Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Ποιό φυτό σκοτώνει τόν καρκίνο;

Nov 01 2012

Ποιό φυτό σκοτώνει τόν καρκίνο;

Εἴπαμε, κάθε φορὰ ποὺ μία ἀσθένεια ἐμφανίζεται, μία λειτουργία τῆς Φύσεως τὴν θερεπεύει.
Ἴσως νὰ λέγεται φυτό, ἴσως ζῶον ἤ μικροοργανισμός, ἴσως ἀκόμη καὶ κάποια ἄλλη φυσικὴ λειτουργία μὲ τὸ φῶς, τὸ νερὸ ἤ τὸν ἀέρα.
Τὰ πάντα εἶναι ἐκεῖ ἔξω, ἀρκεῖ ἐμεῖς νὰ μποροῦμε νὰ τὰ ἀνακαλύψουμε.
Σήμερα συζητᾶμε γιὰ τὸ φυτὸ «βροντὴ τοῦ θεοῦ τῆς ἀμπέλου»…
Ἐχθὲς μιλούσαμε γιὰ κάτι ἄλλο… Ἤ ἀκόμη καὶ γιὰ τὴν ταπεινή μας ἐλιά…
Τὰ πάντα εἶναι ἐδῶ γύρω μας, ἱκανὰ κι ἄξια νὰ μᾶς καθάρουν καὶ νὰ μᾶς θεραπεύσουν, ἐὰν ἐτοῦτο ἀπαιτηθῇ…
Ἀρκεῖ φυσικὰ νὰ εἴμαστε ἔτοιμοι γιὰ νὰ δοῦμε αὐτὸ ποὺ μᾶς προσφέρεται ἁπλόχερα!
Φιλονόη.

Θεραπεία καρκίνου: ποιο φυτό σκοτώνει τον καρκίνο

Ενα ελάχιστα γνωστό φυτό με ένα πραγματικά περίεργο όνομα κάνει τώρα πρωτοσέλιδα ως δολοφόνος του καρκίνου, με την ένωση του φυτού εξαφανίστηκαν οι όγκοι σε ποντίκια με καρκίνο του παγκρέατος. Γνωστό ως η  «βροντή του θεού της αμπέλου» ή lei gong teng, το κινεζικό φυτό έχει ενσωματωθεί στην κινεζική ιατρική και έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για την αποκατάσταση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. 
Σύμφωνα με τη νέα έρευνα από το Πανεπιστημίου του Τεκτονικού Κέντρου για τον Καρκίνο στην Μινεσότα www.cancer.umn.edu, η ένωση των φυτών δεν οδήγησε σε κανένα σημάδι όγκου μετά από μια περίοδο 40 ημερών ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας. Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Science Translational Medicine και χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, ακόμη και οι επιστήμονες που εργάζονται για το έργο είχαν μείνει άφωνοι από τις αντικαρκινικές ιδιότητες της ένωσης.
Το φυτό περιέχει κάτι που είναι γνωστό ως τριπτολίδη, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως μαχητής του καρκίνου σε προηγούμενη έρευνα, που πιστεύεται ότι είναι το βασικό συστατικό που μπορεί να είναι υπεύθυνο για τις αντικαρκινικές ικανότητες. Ο αντιπρόεδρος της έρευνας στο Κέντρο Καρκίνου εξήγησε στο Bloomberg: Αυτό το φάρμακο είναι απίστευτα ισχυρό για να σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα, είπε. Οπως και με πολλές άλλες ισχυρές ουσίες, όπως η κουρκούμη και το τζίντζερ, η επικρατούσα τάση στην επιστήμη είναι να αργεί να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί στην παραδοσιακή ιατρική έχουν γνωστό για ολόκληρη τη ζωή τους. 
Αυτό φυσικά, οφείλεται στο γεγονός ότι απλά δεν υπάρχει χρήμα για μεγάλες εταιρείες να ερευνήσουν τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων και φυσικών ενώσεων, όπως η ένωση που βρίσκεται στο lei gong teng. Το Turmeric και το τζίντζερ, για παράδειγμα, έχει βρεθεί ότι έχει καταπληκτικές αντικαρκινικές ουσίες που είναι σχεδόν δωρεάν σε σύγκριση με τα ακριβά και επικίνδυνα φάρμακα κατά του ουσίες. 
Παρ “όλα αυτά, οι μεγαλοφαρμακευτικές έχουν καταφέρει να αγνοήσουν αυτά τα μπαχαρικά όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην πραγματικότητα, έχουν ακόμη επινοήσει χιλιάδες μελέτες που να καταδεικνύουν με δόλο την υποτιθέμενη αξία των φαρμακευτικών προϊόντων που προωθούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές.
ἀνεξήγητα φαινόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια