Powered By Blogger

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

End National debt ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

End National debt ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ;

Πολλά έχουν ειπωθεί άλλα τόσα γραφτεί πολλά βίντεο αυθεντικά άλλα πειραγμένα.

Ο κόσμος έχει μπερδευτεί γιατί σε αυτή την εποχή το ψέμα και η αλήθεια έχουν γίνει οι καλύτεροι συνεργάτες .

Η λύση: βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει π.χ σας πουλάνε φωτοβολταϊκά για την ταράτσα και σας δανείζουν για 20 χρόνια θα έχετε κέρδος λένε ,στην έρημο Ζαχάρα της Αφρικής έχει 12 ώρες την ημέρα 50 βαθμούς κελσίου κανένας έξυπνος δεν...
πήγε να επενδύσει σε μια έκταση μεγαλύτερη από την Ευρώπη με 365 μέρες ήλιο;

Ο κύριος Σώρρας λοιπόν βρίσκετε έξω δεν είναι φυλακή και δεν το κυνηγά το F.B.A. βγαίνει σε εκπομπές στην tv στο ράδιο δεν πήγε κανείς να το συλλάβει άμα θέλετε κάντε μια δοκιμή πηγαίνετε σε ένα κανάλι με πλαστά φωτοτυπημένα ομολόγα με υπογραφή του υπουργού οικονομικών το Η.Π.Α. η με πλαστά εξώδικα προς αξιωματούχους κυβέρνησης η με πλαστές προσκλήσεις από αρχηγούς κρατών και περιμένετε αν θα έρθουν να σας συλλάβουν ,έχω την εντύπωση ότι δεν θα προλάβετε να μπείτε στο κανάλι.

Επειδή πρέπει επιτέλους πρέπει να σοβαρευτούμε σε αυτή τη χώρα βγείτε να πείτε στον Ελληνικό Λαό τη συμβαίνει, πρώτα οι μεγάλοι δημοσιογράφοι που κάνετε την πάπια και έπειτα οι πολίτικοι που χάνετε τζιπάκια και έγραφα λες και είναι σημειώσεις για ψώνια από τον μπακάλη.

Οι κατηγορίες που κυκλοφορούν για το κύριο Σώρρα δεν έχουν καμία απόδειξη με χαρτιά νόμιμα από όσα έχουν παρουσιαστεί και ο ίδιος έχει βγάλει δεκάδες νόμιμα έγραφα που αποδεικνύουν ότι λέει αλήθεια

Αν είναι ψέματα μιλήστε στο Ελληνικό Λαό είναι εκατομμύρια αυτοί που ενδιαφέρονται μην περνάτε το θέμα στα ψιλά γράμματα ιδικά αυτοί που έχετε μεγάλο βήμα προς το κόσμο ο κόσμος δικαιούται να μάθει.

600 δις δεν είναι αστείο θέμα όταν η χώρα αυτοκτονεί και πεινάει τελειώνετε με αυτό το θέμα.

Έλλην πολίτης

45 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΕΝΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΩ..2 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ ΕΝΩ Η ΔΕΗ ΧΡΕΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ 1 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΚΙΛΟΒΑΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥ8ΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ?
    ΑΠ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΑ ΚΟΒΕΙ Η ΔΕΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ? ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΝΟ?
    Απάντηση
  2. ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ!!!ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΜΠΡΟΥΤΖΙΝΑ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ????ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ??????ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 600δις...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΡΕΩΤΗ!!!!ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!ΤΙ ΚΛΙΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ!!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ.
      ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ κ.ΣΟΡΟ.
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ.ΤΕΛΟΣ.
      ΜΕ ΣΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ;;
  3. Ο Σωρρας στα λεγομενα του, εχει αποκαλυψει πολλα. Σημασια εχει να προσεξης πως απαντα και τι λεξεις χρησιμοποιει στις απαντησεις του. Ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ.
    Ισως τελικα να μην καταφερη αυτο που θελει. Η τουλαχιστον εμεις να μην το δουμε, πραγμα που θα ειναι ατυχες για τον Ελληνισμο τουλαχιστον επι του παροντος. Το κουτι της Πανδωρας ομως το εχει ανοίξει. Θα ηθελα να επιτυχη για να ειμαι και εγω εδω στον πλανητη να το ζησω.-
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ.ΑΛΛΟΤΕ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ....ΑΡΧΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ.
      ΑΛΛΟΤΕ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 600 δίς ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΩΣ 20 ΧΩΡΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΛΛΟΤΕ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ 'ΜΠΡΑΒΟΙ'ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ,ΠΟΙΑΝΗΣ ΣΤΟΑΣ ΕΙΝΑΙ;;''ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ''Ἤ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ;;
  4. ΑΝ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΞΕΦΩΝΗΣΕΙ-ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο Λ Α ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Ε Ν Α Σ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΤΙ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ? ΣΚΑΤΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;;
      ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;;
      ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ,ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ!
  5. Όταν έχεις λεφτά απλώς αγοράζεις. Όταν έχεις χάντρες και καθρεφτάκια, τότε χρειάζεται το μπλά-μπλά.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. 6:03 ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΟΣ.
    2. Όπως πολύ καλά εξήγησε στην τελευταία εκπομπή, δεν μπορεί ιδιώτης να κάνει τέτοια κίνηση προς την κεντρική τράπεζα. Μόνο το κράτος που έχει υπογράψει τις απαραίτητες συμφωνίες.
  6. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης γιατί τηρούν σιγή ιχθύος για τα εξώδικά που έχει υποβάλλει o Σώρρας στην κυβέρνηση,στο Υπ.Οικονομικών,στην τράπεζα της Ελλάδος;
    Αν και δεν έχουν πρόβλημα να γελοιοποιούνται ασχολούμενοι με τα μαχαιρώματα των λαθρο μεταξύ τους,καταγγέλλοντας τα ψευδώς ως ρατσιστικές επιθέσεις από Έλληνες ,με την περίπτωση αυτή απαξιούν να ασχοληθούν.
    ΘΑ βρεθεί κάποιος να μας πει τον λόγο που ο κύριος αυτός υπέβαλε εξώδικα;
    Μήπως είναι τρελλός και εμπλέκεται έτσι για την πλάκα του με την δικαιοσύνη;
    Ας μας ενημερώσει κάποιος τί επιτέλους συμβαίνει
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 'ΔΟΥΛΕΙΕΣ'.
      ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΣ!
      ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΘΟΛΟΥΡΑ ΜΑΣ!!
  7. ΤΙ ΝΑ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕΣ;;
    Απάντηση
  8. Oταν καποιοι, και μιλω για σχολιαστες, προσπαθουν να υπεραπλουστευσουν (και εν τέλει ΛΑΪΚΙΣΟΥΝ), δεν θα καταφερουν να αλλαξουν την αποψη μου για το θεμα. Στην τελικη δεν περιμενω 100% αποδοχη γιατι δεν ζω σε ουτοπια.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
      ΕΓΩ ΤΙ ΦΤΑΙΩ;;
    2. To μονο μου συμφερον ειναι να ζησω το υπολοιπο της ζωης μου ελευθερος και να μπορω να δωσω μια πατριδα με εθνικη οντοτητα στα ανηλικα παιδια μου.
  9. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ.
    1.Η ΣΑΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ.ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΣΚΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ
    ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΞΕΣΚΟΝΙΣΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 50 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΕΡΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ.
    2.ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΦΥΛΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 300 ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ
    3.ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η'ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η' ΟFFSHORE ΔΙΑΘΕΤΕΙ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ,ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Η' ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. Επειδη εχει δικιο στο πρωτο, δεν σημαινει οτι εχεις δικιο στο 2 και στο 3.
      Ειδικα στο 3, οποιοσδηποτε μπορει με το υπαρχων συστημα να εχει τρις και να μην φαινεται πουθενα. Απο την αλλη, το 2 δεν επιβεβαιωνει εσενα αλλα τον Σωρρα. Για να το κανεις αυτο ΠΡΕΠΕΙ να εισαι στο συστημα. Και ο Αρτεμης δειχνει οτι ειναι μεσα και σε σημειο που για να κοιταξης θα παθης ίλιγγο.
    2. ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Ἤ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
      ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ,1.ΟΟΟ.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 600.ΟΟΟ.ΟΟ0
      ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ!!!
      ΕΙΝΑΙ Ο Νου 2 'ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ'
  10. Αθαναθαν
    Μην απορείτε καθόλου γα τους πολιτικούς και τπυς δημοσιογράφους. Είναι όλοι του συστήματος και δεν πρόκειται να κάνουν απολύτως τίποτα.
    Πρέπει ο λαός να αγκαλιάσιε την END και έτσι να αναγκάσουμε όλους τους διεφθαρμένους πολιτικούς να μας αδείσουν τη γωνιά.
    Αγαπητοί πατριώτες της END ην το βάζετε κάτω, είμαστε μαζί σας και είμαστε πολλοί.
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. skata eiste
    2. ΔΗΛ.7:21 ΕΧΕΙΣ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ END,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ.....
      ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ,ΟΠΟΤΕ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ.
    3. ΜΑΖΕΥΤΗΤΕ ΝΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ;ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ;ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!
  11. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΧΑΖΟΠΑΠΑΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ;
    Το 96% του συνόλου των ΜΜΕ του πλανήτη ανήκει σε 6 εβραϊκές εταιρείες
    http://redskywarning.blogspot.gr/2011/07/96-6.html
    ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
    ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;Ο ΣΗΜΗΤΗΣ;Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ;Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ;Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΡΙΘΜΩ.
    ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΙΧΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ;Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΓΙΑ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΙΧΕ;
    Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΧΕΙ;
    DAVID+ΟΓΛΟΥ=ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
    ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ=ΑΒΡΑΑΜ+ΟΠΟΥΛΟΣ

    ΞΥΠΝΑ ΒΟΔΙ!ΞΥΠΝΑ!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ.ΤΟΤΕ ΠΑΩ ΠΑΣΟ
    Απάντηση
  12. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΟ PROTAGON.grΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ"ΤΡΕΞΕ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΞΕ" ποιος το διαβασε??ΚΑΝΕΙΣ!!!και αναφερει οτι ηρθε στην Ελλαδα μονο γιατι εχου ν ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ με τον ΣΩΡΡΑ και τα600δις....Ολη η Ευρωπη παραμιλαει!!!!!Καταλαβαινει κανεις τι χανουν οι υπογραψαντες και οι δανιστες!!!Τα καναλια εσπευσαν να το γελιοποιησουν χωρις δευτερο λογο!!!!Ενω ασχολουνται μερες με το Βρακι της καθε τραγουδιαρας,και του καθε ομοφυλοφυλου,ΓΙΑΤΙ????ΠΟΙΟΣ Δημοσιογραφος πιεσε τον υπουργο Οικονομικων να απαντησει ????ΕΠΑΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....ΠΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ????????
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΛΕΣ Ἤ ΚΟΙΝΩΣ ΨΕΥΔΕΣΑΙ.
  13. Εσεις που βγαλατε πορισματα ,για την END,δεν διαφερετε απο τους πουλημενους πολιτικους και δημοσιογραφους!αυτοι εχουν οφελη τοσα πολλα,που ο νους μας δεν τα χωραει.Εσεις τι εχετε και σπευδετε σαν ξερολες ειδημονες,να βγαλετε απατεωνες τους μοναδικους ανθρωπους που θελουν και μπορουν να βοηθησουν την πατριδα?Ειδε κανεις απο εσας και ακουσε την εκπομπη"Μυστικα περασματα"?Ειδε κανεις σας τα εγκραφα που προσεκωμισε ο Σωρρας στην εκπομπη?Ακουσε κανεις τους οικονομολογους που τα διαβασαν?Σπευδετε μοναχα να κανετε τους ξυπνιους!Μας βλαπτει ο Σωρρας με την ουρανοκατευατη προσφορα του?Η μας ξεσκιζουν οι πολιτικοι με τα κολομνημονια που υπογραφουν αβερτα, σαν αυτογραφα?Α ρε κατακαημενε Ελληνα ξερολα,με τρυπιο παντελονι κανεις τον καμποσο!!
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
      ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ!
    2. 8.33 δεν ειμαι ο 8.11 αλλα εισαι εντελως πληρωμενος, και ηδη εχεις παρε αρκετες απαντησεις, Ειναι αδυνατον να εχεις παρακολουθησει την εκπομπη και να μην εχεις εστω αμφιβολιες. Εκτος και αν τα Ελληνικα σου ειναι ξενη γλωσσα.
  14. Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΦΙΛΕ!ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΨΑΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ-ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΨΗ-ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ-ΑΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ!ΑΞΙΖΕΙ!
    Απάντηση
  15. ΡΕ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ ΝΕΟΡΑΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ;ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ,ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
    ΞΥΠΝΑ!ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΔΩΞΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.
    Ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα. Το 1956 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αναβρύτων. Σπούδασε Χημικός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πολυτεχνείο Darmstadt της Γερμανίας. Διετέλεσε επί τετραετία Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων φοιτητών στη Γερμανία.
    Επί 11 χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΧΡΩΠΕΙ. Ειδικεύτηκε στην αναπτυξιακή έρευνα και τεχνολογία και μεταξύ άλλων κατασκεύασε τα πρώτα ελληνικά όπλα μετά το 1974.

    -Είχε αρχίσει και την κατασκευή βαλλιστικών πυραύλων αλλά για διαφόρους λόγους η παραγωγή σταμάτησε...
    -Στα εργαστήρια της ΧΡΩΠΕΙ συνέθεσε και το προωθητικό υγρό πυραύλων Υδραζίνη.
    -Στα ναυπηγεία Αυλίδος κατασκεύασε τορπιλακάτους που όμως η προσπάθεια για διαφόρους λόγους δεν συνεχίστηκε...
    -Προσεκλήθη από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να υποβάλει "οικονομικό υπόμνημα".
    -Για λογαριασμό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης έφερε σε πέρας υλικό εφαρμοσμένης έρευνας υψηλοτάτης τεχνολογίας με άκρως απόρρητη σύμβαση, το οποίο χαρακτηρίστηκε εθνικό θέμα υψίστης ασφάλειας, αλλά ποτέ δεν προσκλήθηκε στις δοκιμές...
    -Το 1972 απέδειξε ότι η σόγια ευδοκιμεί στη χώρα μας αλλά ναυάγησαν οι προσπάθειες του για βιομηχανική εκμετάλλευση...
    -Κατασκεύασε το πρώτο εργοστάσιο παρασκευής πρωτεϊνούχων αλεύρων υψηλής περιεκτικότητας σε οξέα. Την τεχνολογία ζήτησε εκτός των άλλων κρατών και η Βουλγαρία με ανταλλαγή τεχνολογίας παραγωγής κιτρικού οξέος, αλλά το κράτος δεν επέτρεψε τη συνεργασία αυτή και διέταξε το κλείσιμο του εργοστασίου.
    -Το 1977 παρήγαγε το πρώτο ελληνικό πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου και κατέληξε στα δικαστήρια κατηγορούμενος από την κρατική μηχανή, παρόλο που είχε πάρει δύο άδειες γι' αυτό τον σκοπό...
    -Κατόπιν όλων αυτών παραιτήθηκε από τη διοίκηση της ΧΡΩΠΕΙ και ασχολείται με τη μελέτη του ελληνικού προβλήματος. Το 1981 αποφάσισε την ίδρυση του Κόμματος του Ελληνισμού.
    -Από το 1990 αφιερώθηκε στο ζήτημα των πανωτοκίων για τα οποία τελικά ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε το 1997 ότι είναι παράνομα.
    Απάντηση
  16. ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΞΗΣ,ΒΟΔΙΑ Ε,ΒΟΔΙΑ!

    Στα 2,1 τρις ευρώ η συνολική αξία των κοιτασμάτων στην Κύπρο!

    Σε συνολικά 60 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια ανέρχονται τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ, σύμφωνα με εκτιμήσεις του διευθυντή της Υπηρεσίας Ενέργειας του υπουργείου Εμπορίου της Κύπρου, Σόλωνος Κασίνη. Μόνο στο τεμάχιο 12, δήλωσε στο ΡΙΚ ο κ. Κασίνης, τα κοιτάσματα πιθανόν να ανέρχονται στα 8 με 12 τρισεκατομμύρια κυβικά πόδια, τα οποία αρκούν για να εξυπηρετήσουν τις ενεργειακές ανάγκες της Κύπρου για 250 χρόνια.
    Η συνολική αξία του τεμαχίου 12 υπολογίζεται σε 350 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ το καθαρό κέρδος μόνο για το συγκεκριμένο τεμάχιο, αν αφαιρεθεί το κόστος ανόρυξης και εκμετάλλευσης, ανέρχεται στα 86 δισ. ευρώ. Η συνολική αξία των τεμαχίων στην κυπριακή ΑΟΖ ανέρχεται σε 2,1 τρισ. ευρώ, ενώ το καθαρό κέρδος εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 800 δισ. ευρώ. Και οι δύο εκτιμήσεις αφορούν μόνον το φυσικό αέριο. Ο κ. Κασίνης εμφανίστηκε επίσης βέβαιος ότι στα τεμάχια της κυπριακής ΑΟΖ υπάρχει και πετρέλαιο: «Θα γίνει γεώτρηση σε βάθος επτά χιλιομέτρων και θα διαφανεί πόσο πετρέλαιο υπάρχει».
    Πηγή: ΑΜΠΕ
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. γιατι το λες; μηπως τα αμφισβητησαν; Εχει εκφραστει αρνητικα επ'αυτων ο Μπεξης η ο Σωρρας;
      Απο που τα βγαζετε αυτα τα συμπερασματα; Ετσι σας εχουν πει να λετε;
  17. ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΑΝΤΙ Ο ΜΠΕΞΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΛΟΥΤΗ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ,ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΑ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ 600 ΔΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ;ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ; 300,400,500 ΔΙΣ;ΕΓΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ 600 ΖΕΣΤΑ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ.ΑΓΟΡΑΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ;
    Απάντηση
    Απαντήσεις
    1. λαθος. τεραστιο. αλλα εγω το λεω αυτο γιατι γνωριζω απο επιχειρησεις σε τοπικο και διεθνες επιπεδο. αυτο που λες - με το συμπαθειο - ειναι αντιμετωπιση απο παιδι του δημοτικου. Δουλειες και συμφωνιες δεν γινονται ετσι γιατι χαθηκες και εσυ και τα λεφτα πριν βγεις απο το γραφειο.
      Αυτα ειναι βαρια θεματα και δεν εχουν αντιμετωπιση περιπτερου. Δεν πας καπου και δειχνεις τα χρηματα. Κανονικα δεν λες ποτε ουτε ποσα εχεις. Κανενας ποτε δεν μπορει να ξερη ας ειναι και το FBI/ΝSA οι κινεζοι, οποιοσδηποτε. Χρειαζονται διεργασιες και ποτε δεν ειναι κατι εμφανες. Ειναι θεμα που μπορω να μιλαω για ωρες. Παντως ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ δεν μπορεις ουτε καν να εμφανισεις τα χρηματα. Πρεπει να ειναι σφραγισμενα σε σημεια που δεν μπορει ο αλλος να τα ακουμπησει.
    2. γιατι πολυ απλα δεν γουσταρουν να την πουλησουν στον Σώρρα, αλλα με το αζημιωτο στα αφεντικα τους.εσυ που βλεπεις το περιεργο.
      τα πακετα των δοσεων που παιρνουμε που πανε νομιζεις; στους πολιτικους και στις τραπεζες και πουθενα αλλου.ξυπνα.

  18. ΦΙΛΕ ΞΕΡΟΛΑ ΤΑ" ΒΟΔΙΑ" ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ.ΓΕΜΙΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΟΛΕΣ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ...ΝΙΣΑΦΙ...ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ.ΓΙΑΤΙ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΞΕΡΟΛΕΣ.ΑΝΤΕ ΜΕ 300ευρω ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ....ΚΑΝΕ ΑΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΦΡΥΞΕΙΣ..ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ.
    Απάντηση
  19. ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΞΕΡΟΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΒΟΔΙ,ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ.ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ 300 ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ;
    Η' ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ;ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ;ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙΣ.
    ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ,ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΟΥΝ;
    ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΞΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΩΡΡΑΙΟΙ.
    ΑΝΕΤΡΕΞΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ
    ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ FALSE FLAG ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ SANDY ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ
    ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ:ΚΑΝΕ ΚΑΒΑΝΤΖΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ!
    Απάντηση
  20. ΑΝΤΙΞΕΡΟΛΑ ΓΙΑ Σ'ΕΝΑ

    Με το δάχτυλο στην σκανδάλη" οι πάντες από το Αιγαίο μέχρι τον Κόλπο - Aντίστροφη μέτρηση
    Η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση στην Συρία έχει ξεκινήσει, και μπορεί να συμπαρασύρει και το Ιράν σε μια πιθανή προσπάθεια της Δύσης να καθαρίσει δύο "εκκρεμότητες" σε ένα με μια γιαγντιαία πολεμική επιχείρηση όσο και αν το Ιράν είναι τελείως διαφορετικό μέγεθος από την Συρία.
    Οι εκτιμήσεις του γνωστού για τις επαφές του με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ιστότοπου DEBKA συμπίπτουν απόλυτα με αυτά που δημοσίευσε χθές το defencenet.gr περί άμεσης έναρξης επιχειρήσεων μετά τις αμερικανικές εκλογές, και πάντως όχι πέραν του Νοεμβρίου.



    To κακό θα ξεκινήσει απο την Συρία(Προφητεία Μητρ.Σιατίστης)
    Μία εκπληκτική πράγματι προφητεία είπε προ μερικών ετών ο τότε Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης, Αντώνιος Κόμπος (1920-2005).
    Ήταν σαν σε όραμα αυτό που είδε ο Μητροπολίτης Σιατίστης, ότι δηλ. ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ημέρες θα έρθουν για την πατρίδα μας! Η φράση που επαναλάμβανε – και που είχε κεντρικό νόημα στο όραμά του – ήταν η εξής: «Μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου! Μεγάλη πείνα»...

    «Όταν αρχίσει το κακό από τη Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεστε... Εκεί, από τη Συρία, θα ξεκινήσει»!

    http://freedomhellas.blogspot.gr/2012/07/to.html
    Απάντηση
  21. Και εμεις ρε παιδια τι θα κανουμε?Θα τους αφηνουμε να υπογραφουν τα μνημονια το ενα πισω απο το αλλο?Ωραιοι ειστε! Αντε να μπουμε στο φερετρο και να περιμενουμε να μας θαψουν!Παει χαμενη η ιστορια που μας διδαξαν.Ρε ξυπνηστε και αντισταθειτε, στους δρομους ολοι!Μην ειστε Πεσε πιτα να σε φαω.
    Απάντηση
  22. ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ!"

    ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΦΤΑΣΕ!
    ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ...Ο ΜΗΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ!
    ΦΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ!


    Βάλτε κράνος και παλάσκες! Έχουμε επισημάνει τον επερχόμενο όλεθρο, εδώ και 2 χρόνια, από την πρώτη μέρα που ξεμύτισε η κρίση. Η ίδια η κρίση προσδιόριζε την επιστροφή μας στο 1951. Χ αρακτηριστικό είναι το πιο κάτω προφητικό, που μοστράρει ακόμη πρωτοσέλιδα blog του δικτύου, συνεχώς επί διετία! Φτάσαμε όμως σε κρίσιμη καμπή...ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ! Μετά τις αμερικανικές εκλογές, τώρα σε λίγες μέρες, θα γίνουμε σκορποχώρι ..Περίπου κανίβαλοι! Δεν υπερβάλουμε, δεν κινδυνολογούμε. ΄Ολα είναι τεχνηέντως προκαθορισμένα. Οι πολιτικοί απέτυχαν, το ξέρετε, και μόνο για το μαγαζάκι τους ενδιαφέρονται... Λόγω ...τέχνης εφικτούι! Φύγετε τώρα, από τις μεγαλοπούλεις.
    Βάλτε τα κράνη σας κι αρπάξτε τ΄άρματα. Χρειαζόμαστε ΔΡΑΣΗ άμεση. Βλέπουμε την επερχόμενη καταιγίδα, αλλά κουρνιάζουμε στη βόλεψη μας.Οι πολιτικοί μας αποδείχτηκαν όχι απλά ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ, αλλά κοινοί ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Μας επέστρεψαν στο 1951, όπως γράψαμε ορθώς, προτού αρχίσουν οι περιπέτειες με τα μνημόνια! Και θα εξακολουθούμε πια να λουφάζουμε ακόμη; Φύγετε τώρα από τις μεγάλες πόλεις και πάτε στα χωριά.. Θα ανασάνετε ...Θα επιβιώσετε πια!.Τολμήστε.. Η Αθήνα είναι τάφος!
    ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ !!!
    Απάντηση
  23. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ!!ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΛΛΟΤΕ ΕΙΧΑΝ 100 200 300 ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ 5 6 10!ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια