΕ!
    ================================
    Στην Ελλάδα , 90 πόλεις και χωριά έχουν αναγνωριστεί ως «μαρτυρικά», μετά τις μαζικές θηριωδίες που διέπραξαν οι ναζί κατά των πληθυσμών τους. Κατά Περιφέρειες, στην Κρήτη οι ναζιστικές ορδές διέπραξαν θηριωδίες σε 35 πόλεις και χωριά, στην Ήπειρο σε 16, στη Στερεά Ελλάδα σε 11, στην Πελοπόννησο σε 8, στη Θεσσαλία σε 7, στη Μακεδονία σε 12 και στο Ιόνιο σε 1. Στο τέλος του πολέμου, οι Εθνικοσοσιαλιστές Γερμανοί, μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους, είχαν αφήσει πίσω τους 88.300 νεκρούς στρατιώτες και 325.000 εκτελεσμένους Έλληνες πολίτες
    Απάντηση
  2. Και καθως ηταν κυνηγημενοι και πεινασμενοι στα βουνα το μονο που μπορουσαν να κανουν ηταν να διασκεδαζουν βλεποντας τις σεξουαλικες επιδοσεις του πρωτου και μοναδικου ανωμαλου πουστη κατσαπλια κομμουνιστοσυμμοριτη του καπεταν μιζερια η βελουχιωτη!
    Ο μητρος ηταν ενας τσομπανος απο ενα χωριο των τζουμερικων και ειχε ενα γεννητικο οργανο υπερμεγεθες συμφωνα με μαρτυριες διαφορων επιζησαντων κομμουνιστοσυμμοριτων απο τις εκκαθαρισεις του εθνικου ελληνικου στρατου και κοκινα μαγουλα επισης. ο κοκινομαγουλος λοιπον αυτος ηταν ο επισημος επιβητορας του μιζερια. ολο το βουνο εσειετο απο τισ κραυγες που εβγαζε οταν εισεβαλε εκεινο το οργανο στα οπισθια του μιζερια και εσειετο η περιοχη απο τα μουγκρητα του. Αυτο επεναλαμβανετο παρα πολλες φορες ημερησιως διοτι ο μιζεριας ηταν μεγαλος ανωμαλος και δεν ικανοποιειτο με 2 και 3 φορες με αποτελεσμα ο μητρος να μην μπορει να παρει τα ποδια του. μετα απο τα αλλεπαληλα ξεσκισματα του πρωκτου του φωναζε τα "παλληκαρια" του και κατεβαιναν στα περιξ χωρια οπου μετα το πλιατσικο αρχιζαν τις σφαγες οι οποιες οπως δηλωσαν διασωθεντες κομμουνιστοσυμμοριτες ηταν αποτελεσμα του πονου που ενιωθε ο μιζεριας μετα τους εμβολισμους απο το "βγαλμενο χερι" του μητρου του κοκινομαγουλου και ετσι ξεσπουσε σφαζοντας αθωους πολιτες που ετυχε να βρεθουν μπροστα του.Ετσι γινοτανε η αντισταση απο του ηρωες του μιζερια και αυτα πιστευουν καποια καταλοιπα σημερα τα οποια ευτυχως σε λιγο καιρο θα εξαλειφθουν παντελως και θα αποτελουν μια μαυρη κιληδα στην ιστορια της Ελλαδος.

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΤΙΜΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΤΣΙΟΥ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ "Χ" ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΕΤΡΟΠΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΥΣ ΛΗΣΤΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
    ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ 40 ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΑΖΙΣΜΟ.

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΗΡΩΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΥΤΕΡΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΤΟ "ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΚΕΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ!!!!!
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια