Powered By Blogger

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Υπερψήφιση μέτρων = ειδικά δικαστήρια και κρεμάλες…

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Υπερψήφιση μέτρων = ειδικά δικαστήρια και κρεμάλες…

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ !

Σήμερα για άλλη μια φορά οι Βο(υ)λευτές μας καλούνται να ψηφίσουν μέτρα που συνεχίζουν την εξόντωση – εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, προκειμένου να κερδίσει το τραπεζικό σύστημα και η ολιγαρχία των νταβατζήδων. Αυτή η ολιγαρχία των εγχώριων δοσιλόγων εξ αίματος, συνεργάζεται με τους Γερμανούς ώστε να η Ελλάς να γίνει και....
επίσημα προτεκτοράτο. Είναι υπεύθυνοι για όσα Θα συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και θα γραφτούν στην ιστορία ως υπεύθυνοι για τις αυτοκτονίες, την σφαγή του Ελληνικού λαού για την κυριαρχία του Τραπεζικού συστήματος και της Ολιγαρχίας των Νταβατζήδων της διαπλοκής.

Ο Μαέστρος Μπαρμπαφώτης που θα προχωρούσε σε σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο θα ψηφίσει τον πιο σκληρό προϋπολογισμό της μεταπολιτεύσεως που μας τελειώνει οριστικά. Δηλαδή “ναι” στις περικοπές των συντάξεων και απλά θα δηλώσει “παρών” στα εργασιακά. Δεν θα ψηφίσει “ΌΧΙ” ούτε “ΝΑΙ” αλλά “Παρών”! Ένα πράγμα σαν τον Πόντιο Πιλάτο…που ήξερε ότι ο Χριστός είναι αθώος και υπό τον φόβο ότι θα ξεσηκωθούν οι Εβραίοι, τους έδωσε την ευκαιρία να αποφασίσουν αν θέλουν να τον Σταυρώσουν.

Η Νέα Δημοκρατία που θα προχωρούσε σε εξεταστική για το μνημόνιο, θα επαναδιαπραγματευόταν, δεν θα προχωρούσε σε μείωση μισθών, δεν θα προχωρούσε σε μείωση συντάξεων, και φυσικά όχι στην αύξηση φόρων, σε όλες τις προεκλογικές υποσχέσεις έκανε πίσω και προχώρησε στα ακριβώς αντίθετα… Οριζόντιες περικοπές επιδομάτων μισθών και συντάξεων και αύξηση φορολογίας. Μόνον και μόνον γι αυτό πρέπει να γίνουν ειδικά δικαστήρια με την κατηγορία της ζημίας του Ελληνικού κράτους και τις εξαπάτησης του Ελληνικού λαού. Προχωρά στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει πάνω από 190 δις ευρώ και θέλουν και άλλα. Με το ηλίθιο επιχείρημα ότι δεν θα έχουμε καταθέσεις… Τα 190 δις που πήραν τι έγιναν; Έκαναν φτερά; Και αφού τους δίνουν άλλα 50 δις με την ανακεφαλαιοποίηση γιατί δεν παίρνουμε και τις μετοχές σαν κράτος;

Ο Τσίπρας σαν άλλος Παπανδρέου κατεβαίνει στο Σύνταγμα να συμμετάσχει στις απεργίες και να υποσχεθεί καλύτερες μέρες. Μάλιστα έλεγε οτι την κυβέρνηση πρέπει να την αφήσουμε να πέσει μόνο της, να την ρίξει ο Λαός… χαχαχαχα! Δηλαδή να περιμένουν πότε θα οργανωθεί ο λαός που τον έχουν χωρίσει και τον σπάνε στο ξύλο όποτε διαδηλώνει, να ρίξει την χούντα της ολιγαρχίας των εθνοπροδοτών. Και αυτοί να συνεχίζουν να παίρνουν την κρατική επιχορηγησούλα… Βέβαια από εχτές και μετά το στενό μαρκάρισμα συνιστωσών και πολιτών, λέει οτι “Ζητάμε εκλογές”. Πως κι έτσι ρε Αλέξη; Εσύ έλεγες ότι εκλογές έγιναν πρόσφατα και δεν χρειάζονται να γίνουν πάλι! Τι έγινε; Φάγαμε τις φάπες;

Επίσης Ο Αλέξης μας λέει ότι θα αλλάξει τα πάντα όταν έρθει στην Εξουσία, Θα επανακρατικοποιήσει την Αγροτική και το ΤΤ και θα καταργήσει το μνημόνιο με επιθετική διαπραγμάτευση. Όλα αυτά παραμένοντας στην ΕΕ και το Ευρώ…. ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ καλό! Μέσα στο νόμισμα του Ευρώ που από μόνο του παράγει χρέος, ελλείμματα, καταστρέφει την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγή του Νότου και ιδιαίτερα της Ελλάδας. Ένα νόμισμα που βοηθάει απλά τους τραπεζίτες και τους ολιγάρχες να μεταφέρουν μεγάλα ποσά μαύρου χρήματος χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν το νόμισμα.

Εμείς τι κάνουμε; Περιμένουμε και εμείς να θα φτάσει η ημέρα που θα Εκλεγεί ο Σύριζα; Περιμένουμε να φτάσουν οι αυτοκτονίες τις 10.000, τους άνεργους στα 3.000.000; Αν πραγματικά ήθελε ο Σύριζα το ΚΚΕ και οι ΑΝΕΛ να ρίξουν το σύστημα… θα υπέβαλαν την παραίτησή τους για να απονομιμοποιήσουν την κυβέρνηση και θα οργάνωναν μια Γενική πολιτική απεργία με ταυτόχρονη στάση πληρωμών στις εφορίες και τις τράπεζες και κατάληψη δημόσιων κτηρίων που παίζουν κεντρικό ρόλο στην καθιέρωση της Τρόϊκας. Με απαίτηση την προκήρυξη εκλογών για συντακτική εθνοσυνέλευση, νέο σύνταγμα από την αρχή, μη αναγνώριση του χρέους κτλ.. Αλλά φυσικά, αυτό για τον Σύριζα σημαίνει τέρμα η κρατική επιχορήγηση, τέρμα η θεσούλα μας.. διότι καταργούμε τα κόμματα που λειτουργούν ως κλίκες και δεν υπηρετούν την δημοκρατία.

Έλληνες διαδώστε την ιδέα της Γενικής πολιτικής απεργίας.

anti-ntp.net:

12 σχόλια:

  1. ΣΩΣΤΑ ΕΤΣΙ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε σχολιαστές στο διαδίκτυο με δική μας πρωτοβουλία. Ανήκουμε στην κατηγορία των κομματικών σχολιαστών και προσπαθούμε να περάσουμε τις κομματικές μας θέσεις. Γνωρίζουμε ότι αυτό που κάνουμε και γράφουμε δεν είναι ούτε έντιμο ούτε ηθικό. Όμως κάθε φορά που ακούμε ‘’κάποιους’’ στην τηλεόραση, μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
      Μας τρελαίνει η ιδέα ότι κάποιοι ΕΦΑΓΑΝ και εμείς..κοιτάμε !
      Μας τρελαίνει η ιδέα ότι αυτοί ξέρουν γράμματα και εμείς είμαστε αγράμματοι!
      Μας τρελαίνει η ιδέα δεν μας προσέχει κανείς και συνήθως μας ειρωνεύονται κατά πρόσωπο.
      Μας τρελαίνει η ιδέα, οι αριστεροί κατάφεραν και έγραψαν ιστορία όπως ‘’ ήθελαν’’.
      Μας τρελαίνει που η Ιστορία μας αναφέρει σαν εγκληματίες και συνεργάτες του εχθρού.
      Μας τρελαίνει η ιδέα ότι γράφουμε μία λέξη και όσοι την διαβάζουν γελάνε με τα λάθη μας.
      Μας τρελαίνει η ιδέα όταν μας ρωτάνε τι δουλειά κάνετε και εμείς λέμε: ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ!
      Μας τρελαίνει η ιδέα ότι δεν μεγαλώσαμε με δύο γονείς, αφού πατέρα δεν γνωρίζουμε.
      Γι αυτό, ΟΛΑ πρέπει να καταστραφούν, για να γίνουμε …ίσοι ! Γι αυτό αφήσαμε τα μαντριά μας, και γίναμε Χρυσαλήτες , δηλαδή άτομα χωρίς Θεό, χωρίς Πατρίδα, χωρίς φίλους, χωρίς φιλότιμο.
      Μία σκέψη έχουμε: ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που ανήκει σε άλλους Έλληνες και όχι και σε μας…
  2. με ενα τροπο και μονο δεν θα ψηφιζονταν τα μετρα ,αν εκαναν και τον δικο τους μισθο 1500-2000..
    Απάντηση
  3. τοσο ξεφτυλισμενοι ειμαστε
    Απάντηση
  4. όξω οι προδότες.
    Απάντηση
  5. το παιχνιδι ειναι στημενο ,χρονια τωρα
    Απάντηση
  6. αν ηθελαν να ριξουν κυβερνηση το καναν οποτε ηθελαν...
    Απάντηση
  7. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΝΑΜΕ ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ
    Απάντηση
  8. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.

    Θα ξερασω με τους πολυλογαδες!

    Φαινεται οτι αρκετοι εχουν ακομα χρηματα! Γι αυτο δεν αντιδρουν!
    Οσον αφορα τους αγροτες, δεν εχει φτασει τοσο εντονα ακομα η κριση σε αυτους, αλλα προτιμουν να πουλανε τα κτηματα των πατεραδων τους και να γκρινιαζουν βαριεστιμενοι στα καφε του χωριου!
    Απάντηση
  9. Τώρα πρέπει να κατάλαβες Έλληνα τα παιχνίδια τους!
    "Χρυσή..αυγή. Σας..ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ..!

    Χθες έγινε διεθνής διαγωνισμός για την πρόκριση αναδόχου προμηθευτή Ποντισμένων καλωδίων (σύνδεσης όλων των νήσων με την ηπειρωτική χώρα).
    Μεταξύ των υποψήφιων η....
    Ελληνική εταιρεία, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ .
    Μαντέψτε ποιος πηρέ την δουλειά. Η SIEMENS.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ δάκτυλο στο μέλι;
      ============
      Κόστος έργου 400.000.000 $. Να γιατί ήρθε η Frau Merkel .
      Όλοι τους θέλουν κρέμασμα.
      Να γιατί οι χρυσαλήτες δεν πήγαν στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθούν.
      ΑΛΗΘΕΙΑ; Η χρυσαλοιφή τι κάνει; ..βουτιές όπως και με την ΑΓΡΟΤΙΚΗ;
      Πόσο ..βαθειά; Όσο δεν..πατώνει! Καλή αρχή;
  10. ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια