Powered By Blogger

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ! Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

samaras-eurogroup
ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ BILDERBERG ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Τα ψεύδη του Σαμαρά συνεχίζονται και εντείνονται. Μην τρέφει κανείς αυταπάτες ότι θα υπάρξει βελτίωση στην κατάσταση της χώρας. Αντιθέτως, ο τόπος οδηγείται στο χάος και την καταστροφή, με εν τη ψυχρώ πολιτική του ίδιου του Πρωθυπουργού. Ο κ. Σαμαράς εμπαίζει τον λαό και ενεργεί ως εντολοδόχος των δανειστών τοκογλύφων, οι οποίοι με τη σειρά τους θέλουν να αρπάξουν τη χώρα για ένα κομμάτι ψωμί. Επιδιώκουν να κατάσχουν τη δημόσια περιουσία της, εν ονόματι του χρέους της, με τον Πρωθυπουργό να τούς ανοίγει διάπλατα την πόρτα.
Τα ψέματα του Α. Σαμαρά, μετά την «επαναδιαπραγμάτευση», τις «όχι άλλες οριζόντιες περικοπές», την «ελάφρυνση των χαμηλών οικονομικά στρωμάτων», έχουν ήδη τροποποιηθεί με το «ώρα για ανάπτυξη», «νέες επενδύσεις» και «τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της οικονομίας θα φανούν στο πρώτο εξάμηνο του 2013»! Πρόκειται για συνταγή βγαλμένη από το ίδιο μαγειρείο,
που θέλει να κοιμίζει τον λαό με ψεύτικες υποσχέσεις ώστε να επιτελεί απερίσπαστο το καταστροφικό του έργο.
Αφού ο Πρωθυπουργός πέρασε από τη Βουλή τα θανατηφόρα μέτρα των 13,5 δις ευρώ, ο επόμενος στόχος του δεν είναι βεβαίως καμία ανάπτυξη όπως διατυμπανίζει, άλλωστε πώς είναι δυνατόν να υπάρξει ανάπτυξη με μία την οικονομία-θρύψαλα και τις επιχειρήσεις ρημαγμένες, αλλά η κατάργηση της εθνικής μας υπόστασης και η μεταβολή της χώρας σε ...Ομοσπονδία.
Όπως πολύ εύστοχα σημειώνει σε ανάλυσή του ο οικονομολόγος Δ. Καζάκης, η πειθώ του λαού για το δόλιο σχέδιο καταστροφής του, περνάει μέσα από το σλόγκαν «να τηρούμε πιστά τις εντολές». Χωρίς να εξηγεί ο κ. Σαμαράς εάν οι εντολές αυτές αποτελούν τη σωστή συνταγή, λέει ότι πρέπει να τις εκτελούμε στο ακέραιο, ώστε να είμαστε αξιόπιστοι στους δανειστές μας!!! Τώρα, εάν αυτές οι εντολές υπηρετούν τα συμφέροντα των Αλ Καπόνε της τραπεζικής αγοράς, που αυτά υπηρετούν, δεν έχει σημασία! Αρκεί να είμαστε αξιόπιστοι στους δανειστές μας! Πιο ωμή και κυνική δήλωση Έλληνα Πρωθυπουργού, με την οποία να καθίσταται σαφής ο ρόλος που έχει αναλάβει απέναντι στους τοκογλύφους, δεν έχει ξαναϋπάρξει!
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ...ΚΑΝΤΟΝΙ!
Ο Κ. Σαμαράς λοιπόν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για ομοσπονδοποίηση της Ελλάδος, σε ομιλία του στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Μάλτα, όπου εκεί είπε ορθά-κοφτά: «...ανεξάρτητα από το ερώτημα που θέτουμε σήμερα, η απάντηση εξακολουθεί να είναι: περισσότερη Ευρώπη. ...Υπάρχουν κάποιες πολιτικές ομάδες που επιθυμούν την κατάργηση του έθνους-κράτους. Υπάρχουν και άλλες που απορρίπτουν την ομοσπονδιακή προοπτική συνολικά. Εμείς βρισκόμαστε στο μέσο και επιθυμούμε και τα δύο»!!!
Χυδαίος, κυνικός; Ο κ. Σαμαράς λοιπόν επιθυμεί και την κατάργηση του έθνους-κράτους και την ομοσπονδοποίηση της Ελλάδος!
Ο οικονομολόγος κ. Καζάκης τοποθετεί το σχέδιο δανειστών-Σαμαρά στην πραγματική του διάσταση: «Αυτή είναι η πολιτική λύση που μηχανεύεται η Ευρώπη. Η καντονοποίηση της Ευρώπης σε εύκολα αφομοιώσιμα και προσαρτημένα κρατίδια, που μόνο τύποις θα ονομάζονται "κράτη-έθνη", ενώ στην πραγματικότητα η εθνική τους κυριαρχία θα έχει καταλυθεί υπέρ των ευρωπαϊκών θεσμών και αγορών.
Ο δε Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μπαρόζο, αναφερόμενος στην ομοσπονδοποίηση των εθνικών κρατών, υπήρξε ακόμη πιο στυγνός: «Είναι μια δημοκρατική ομοσπονδία των εθνικών κρατών που μπορεί να αντιμετωπίσει τα κοινά προβλήματά μας, μέσα από το μοίρασμα της εθνικής κυριαρχίας με τέτοιο τρόπο ώστε κάθε χώρα και κάθε πολίτης να είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να ελέγχουν τη μοίρα τους»!
Η εθνική κυριαρχία λοιπόν θα συνθλιβεί κάτω από την ευρωπαϊκή μπουλντόζα των δανειστών, με τους Έλληνες να χάνουν την εθνική τους ταυτότητα και να υποτάσσονται στις εντολές των εγκληματιών της διεθνούς τοκογλυφίας. Αυτό τον ρόλο στην Ελλάδα έχει αναλάβει ο κ. Σαμαράς. Εμπαίζοντας και παγιδεύοντας τον λαό με φρούδες ελπίδες και συνεχή ψέματα, προσφέρει γη και ύδωρ στους δανειστές μας, ώστε να υλοποιήσουν το σχέδιο κατάλυσης της εθνικής μας κυριαρχίας, παράδοσης της χώρας στον απόλυτο έλεγχο των ευρωπαίων τοκογλύφων και στην εξαθλίωση του λαού.
Θα υπομείνουμε και άλλο αυτή την κατάσταση ή πρέπει επιτέλους να ξεσηκωθούμε;
http://makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια