Powered By Blogger

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ; Η απάντηση έρχεται από την ίδια την χούντα.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 15, 2012

Το άρθρο της εφημερίδας “Μακεδονία” (17/11/1973) που αναπαρήγαγε την γραμμή του καθεστώτος, δεν αφήνει περιθώρια για απορίες. Εάν τώρα ήταν “μέσα” ή “έξω”, δεν έχει καμμία σημασία. Αυτό όμως που έχει τεράστια σημασία είναι εάν ο στρατός “φυγάδευσε” κάποιους πρωτεργάτες, που μάλιστα τις πρώτες ημέρες έβριζαν τους εξεγερμένους λέγοντας τους “προβοκάτορες” αλλά μετά απέκτησαν ηγετικούς ρόλους. Το χειρότερο; Κάποιοι φυγαδευμένοι από τάγματα του αρχιφασίστα προδότη Ιωαννίδη, “εξαφανίσθηκαν” επί της ηγεσίας του, αργότερα θησαύρισαν, υπουργοποιήθηκαν και χαίρουν θέσεις εξουσίας ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Δείτε το δημοσίευμα (κλικ για μεγένθυση).

72 Σχόλια to “ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ; Η απάντηση έρχεται από την ίδια την χούντα.”

  1. ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΓΙ’ΑΥΤΟ…
    ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΝΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ….
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΦΟΙΤΗΤΗ….
    • κτηνοτρόφος από την Κρήτη είπε

      Κοιτάξτε, το γεγονός ότι οι νεκροί είναι έξω από το πολυτεχνείο,, από αδέσποτες σφαίρες κάτι που παραπέμπει και σε αδέσποτους΄, προβοκάτορες, ή και κατευθυνόμενους ελεύθερους σκοπευτές, πρέπει να μας κάνει όλους λίγο ποιο υποψιασμένους.
      Και βέβαια κακή η χούντα.
      Αλλά και οι καιροσκόποι εκμεταλλευτές, ακόμη ποιο χειρότεροι.
      Λοιπόν, ας κοιτάξουμε το μέλλον, κρατώντας ο κάθε ένας για τον εαυτό του τις απόψεις του για γεγονότα που έγιναν ή δεν έγιναν.
    • Μἐτων είπε

      Στο πολυτεχνείο οι φοιτηταί ήσαν μειοψηφία. Οι περισσότεροι, κομμουνισταί, ποικίλης ηλικίας. Οι εγκλωβισμένοι φοιτηταί ανήκαν σε διαφορετικές σχολές και ευρίσκονται εκεί όχι υπο την ιδιότητα του φοιτητού αλλά του κομμουνιστού.
      Επιδίωξη, η εγκαθίδρυση σταλινικού καθεστώτος και κατάλυση της Ελευθερίας του Ελληνικού Έθνους.
      Το Θέρος του ΄73 και μετά το δημοψήφισμα , που άλλαζε τη μορφή του πολιτεύματος, από βασιλευομένη Δημοκρατία σε προεδρική, είχαν δρομολογηθεί εξελίξεις οδηγούσες σε εκλογές τον Φεβρουάριο του ΄74. Οι κομμουνισταἰ, επί έτη στην παρανομία, εξεμεταλλεύθησαν κάποια χαλαρότητα των αρχών ασφαλείας και δημιουργόντας ταραχές, που σύντομα εξετράπησαν σε καταστροφές και δηώσεις δημοσίας και ιδιωτικής περιούσίας, κατά τα ειωθὀτα των οπαδών του Μαρξ και Λένιν. Το ίδιο βιώνουμε και μεταπολιτευτικώς από την ίδια κατηγορία ανθρώπων.
      Στους νεκρούς προσεπάθησαν να αθροίσουν και τους θανόντες αιφνιδίως εκείνες τις ημέρες από παθολογικά αίτια.΄Ουδείς νεκρός εντός του Πολυτεχνείου κατά το πόρισμα του εισαγγελέως Τσεβά. Μεταξύ των φονευθέντων συγκαταλέγονται και δύο νήπια, ένα στου Ζωγράφου και ένα στη Ν.Σμύρνη. Κάποιος απώλεσε τη ζωή του εντος του αυτοκινήτου του στο Καματερό, απο βολίδα που ήλθε από χιλιόμετρα μακριά.
  2. pikos είπε

    μομιζω ειναι 24 τελικα,οχι μεσα απο το πολυτεχνείο αλλα εξω και στους γύρω δρομους,λογω σκοπευτών.
    • velos είπε

      …ναι εγώ γνωρίζω έναν νεκρό… είχε σκοτωθεί όταν ανατραπηκε το τρακτέρ του,… ΑΥΤΟΣ βρισκόταν κάπου στην ΛΆΡΙΣΑ… λίγο ποιο μακρυά απο το πολυτεχνείο… αλλά δεν πειράζει λεπτομέρεια …. αλλά λόγω “κλαδικών” τότε… μπορούσαμε να έχουμε άμεση σύνδεση με τα γεγονότα, λχ επειδή τον είχαν ακούσει να φωνάζει κάτω η χούντα..οι λαοπλάνοι που μας βύθισαν στην χρεωκοπία, του έβγαλαν και συντάξει ….η τον έβαλαν διοικητή σε κάποιο οργανισμό…
      κάπως ετσι είχε η κατάσταση απο τότε μέχρι σήμερα που χρεοκοπήσαμε…και θέλουν να τους πάρουμε στα σοβαρά
  3. Κόριννα είπε

    Γιατὶ τότε στὸ μνημεῖο δὲν γράφονται τὰ ὀνόματα τῶν πεσόντων;
    Περίεργο δὲν εἶναι;
    Ἔχετε ποτέ δεῖ μνημεῖο πεσόντων χωρίς ὀνόματα;
    • Nek είπε

      Για να μπορούν πολύ απλά να σφετερίζονται το όνομα του κάθε άσχετου σαν ‘μαρτυρα’ του πολυτεχνείου!!
      Οι πραγματικοί ήρωες είναι άγνωστοι ακόμα και σήμερα και απο τους ίδιους τους τους συγγενείς, γιατι η ανδρεία σαν φρόνημα προυποθέτει την ταπεινότητα κάτι το οποίο ποτε δεν είχε κανενας απο αυτους που εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο εκείνη για να μας πλασαριστουν σαν αγωνιστες και να ανέβουν τα σκαλιά της εξουσίας!!!
    • ΜΠΑΜΠΗΣ είπε

      Δυστυχώς η κοινή λογική απουσιάζει από τη κοινή γνώμη που έχει χαχολοποιηθεί.
    • Χριστίνα είπε

      Αγαπητή Κορίννα παρά το γεγονός ότι σε πολλά από τα σχόλιά σου συμφωνώ απόλυτα και παρά το γεγονός ότι ζούσα επί Πολυτεχνείου καθώς και το σπίτι μου και το μαγαζί του πατέρα μου ήταν πίσω και δεξιά του θα σου πω κάτι.
      Στο Πολυτεχνείο σκοτώθηκε κόσμος πολύς , εκτός όμως της σχολής (επίσης το τανκ όταν έπεσε η καγκελόπορτα πάνω είχε μείνει κάποια δίδα Ρηγοπούλου της οποίας τα πόδια – μηροί – έπαθαν συντριπτικά κατάγματα και έβαλε μηχανήματα για να μπορέσει να περπατήσει τουλάχιστον αυτό ακούστηκε τότε) , όμως ανεξαρτήτως αυτού υπάρχουν πολλά μνημεία στα οποία δεν αναγράφονται ονόματα πεσόντων και αφορούν τους νεκρούς από τη Μικρασιατική καταστροφή, Γενοκτονία των ποντίων κ.α.
      Οχι πως αλλάζει την ουσία αλλά πολλές φορές το όνομα δεν μειώνει ή αυξάνει την αξία μνήμης ή αμνησίας.
  4. irini είπε

    Κάπου διάβασα ότι το μνημείο των πεσόντων δεν έχει να κάνει με φοιτητές της συγκεκριμένης περιόδου, αλλά με φοιτητές που
    σκοτώθηκαν κατά την κατοχή.
    • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

      Κι αυτό ακόμα αν ισχύει δεν έχει να κάνει με το αν πραγματικά υπήρχαν νεκροί ή όχι στο πολυτεχνείο. Και επειδή έχω πολύ δικό μου άνθρωπο που ήταν παρών εκεί και μάλιστα ήταν και δεξιός μετά και όχι πασόκος μου έχει επιβεβαιώσει με κατηγορηματικό τρόπο ότι υπήρχαν νεκροί και οι περισσότεροι ήταν από το ξύλο στο ΕΑΤ ΕΣΑ άσχετα από αυτούς στο πολυτεχνείο.
  5. ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

    Ακόμα και οι νεκροί εναντίον δικτατόρων δεν έχουν τον απαραίτητο σεβασμό λόγω κομματοσκυλίασης και παράνοιας εγκεφάλων…
  6. velos είπε

    ……και το ποιο ωραίο είναι ότι φέρνουν ως μαρτυρία εφημερίδα με δηλώσεις…. τώρα είναι που τους πιστεύω απόλυτα …και αν πάρω υπ`όψιν την πορεία που ακολούθησαν τα “κουμάσια” που εξαργύρωσαν τέτοια επιταγή…με κάνουν ακόμη ποιο επιφυλακτικό σχετικά με το διαταύτα…και το παιχνίδι που παίχτηκε τότε….και εκ του αποτελέσματος… βλέπε σήμερα αποτελέσματα σχέσεως των γεγονότων…δλδ την διάλυση, αλλα και τον όλων αυτών των ανεκδιήγητων τύπων, που αυτό-αναγορεύτηκαν για κάποιο χρονικό διάστημα, ως η άλλη όψη του νομίσματος … μόνο που το νόμισμα είχε την ίδια ονομαστική αξία, βλέπετε πως είχαν κρυφτεί “ΕΚΕΙ” οι αυτό-αναγορευμένοι “προστάτες” του λαού, αλλά και ως οι Αριστεροί,
    τελικά υπήρξαν το καταλυτικό στήριγμα του ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟΥ, ξεβρακώθηκαν…
    αρκετά κύριοι /ες με το παραμύθι σας… αυτό τελείωσε μαζί με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ λαοπλάνους που είχε εκθρέψει….
    • Nek είπε

      Ετσι είδες? Επιασε μια φορά η δαμανάκη το μικρόφωνο έγινε ηρωίδα!!!! Ανθρωποι που σαπισαν στις φυλακές απο τον μασονοπ αρχιφασιστα Ιωαννίδη, και σκοτωθηκαν ουτε σαν ιδεα τους ξέρουμε! Αυτη είναι η δημοκρατία μας! Ανεβάζουμε οποιον θέλουμε εφοσον δεν υπάρχει μνήμη και αποδειξεις!!
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        Στο Πολυτεχνείο δεν ήταν μόνο αριστεροί. Ήταν οι πάντες. Απλά κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την ιστορία προς όφελος τους. Και αυτό είναι το ίδιο εξοργιστικό με το να ισχυρίζονται κάποιοι ότι δεν υπήρχαν νεκροί.
      • velos είπε

        … ΟΜΩΣ τελικά κάποια “ρεμάλια” εξαργύρωσαν την επιταγή …. βλέπε στον χώρο του ΠΑΣΟΚ …και των ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΏΝ ΑΡΙΣΤΕΡΏΝ ΚΟΜΜΆΤΩΝ γενικά .
        ένα παράδειγμα το ΚΚΕ είναι ενάντια ΕΕ – ευρώ…και όμως στην ευρωβουλή δεν λέμε όχι… τώρα για τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ δεν χρειάζεται απολύτως καμιά αναφορά….τα γεγονότα ομιλούν.
    • Nek είπε

      Ακριβως φιλε Ιωαννη όπως είπα και πιο πανω και όπως λεει και ο Velos! Ηταν οι ανθρωποι που πασχιζαν για την ελευθερία τους απλά κάποια λαμόγια έκαναν χρήση μιας υποτιθέμενης αντίστασης τους , σαν guest star!! Οι πραγματικοί ηρωες που ανήκουν σε κάθε χώρο είχαν μονο ένα πραγμα στο μυαλο τους και σίγουρα δεν ήταν η κομματική τους ιδεολογία! Ηθελαν να ζήσουν ελευθεροι και αυτό στοιχιζει φίλε μου!
      Όσοι εξαργυρωσαν επιταγες όμως παραμένουν δουλοπρεπείς όπως τότε!!!
      Η βρωμα και η δυσωδία μαζι με την σαπίλα δεν γνωριζει πολιτικα στρωματα ουτε κοινωνικά!
  7. Λεωνίδας είπε

    στην αρχη αμφισβητησαν το οτι υπηρχαν νεκροι
    μετα οταν βγηκαν οι συγγενεις και συμπληρωθηκε η λιστα …λουφαξαν
    περιμεναν να περασουν γενιες επι γενιων και …μετεξεληξαν το παραμυθι : ναι αλλα ΔΕΝ ηταν μεσα στο Πολυτεχνειο !!!
    τα φασιστακια ΧΑυγουλα ,οι νοσταλγοι της Χουντας και σημερα υπαλληλοι του Σορρος (απο τη δεξια παντα ,γιατι υπαρχει και η “αριστερη” των indimedia ) αναμασουν χρονια προπαγανδα του Καρατζαφυρερ και του Αδωνη
    υπηρετοντας το ΠΑΓΙΟ “αιτημα” των Αμερικανων :
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ !!!!
    μαθετε λοιπον οτι εγω προσωπικα ,ο Λεωνιδας , ΘΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ προς τα εκει καθε χρονο
    οσο βαστουν τα ποδια μου
    εστω και ΜΟΝΟΣ
    γιατι εχω ΧΡΕΟΣ ….σε εναν απο τους νεκρους και σε ολους μαζι
    • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

      Θα πρέπει να παραδεχτεί όμως ότι το Πολυτεχνείο όπως και όλες οι συγκεντρώσεις στα πανεπιστήμια των πόλεων της χώρας δεν ήταν αποκλειστικότητα των αριστερών αλλά όλων των Ελλήνων που ήταν εναντίον της χούντας.
      Αλλά τι να πούμε όταν υπάρχουν σήμερα Έλληνες που θεοποιούν τον Παπαδόπουλο που ήταν ο πρώτος πράκτορας της CIA που κυβέρνησε επίσημα κράτος….. και τους άρεσε επειδή αγοράζανε φθηνά ψυγεία. Τόσο άξιζε η ελευθερία τους.
      • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

        ΝΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ…
        ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΦΘΕΙ,Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΙ’ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ….
        Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΗ ΘΑΦΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕΙ….
        ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ???
        ΔΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ….
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        Δηλαδή αν σήμερα εμφανιστεί ένα δικτάτορας και πράκτορας της CIA που θα δίνει ασφάλεια στη χώρα αλλά θα σαπίζει εσένα και τους όμοιους σου στο ξύλο επειδή δεν θα σας γουστάρει θα είναι καλά;
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        Και ο Παπαδόπουλος μπορεί να πέθανε πάμφτωχος αλλά όταν ήταν πρωθυπουργός υπουργός πρόεδρος αρχιστράτηγος και όλα τα αξιώματα μαζί πήρε το μυαλό του αέρα και ήρθε ο Ιωαννίδης…..αυτά τα ξεχνάς καρατζαφέρη….
      • Λεωνίδας είπε

        Ιωαννη !!!!! και βεβαια ΔΕΝ ηταν μονο αριστεροι στο Πολυτεχνειο !!!
        μα το λεω βρε σε καθε μου σχολιο ……ΠΑΛΛΑΙΚΟ ηταν το Πολυτεχνειο !!
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        Ακριβώς Λεωνίδα!!! ΠΑΛΛΑΙΚΟ!!!!
      • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

        ΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ…
        ΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ…
        ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ….
        ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ…
        ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΚΑΒΩΝΤΑΣ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙ….
        ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!!!
        ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ….
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        Ασε μας ρε με του αξιωματικούς!!!!!! Χάθηκαν όλοι και πήγε η τιμιότητα στο στρατό μόνο….αντε παράτα μας…
      • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

        ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ…
        ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ??
        ΗΡΘΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ….
      • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

        ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΡΕ!!!
        ΑΠΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ….
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        Ε ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΣΑ ΠΟΥΤ@ΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΤΟ 96 ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΑΝΕ ΚΙΧ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ!!!!
        ΠΟΥ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ Η ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!
        ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΨΗΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 1,5 ΤΗ ΜΕΡΙΔΑ!
        ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!
        Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ! ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!!!!!!!
      • Δηιδάμεια είπε

        Επί Χούντας χάθηκε η μισή Κύπρος. Που την είδες εσύ την ασφάλεια;;;!!!
      • Δηιδάμεια είπε

        ΟΣΟ ΤΟΝ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΩ…
        Ήρθαν εδώ και καιρό…Τον ωρολογιακό μηχανισμό ετοιμάζεις ακόμα;
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        Αφού είχε ψυγείο φθηνό Διηδάμεια…..η Κύπρος θα τον νοιάζει;;;;;;;;;;;;;;;;;
      • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

        ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΡΕ???
        ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΤΩΡΑ???
        ΝΑΙ…ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΙ’ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙΆΥΤΟΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΡΠΕΤΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ???
        *********************************
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΛ** ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟ!!!!! ΚΑΤΙ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΣΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!!!!!
        ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
        ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Δηιδάμεια είπε

        Λέγε μπερδεύτηκες με τα καλώδια;;
        Πες μας όταν ξεμπερδευτείς για να καλυφθούμε!!!
      • Δηιδάμεια είπε

        ΟΧΙ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΡΕ!!!
        Μίλησες!
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        Αστον….τώρα τον φούντωσα επίτηδες και πάει να βρει σεντόνια να τα κάνει αντιργραφή….χεχεχεχεχεχεχε
      • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

        ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΕΙΟ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟΣ…
        Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΟΜΩΣ???
        ΤΟ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ…
        ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ…
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        “ΜΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ…”
        οκ ..νίκησες…..παραδίνομαι…..
      • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

        ΤΟ ΡΕ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΤΑΝ ΡΕΣΤΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΣΤΟ ΚΑΛΑ..
        ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ…
        ΙΩΑΝΝΗΣ είπε
        Νοεμβρίου 15, 2012 στις 2:08 μμ
        Ασε μας ρε
      • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

        ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ??/
        ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ,ΑΥΤΟ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ…..
        ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΟΥΓΓΑ…..
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        ΙΩΑΝΝΗΣ είπε
        Νοεμβρίου 15, 2012 στις 2:43 μμ
        οκ ..νίκησες…..παραδίνομαι…..
      • Jungle είπε

        Καλά, ζώστηκε ο επαναστάτης της φακής Γιώργος δυναμιτάκια και περιμένει να βρεί τον πράκτορα μέσα στη χώρα να τον ανατινάξει.. τους οικονομικούς δολοφόνους που σκοτώνουν κάθε μέρα τρείς ανθρώπους εδώ και τρία χρόνια δεν τους έχει πάρει χαμπάρι ακομη. Πρόσεχε Γιώργο το άλογο μην του φύγει καμμιά φτέρνα και πέσεις κάτω.
      • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

        ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ…
        ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ,ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ Η ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ…..
      • Δηιδάμεια είπε

        Οκ επισήμως επιβεβαίωσες ότι είσαι πασόκεμον. Γιατί το ότι είσαι και δεγαμίτης σωβινίσταρος το έχεις καταστήσει σαφές εδώ και καιρό.
        Όχι δεν είμαι έξυπνη το ξέρω, δεν είμαι αφού αδυνατώ να καταλάβω πως τα δανεικά χορεύουν το χορό της κοιλιάς και πως ο λόγος φωλιάζει μέσα σε άδεια στομάχια!!!
      • ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ Π είπε

        ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΗ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ KAI MH ΣΤΑΜΑΤΑΣ!!!
        ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ, ΕΡΠΕΤΟ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ
        ΓΛΥΦΟΚΩΛΗΣ, ΠΑΡΤΑΛΙ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ
        3 – 4 ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ…
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        Τουρκόσπορος είσαι είπαμε….πάρτο απόφαση….
      • ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

        ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ,ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΜΟΝΑΧΑ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ…
        ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΟΥΝ???
        ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΟΡΕΥΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ….
        ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥΣ ΕΣΥ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ???
        ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΩΜΑ???
        ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΕΚΕΙ Η ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ????
        ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ….
      • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

        ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ….
        Εμείς δεν είμαστε αριστεροί ρε george….τι ζορίζεσαι τότε;; Επειδή από την άκρα δεξιά σε χωρίζει πολύ απόσταση μέχρι τη μέση δεν χρειάζεται να λες τι βλεπεις με τα κυάλια απέναντι….
    • velos είπε

      Λεωνίδας είπε…..να μην ξεχάσεις φίλε μου να αφήσεις γαρύφαλλο σε εκείνη την “κεφάλα” και επειδή μάλλον δεν γνωρίζεις κανονικά “καταστάσεις” μάθε ότι το πρόσωπο σήμα κατατεθέν φωτογραφίας…. είναι ένα μανεκέν που διαφήμιζε τότε… κάποια οδοντόκρεμα…και επειδή είχε “εκτεθεί” στην μνήμη του κόσμου…την έβαλαν και εκείνη … ανάμεσά στους .. ξέρω και εγώ… ψάξε βρες…και στα γράφει ΚΑΠΟΙΟΣ που ήταν ΕΚΕΙ μέσα….και τα γνωριζει όλα……
      αργότερα έγινε….. ‘οδηγός’ και βγήκε στην σύνταξη, αλλά μέρες που είναι, με το κόψιμο συντάξεων και των κεφαλικών ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ χαρατσιών,
      μας λέει στην παρέα,,,,στο καφενείο, ότι σκέφτεται
      να ξανά πιάσει δουλειά..
  8. ΓΙΩΡΓΟΣ Π. είπε

    ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ….
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΦΩΣ,ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ,ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…
    ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΡΥΞΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ….
    ΠΩΠΩΠΩΠΩ!!!
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΙΣΧΥΡΟ???
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
    ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΜΑΜΗ,ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟ….
    ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΤΙ ΠΡΟΔΟΘΗΚΑΝ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ….
    ΠΑΡΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΡΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ…..
    ΦΤΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΑΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΓΓΑ….
    ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΟΜΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΗΜΕΣ,ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΜΩΣ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΕΚΑΝΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΘΑΡΡΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ,ΗΘΕΛΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ….
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ’ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…..
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!!!
    • ΜΠΑΜΠΗΣ είπε

      @ΓΙΩΡΓΟΣ Π.
      Μη προσπαθείς να πείσεις τους συνέλληνες που μεγάλωσαν με το ΜΕΓΑΣΤΑΝ και τάλλα φερέφωνα της ημιμάθειας.Τα περισσότερα λουλούδια της μεταπολιτευτικής γεννιάς είναι τα σαπιόκοιλα της αριστεράτζας που δεν έχουν διαβάσει τη επιτύμβια στήλη που υπάρχει δίπλα στη πόρτα του Πολυτεχνείου που έριξε το τανκ και αναφέρεται στους φοιτητές που σκοτώθηκαν στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ την οποίαν ξανάφεραν αυτά τα μουσάτα σαπιόκοιλα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΤΖΑΣ.
      Δυστυχώς η ημιμάθεια αισχροτέρα αμαθείας.
      Οι ….αντιστασιακοί συνέλληνες μας έφεραν σ΄ αυτό το χάλι σήμερα να αποφασίζουν οι Γερμανοί για τη τύχη μας.
      Ο ΧΑΧΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ:
    • Nek είπε

      Υπάρχουν πολλα κενα φίλε μου σε αυτή την 3τια, ή σε όλη την επταετία!
      Η δραχμή ήταν το 5ο πιο ισχυρο νόμισμα στο κόσμο, τα δάνεια που παρέλαβε η χούντα αυτα είχε και όταν έπεσε, τα πηγάδια για τα πετρέλαια που ανοιξαν σε όλη την χώρα και ολα αυτα απέναντι στο εβραιομασονικο λόμπι του Ιωαννίδη!
      Ήθελαν χουντα στρατηγων και τους πετάχτηκε ο Παπαδόπουλος με τους συνταγματάρχες! Ο Ιωαννίδης αφου έριξε τον παπαδόπουλο εισηγηθηκε αναίμακτη επέλαση των τουρκων στην κύπρο αφου οι τουρκοι φοβόταν οτι θα τους διαλύσει ο ελληνικός στρατος λογω του αξιόμαχου του μετα τον εμφύλιο! Και το ίδιο έκανε και ο Κισσινγερ στην τουρκικη βουλη όταν τους υποσχέθηκε για παρελαση! Δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψουν στην δραχμούλα να ενδυναμωθεί απο τα κοιτασματα πετρελαιου !! Ηθελε να καταργήσει την συνθηκη Cooper που υπέγραψε ο Μεταξας και δε τον αφησε πάλι ο Ιωαννίδης!
      Δεν ξέρω πραγματικά τελικα τι γιορτάζουμε στις 17 Νοέμβρη όταν ο Καραμανλης παρακάλεσε τους αμερικάνους να επεμβουν! Οταν ο παπανδρέου έκλεινε συμφωνια για επανοδο απο την Γερμανία!
      Δεν ξέρω ποιοι πραγματικά στραφηκαν εναντίον της΄χώρας όταν ο μεγας αρχιερέας της μασονιας είπε σε συνέντευξη του ότι όλοι εκτος του παπαδόπουλου ανήκαν σε μασονικες στοες ! Γιατι η κύπρος ξεπουλήθηκε στους εβραίους απλά καποιος έπρεπε να φανει οτι επεμβαίνει!
      Ας δουμε πισω απο αυτα που μας πλασαρουν ποια είναι η ουσία !! Γιατί δεν γιορτάζουμε την μέρα που έπεσε πραγματικά η χουντα?
      Γιατι έκρυψαν τον φακελο της Κύπρου μολις ανοιξε στην αγγλία??
      Γιατι σκότωσαν τον πλοιαρχο που γύρισε τους ελδηκαριους μετα την αλλαγη της φρουρας παραβαίνοντας την εντολή που είχε να μη το κάνει?
      Γιατι ο Παπαδόπουλος είχε προκαταβολικα αρνηθει 1 χρονο πριν μια παρόμοια επέμβαση?
      Κάποιοι θέλουν να έχουμε στην μνήμη μας κατι αλλο .. ποιο βολικο!!!!
  9. Δραγουμης είπε

    υπαρχει δικαστικη αποφαση το 77 που λεει οτι δεν υπηρχε κανενας νεκρος
    εσεις εδω καθιστε και καντε την αριστεροπροπαγανδα σας
  10. Bob o Mastoras είπε

    Κομμουνιστική προπαγάνδα…
    Νεκροί υπήρχαν, απλά ΟΧΙ μέσα στο Πολυτεχνείο… Και καλά έκανε η Χούντα και τους σκότωσε, όταν πήγαιναν να κάνουν πλιάτσικο σε Υπουργεία και άλλους δημόσιους οργανισμούς… Θέλανε να κάνουν τα δεκεμβριανά του 2008 τα πουλάκια μου και να κάψουν την Αθήνα, αλλά τότε δεν ήταν ο Παυλόπουλος να κάτσει να κοιτάει…
  11. anarmodios είπε

    Τελικά φίλε μου ο νεκρός έλληνας, έτσι και δεν ανήκει σε κόμμα ή παράταξη, δεν αξίζει τίποτε για κανέναν.
    Τίποτε.
    Τίποτε και για κανέναν. Εκτός από την οικογένειά του.
    Και όσους από μας επιμένουμε να είμαστε με τον λαό μας, ως απλοί έλληνες, και όχι με την δεξιά ή την αριστερή παράταξη και τα κόμματά τους. Και που επιμένουμε να ελπιζουμε πως μια μέρα ο λαός μας, οι έλληνες, θα καταφέρουν να εφαρμόσουν επιτέλους την λαϊκή κυριαρχία. Την κυριαρχία τους. Την εξουσία τους. Με δημοκρατία. Ως δήμος συγκροτημένος. Και όχι ως κομματικό ποίμνιο.
    Γμ την κομματοκρατία τους και τον ξεροκεφαλισμό τους.
    Ούτε τους νεκρούς μας δεν μπορούμε να μνημονεύσουμε χωρίς κάποιος να τους προσβάλλει.
    Χωρίς κάποιος κομματικο-παραταξιακός να βγει και να μας πει είτε πως είναι δικοί του και της παράταξής του, είτε πως δεν υπήρξανε ποτέ.
    Ποιοι! Οι νεκροί μας. Οι νεκροί του λαού μας. Οι έλληνες νεκροί.
    Ρε γμ την αηδία μου.
    Θραξ Αναρμόδιος
    • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

      ΙΩΑΝΝΗΣ είπε
      Νοεμβρίου 15, 2012 στις 1:19 μμ
      Ακόμα και οι νεκροί εναντίον δικτατόρων δεν έχουν τον απαραίτητο σεβασμό λόγω κομματοσκυλίασης και παράνοιας εγκεφάλων…
    • ΙΩΑΝΝΗΣ είπε

      Μέχρι στιγμής στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα είχε δύο νεκρούς από αναπνευστικά προβλήματα που τους δημιούργησαν πρόβλημα στην καρδιά τους. Έναν δημοσιογράφο με κώφωση. Και πολλούς τραυματίες.
      ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΕ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!
  12. Ορφέας είπε

    Η εξελιξη της γενιας του πολυτεχνειου σε πολυτιμα εργαλεια της κομματοκρατειας που εγκιβωτισε την ελληνική κοινωια στην οδωτεια αποδεικνυει οτι ειμαστε χαπατα και φαγαμε αμασητο το σρημενο παραμυθι
    • ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε

      ΟΙ 15 – 20 ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΒΡΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΠΟΥ ΣΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
  13. anarmodios είπε

    Κι ελπίζω να ΜΗΝ βρεθεί κανείς μας, όσο απελπισμένος και γονατισμένος κι αν είναι από την οικονομική κρίση, να καταδώσει τους νεκρούς μας, τους νεκρούς έλληνες, σε αυτήν την οργάνωση που έβγαλε και βέβηλη επικήρυξη για το κουφάρι τους και για το αν υπήρξαν οι νεκροί μας.
    Τους νεκρούς μας απλώς τους μνημονεύουμε και τους τιμούμε.
    Δεν βγάζουμε φράγκα από την μνήμη των νεκρών μας.
    Κι αυτοί που πρέπει και που θέλουν, και τα ονόματα των νεκρών γνωρίζουν και τα καντήλια τους ανάβουν.
    Γι’ αυτό όποιος το κάνει, και λιγοψυχήσει και πάει για λίγα ευρώ και καταδώσει τους νεκρούς μας…
    ας είναι καταραμένος για όσα χρόνια θα υπάρχουν έλληνες.
    Θραξ Αναρμόδιος
  14. Миша είπε

    Ντροπή ρε παιδιά…
    ΝΤΡΟΠΗ !!!
    Εχουμε μαρτυρίες των ιδιων των πρωταγωνιστών και όμως συνεχιζεται το ιδιο χουντικο παραμυθι που αναπαρήγαγε ο Μιχαλολιάκος απο τοτε που ήταν αρχηγος της Νεολαιας ΕΠΕΝ , πριν τον διαδεχθεί σε αυτη τη θεση ο Βοριδης.
    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ:
    Δεν τα γνωρίζει καλά τα γεγονότα ο κ. Μιχαλολιάκος. Ο Μιχάλης Γουνελάς δεν ήταν ο χειριστής του τανκ, εγώ ήμουν. Ο Γουνελάς ως αξιωματικός, ήταν ο επικεφαλής του άρματος. Μην μπερδεύουμε τα πρόσωπα και τα γεγονότα”, συμπληρώνει.
    Κληθείς να σχολιάσει όσα ισχυρίστηκε ο κ. Μιχαλολιάκος για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, για τον “κυρίαρχο μύθο της μεταπολιτευτικής προπαγάνδας”, όπως είπε, “για ένα τανκ που έριξε την πύλη και πλάκωσε κάποιους ανθρώπους”, είπε:
    “Δεν ξέρω τι εννοεί.. Κανείς δεν είπε ότι το τανκ σκότωσε φοιτητές του Πολυτεχνείου. Δεν θα ξεχάσω όμως ποτέ ότι δίχως να το θέλω -ενώ πρόσεχα πάρα πολύ-, τραυμάτισα σοβαρά την τότε φοιτήτρια Πέπη Ρηγοπούλου, η οποία αν δεν κάνω λάθος είναι σήμερα καθηγήτρια Πανεπιστημίου. Δεν ξέρω τι σκέπτεται ο κ. Μιχαλολιάκος. Εγώ πάντως δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτές οι πράξεις, αυτά τα γεγονότα δεν σβήνουν όσα χρόνια κι αν περάσουν”.
    Παράλληλα, αναφερθείς στην τοποθέτηση του προέδρου της Χρυσής Αυγής ότι δεν υπήρξαν θύματα μέσα στο Πολυτεχνείο, είπε πως ” μέσα στο Πολυτεχνείο δεν είδα θύματα. Τι αλλάζει όμως. Τι σημασία έχει αν τα θύματα ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο ή στους γύρω δρόμους! “
    Όπως προσθέτει ο οδηγός του τανκ του Πολυτεχνείου, “αυτό που ξέρω εγώ και έζησα είναι ότι αν δεν ανοίγαμε σειρά για να φυγαδεύσουμε τους φοιτητές από τους αστυνομικούς, θα είχαμε πολλά θύματα. Κι αυτό δεν είναι μύθος”!
    Τέλος, κληθείς να πει τη γνώμη του για τη Χρυσή Αυγή σημειώνει πως “Δεν ξέρω εγώ από αυτά τα πράγματα. Αυτοί είναι Χιτλερικοί. Δικαίωμα τους είναι. Εγώ ούτε τότε ούτε ποτέ δεν υπήρξα Χιτλερικός. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του για αυτό που είναι. Εγώ τις δικές μου τις κουβαλάω στην καμπούρα μου για όλη μου τη ζωή, κι αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να γίνει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση: Μη βάζετε σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο.
Τ α σχόλιά σας ας είναι κόσμια